За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 772
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Ние пък нямаме БТВ Лейди  Sad. Но ви гледах от линка който си пуснала.Много сте хбави и сладки с Габче..Кали ти пък много си критична към себе си(не че аз не съм де),но изглеждате идеално  Peace.

Благодаря ви!Всичко  е наред и слава Богу!.Нямаше начин да не мина и през това.Толкова гадории минах по пътя да стана майка (безплодие,хапчета,операция,цветна снимката,липса на овулация стимулации,инсеминации )и това нямаше как да ме подмине.И като станах други екстри пък с майчинството  Rolling Eyes .Да опитам от всичко. Mr. Green.Но живота продължава. Hug

За  хлебопекарни за които говорите чак ми се прияде такъв хляб ,казват че ставал много хубав . newsm78Таничка хайде вземай си такава  ,да омесиш един хляб   chef  ,да вкусим от вълшебните й свойства,че аз надали ще се обзаведа с нещо подобно.

# 511
И ние нямаме БТВ Лейди( булсатком се излагат). Но ви гледах от линкчето много сте сладки, а Габче е невероятно сладка. Heart Eyes И как може да не ни се похвалиш Кали, нали знаеш че всичко се разбира в нашата тема. Joy

Ох от тази удължена отпуска, такъв мързел ме е налегнал, нали излизах къщата и сега почти няма какво да правя, даже ми е скучно. Blush

Иначе сме добре, Боби си ходи на ясла, слуша, не иска да си тръгва и така. Обаче май си отмъщава защото е невъзможен като се прибере, тръшкане, плачене, бие ме и е много агресивен към мен, не дава да го събличам, не иска да се къпе и т.н. ooooh! Но дано мине бързо този период. Hug

Лилка, мила целувки и скоро чакаме новина. Hug Heart Eyes

# 512
dilqnkaa , сега видях, че скоро ще си имате рожденик!
Още малко и се започват празненствата. happy bd baloni

# 513
Кали страхотни сте с Габи  Hug Благодаря за линкчето,целият епизод на предаването беше много интересен, ще го гледам вече от там и ние нямаме БТВ Лейди .
За количката ме питаше по назад, да ти кажа много съм доволна. Супер удобна и маневрена е ,а Светли много си я харесва и се вози в нея с мерак  Grinning Да не говорим че всичките ни приятелчета долу се лепят на нея като магнит,незнам с какво толкова ги привлича, но като се паркираме на площадката при тях и всички се изреждат да се возят на нея  Joy Момченцето с което си излизаме всеки ден на връщане към вкъщи задължително се паркирва в нея и иска аз да го бутам  Mr. Green Светли малко ревнува от този факт ,но засега доброволна я отстъпва и сяда в неговата.

Благодаря на всички които споделиха за хлебопекарната  Hug Искаше ми се да си взема такава преди великден, но днес като видях сметката за тока и ме втрещя, едва ли ще отделим за хлебопек. Вие какви сметки плащате ,аз предният месец платих 282 лв.  а за този имаме 365лв.  Shocked

Светли определено се разболява, но немога да хвана какво точно се случва. Вчера цял ден като пишкаше се хващаше за памперса и плачеше ,казава ми че го боли, а тази сутрин имаше кръв в памперса и като забелих пишока вътре в него също имаше.Промих го с риванол ,досега не е прокапал пак кръв. Също така вчера правеше гурелче на едното око, а днес няма но и двете са му леко подути.Третото е че има странен дъх и за капак сутринта изака бледо зелена каша. След шока сутринта от всички тези неща го грабнах и заведох при педи, за нещастие обаче нямало да я има днес и сестрата ме прати при друга. Разказах и всико и след обстоен преглед ми даде направление за урина и ми каза че е с ангина и МАЙ виждала налеп и тръгна да ми изписва АБ и Тобрекс за очите. Казах и да си спести рецептата и че аз АБ не купувам, взех направлението за урина и утре сутринта ще му пусна такава и ще си платя и за кръвна картина. Следобед ще занеса резултатите на наща си педка и тя да си го прегледа и да видим какво ще каже. Започнах да му давам инфлуцид и тонзилотрен през час ,дано помогне и да се разминем с други медикаменти  Praynig За очичките правя промивки с марлички и физ разтвор, а на пишока промивки  сриванол. Не е акал повече, чакам да видя какво ще е следващото ако .

