. Но ви гледах от линка който си пуснала.Много сте хбави и сладки с Габче..Кали ти пък много си критична към себе си(не че аз не съм де),но изглеждате идеално
.
. Таничка хайде вземай си такава ,да омесиш един хляб
,да вкусим от вълшебните й свойства,че аз надали ще се обзаведа с нещо подобно.
И как може да не ни се похвалиш Кали, нали знаеш че всичко се разбира в нашата тема. 

Но дано мине бързо този период. 
Благодаря за линкчето,целият епизод на предаването беше много интересен, ще го гледам вече от там и ние нямаме БТВ Лейди .
Да не говорим че всичките ни приятелчета долу се лепят на нея като магнит,незнам с какво толкова ги привлича, но като се паркираме на площадката при тях и всички се изреждат да се возят на нея
Момченцето с което си излизаме всеки ден на връщане към вкъщи задължително се паркирва в нея и иска аз да го бутам
Искаше ми се да си взема такава преди великден, но днес като видях сметката за тока и ме втрещя, едва ли ще отделим за хлебопек. Вие какви сметки плащате ,аз предният месец платих 282 лв. а за този имаме 365лв.
За очичките правя промивки с марлички и физ разтвор, а на пишока промивки сриванол. Не е акал повече, чакам да видя какво ще е следващото ако .
). Габи е толкова порастнала! 

Дано и с майчинството се преборите! 

Аз само прозорците измих онзи ден. Има обаче още доста работа, ако искам за великден да свети както на мен си ми харесва.

Утре пак е тя и дано не ми създава проблеми. 

благодаря за хубавите думи
Габче наистина е много пораснала, бърбореща и както каза дядо ми - не се притеснява ни от камери, ни от прожектори

)
за консултант.. ще я видим тая работа, дали, кога
и аз както беше писала една друга майка, ще си накърмим децата преди абитуриентския бал и ще ги пуснем да се веселят
оказа се, че има 100 рокли, не знам колко поли, панталони, блузи и какво ли още не. Дрешки, които са й били по-големи от мин.година, разни от подаръци... но не очаквах чак такъв куп. И малко ми е жал като знам в каква мърсотия и прахоляк ще се въргаля и как ще съсипе сладурските си дрехи. Но да ми е жива и здрава! Ще й обличам някой тоалет, снимам я и я пускам да се мърля 
а хората какво ли си мислят - тази майка как си оставя детето така. Но дето казва мойта майка, и да я вдигнеш, тя пак ще легне. Та и по тази причина не я вдигам
Та явно ще чакам да порасне повече и да стане "мацка" и да си варди дрехите
иска вън дитата
напоследък става рано, заспива късно (22ч., без значение колко е спала следобяд и колко е уморена
)
за рд-тата. Хрумна ми идеята за рд в някой парк. Обаче зависи от 1 много важен фактор - какво е времето. Та сега се чудя и мая, дали да инвестирам майка си и баща си в клубче (даже съм си избрала кое да е)... или да рискувам с на открито (като видя по-актуална дългосрочна прогноза, де). Аз си празнувах рд така и беше много сполучливо. Децата бяха повече от доволни, че и големите. Габи тогава беше бебе и проспа част от веселбата. Сега както наборчетата са по-големи, ще е направо супер, ако е слънчево и сухо времето, да търчат на воля и да се търкалят по земята... В голяма дилема съм все още.
Нацелувай Бобчо! 
Първо ще се научите да се цапате,после да се пазите!
Моите вихрушки винаги плонжират,търкалят и са най-мърлявите!
И Кардам,като реши да ме покатери ставам същата! 

Тя даже точно тази има навика към 9.30-10.00 ч. да звъни на родители и да им казва че детето има сополи и да си го вземат( други родители ми разказват. И се случва на куп да отидат да взимат по 5- 6 деца). Май не и се работи и гледа да и са по малко децата, ама ще се разправяме( аз гледам все добре да се държа и да не взимат в разправии ама ще се наложи). 

така като пишеш не мога да и се нарадвам.

Препоръчани теми