# 514
  • Русе
Кали,изглеждате перфектно!Жалко,че ми е повреден звукът на компютъра! Ние също нямаме БТВ-Лейди(Виваком Crossing Arms). Габи е толкова порастнала! Hug
Момичета,благодаря ви за хубавите поздрави! Hug
Таничка,дано се оправите бързо и не се наложат лекарства! А това с пишлето е много странно!  А тока ,който имате Shocked Ние плащаме по 40-50лв месично,но сме с централно парно!
лилка,много се радвам,че започвате начисто! Hug Дано и с майчинството се преборите! Hug
Хлебопекарна имахме на един кораб!Беше удобно,защото не всеки ден спирахме да пазаруваме ,а веднъж седмичноХляба ставаше страхотен,но взимахме готови смеси за различни видове хляб(бял,ръжен,пълнозърнест) Само слагахме сместа,доливахме водата,която пишеше и след известно време имахме хляб. Марката беше немска,но не се сещам каква! Peace
Вени,добре си си с килцата ! Аз запецнах на 60,но се надявам скоро да започна да смъквам,че ми тежи. 163см. съм трябва поне 5-6кг да махна! Crazy

# 515
  • София

Ох от тази удължена отпуска, такъв мързел ме е налегнал, нали излизах къщата и сега почти няма какво да правя, даже ми е скучно. Blush

Нели, ела у нас да изчистим заедно пък ще си направим и някоя кафе пауза със сладка раздумка  Hug Аз само прозорците измих онзи ден. Има обаче още доста работа, ако искам за великден да свети както на мен си ми харесва.

# 516
  • Под кленовите дървета
Как искам някой да измие моите прозорцииии Grinning Ще го черпя шотчета Laughing

Кали, седиш супер на екран и имаш чудесен глас. Замисли се и да станеш консултант по кърмене, вече си ветеран Laughing А третата мама не беше ли Шаманката или...от къде я познавам?

# 517
Baby Love® , да скоро наближава, а аз още не съм организирала нищо, а и нищо не съм измислила.  Thinking

Tani4ka* , никакво разболяване на Светли. Praynig

Вени, Злати, Hug Heart Eyes

Боби пак изкарва някакви сополи и сега направих капки с клеевата, дадох витамин ц и да видим. Praynig
Днес сестрата в яслата ми вика ама водете това дете на лекар кашля( и то с един тон), а точно на нея обяснявах в понеделник и дадох бележка. От както се е прибрал се е изкашлял 2-3 пъти, ама няма и да спре с тази алергия. Cry Утре пак е тя и дано не ми създава проблеми. Peace

# 518
  • Под кленовите дървета
Уф, горкото Бобче, седмица мира нямаше Sad

За сестрите, явно са те набелязали. Или ще е ревял за теб и ще е кисел, или ще е "що го водите болен'...това същата онази лелка ли е?

# 519
  • София / Сливен
И аз видях линка наистина изглеждате страхотно Кали
Вени почерпи ме шоколад и ще ти измия прозорците ххихихи
И аз мислих за хлебопекарна преди да купувам но се отказах колко пъти пък ще правя хляб брат ми има и така си стои.

# 520
Добър вечер на незаспалите!  Heart Eyes

Бабаджан напусна успешно шоплука, татко ни се завърна от командировка и хукна на служебна вечеря. Аз чакам повторението на "Игра на тронове" в полунощ, децата спят. Отчетох се!  Mr. Green

Каби получи скъпите кънки... Сравнявайки цена-качество, реших, че качеството е по-важно от всичко и си плюх на картата. Вчера карахме двамата четири часа, днес само два. Голям кеф, ей! Simple Smile

Абе, какви прозорци ви гонят, изобщо не ги забелязвам. Искам да си почистя килимите, особено детския!

Кали, поради същите причини като твоите, и аз избягвам да мисля за хлебопекарна за момента.

Злати, ако около Великден мислиш да се подвизаваш в Ст.З, много моля този път да ме изведеш на разходка, защото пак ме чака заточение за около десетина дни!  Flutter

Лека ви нощ!

# 521
  • София
Еее, момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря за хубавите думи  Hug Габче наистина е много пораснала, бърбореща и както каза дядо ми - не се притеснява ни от камери, ни от прожектори  Mr. Green

Таничка, Нелка, да са ви здрави момчетата  Praynig  Hug

Лилка, много се радвам за теб! Сега много приятни креватни моменти (и резултатни  Heart Eyes )

Изинка, честито за бабаджан  Mr. Green Честити му кънки на Каби, със здраве да си ги кара(те)!
(знаех си, че забравих да проверя за нещо в Комсед, кънки за мен...)

Вени, тази с късата коса е баш Шаманката  Peace за консултант.. ще я видим тая работа, дали, кога  Mr. Green а че съм ветеран, мани, не е приказка  Joy и аз както беше писала една друга майка, ще си накърмим децата преди абитуриентския бал и ще ги пуснем да се веселят Joy

Танче, ние също сме с парно, обаче сме в малък апт., а идват голеееееми сметки.. последната беше 250, токът е отделно още 45...

Днес обикаляхме града по задачки, вкл. до Студ. град. Е какъв вятър ни вя там, не е истина. После до Комсед в Скай сити, където има 40% намаление на всичко по случай първия им рд (важи до 1 април вкл., поне така пише). Бая хора, макар ние да нацелихме по-спокоен момент. Кофтито е, че е баш в края на месеца, когато хиииич нямам пари за харчене, еле за играчки (и парцаляци). Ако някой се интересува, може да разгледа. Струва си!

По примера на Изи, и аз извадих пролетно-летните дрехи на Габче. Хора, трябва да освободя гардероба си за да ги подредя  Crazy оказа се, че има 100 рокли, не знам колко поли, панталони, блузи и какво ли още не. Дрешки, които са й били по-големи от мин.година, разни от подаръци... но не очаквах чак такъв куп. И малко ми е жал като знам в каква мърсотия и прахоляк ще се въргаля и как ще съсипе сладурските си дрехи. Но да ми е жива и здрава! Ще й обличам някой тоалет, снимам я и я пускам да се мърля  hahaha
Първата година връщаше непрекъснато (помните, предполагам), миналата се тътрузеше по дупе, сега пада бая често, рови се като прасенце в "пясъка". А, имаме и нова мода - да лежи по земята, ама навън - в магазините, на площадката пред ап. на мама, по алеите, където реши. И се чувства прекрасно.  ooooh! #Crazy а хората какво ли си мислят - тази майка как си оставя детето така. Но дето казва мойта майка, и да я вдигнеш, тя пак ще легне. Та и по тази причина не я вдигам  Joy Та явно ще чакам да порасне повече и да стане "мацка" и да си варди дрехите   Mr. Green

Хайде, оставям ви. Мисля да полегна малко, че Габче след някой и друг час ще каже: айди, мамо, тини, ам ам  hahaha иска вън дитата  Joy напоследък става рано, заспива късно (22ч., без значение колко е спала следобяд и колко е уморена  Tired )

Ааа, сетих се още нещо  Joy за рд-тата. Хрумна ми идеята за рд в някой парк. Обаче зависи от 1 много важен фактор - какво е времето. Та сега се чудя и мая, дали да инвестирам майка си и баща си в клубче (даже съм си избрала кое да е)... или да рискувам с на открито (като видя по-актуална дългосрочна прогноза, де). Аз си празнувах рд така и беше много сполучливо. Децата бяха повече от доволни, че и големите. Габи тогава беше бебе и проспа част от веселбата. Сега както наборчетата са по-големи, ще е направо супер, ако е слънчево и сухо времето, да търчат на воля и да се търкалят по земята... В голяма дилема съм все още.

# 522
  • София
Изи, обмислям едно пътуване до Стара Загора, но това ще е най-вероятно другата седмица, а за велик ден ще се върна в София. Все още не е много сигурно. Много ще се радвам да разхождаме дребосъците.  Hug

# 523
  • Русе
И вкъщи всички прозорци са за миене! Mr. Green Искам да подхвана и да изчистя и подредя всичко,обаче нямам тази възможност.Ако ме оставят сама за 2-3 дена ще блесне. Mr. Green Обаче и кръста така ме боли,че едва ли съм толкова работоспособна. Mr. Green
Нели,озъби им се на тия,няма 100 пъти да обясняваш,че е алергия.А в яслите така мирише на препарати! Crossing Arms Нацелувай Бобчо! Heart Eyes
Кали,няма как! Hug Първо ще се научите да се цапате,после да се пазите! Hug Моите вихрушки винаги плонжират,търкалят и са най-мърлявите! Crazy И Кардам,като реши да ме покатери ставам същата! Mr. Green
Аз още не съм мислила за РД-то,но идеята да е на открито ми допада! Peace

# 524
Привет! Hug

Вени, същата е тя само си мрънка, но мъж ми вчера я подреди. Peace Тя даже точно тази има навика към 9.30-10.00 ч. да звъни на родители и да им казва че детето има сополи и да си го вземат( други родители ми разказват. И се случва на куп да отидат да взимат по 5- 6 деца). Май не и се работи и гледа да и са по малко децата, ама ще се разправяме( аз гледам все добре да се държа и да не взимат в разправии ама ще се наложи). Whistling
Днес като заведох Боби и едно добро утро не каза, даже лелката посрещна децата и то не е само към мен това държане. #Cussing out

Кали, голяма сладурана е Габче. Hug така като пишеш не мога да и се нарадвам. Heart Eyes Heart Eyes

Таничка, как е Светли, какво стана с изследванията?
Нашите сметки за ток тази зима са 200 лв. с два климатика,бойлер и другите всекидневни уреди.  Hug

Хм аз като измих прозорците, да не ви казвам какви са сега след дъжда, но това беше няма втори път да ги мия. Wink Blush

Общи условия

Активация на акаунт