За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Нели много е неприятно това ,че са мързеливи и немарливи ,аз сега да се оплача Радо след 2 седмици престой в къщи ходи до сряда на ясла и в сряда си го взехме сополив ,съответно вчера и днес си е в къщи ,че ме е страх да не се влоши.Вчера мъжа ми ходи да вземем нещата му и им се е накарал и им е казал че ние им пращаме здраво дете и за 3 дни го разболяват .Казал им е че сигурно пускат болни деца и те казали че няма ами Радо много мрънкал и за това се разболявал.Побеснях ,такава безотговорност  #2gunfire #Cussing out
Както и да е сега не съм все още на работа ,ама като започна кой ще ме търпи така  ooooh!
За сметките за ток нашите последни 2 /т.е. за януари и февруари /са по 200 лв .,дано това да са и последните високи,ние също като нели сме с 2 климатика и съответноте дом.уреди .
Иначе Пролетното почистване си го направихме и сега чакаме само Великден ,преди 3 дни си сложих лещичка да покълне ,за декорацийка на яйчицата и така ,този празник също ми е от любимите  Wink
И аз като не пиша ,не пиша та сега наваксвам  Wink

# 526
Здравейте! И ние да се отчетем:
 Марти е на ясла, 1 седмица там 2 седмици вкъщи болен. Преди 2-3 дни го пуснах и сестрата ми вика: той единствен здрав без сополи  Shocked Shocked Shocked и се чудя защо така става- пускат ги децата болнички ... ама айде не искам да виня никого , но все пак...
Иначе още се кърмим - искаше ми се вече да се отбиваме , но ... той като каже "мамо дай мако, макооо", ме разбивааа.

Това е от нас- после пак. Лек ден и целувки на всички!

П.П.

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 15:35 от mishenka

# 527
Ели, значи и вашите сестри не са по различни. #Cussing out Ние бяхме само 4 и с запушен нос, сега като го взема сигурно вече ще е сополив. Sad
Ох днес ме е налегнало някаква тревожност, все си мисля как се отнася тази сестра с децата, като така се държи с нас. Confused

mishenka, и аз това си мисля цял ден, какво става болни деца ли има или прост не ги гледат както трябва. Thinking

Обаче е така с държавните детски градини, но май и частните не са както трябва. Една моя позната която работи в такава ми казваше как ги водят със сиропите и АБ и никой не може да им каже нищо, щото директорката не  е забранила. Whistling

# 528
dilqnkaa, за съжаление е така! Да се надяваме, сега пролетта и лятото да поумрат малко вирусчетата ...

# 529
  • Под кленовите дървета
Значи за желаещите да мият прозорци - заплащам с шоколад, домашо направен хляб по поръчка (черен, бял, със седем зърна, какъвто поискате), кана шотове с киви....вие самооо ги измийте,ч е те това и гладенето са ми най-омразни Laughing

Абе вашите сметки за ток нали са за къщи? Че ние за двустаен апартамент с един климатик платихме 140  лв. януари и се озъбихме #Cussing out #Cussing out

# 530
не се оплаквайте от сметки за ток Mr. Green ние плащаме за етаж от къща м/у 400-500 лв. с големи икономии - хем скъпо, хем студено Twisted Evil

# 531
Вени мила и ние сме в апартамент ,отопляваме спалнята и кухнята и хола ,който са с плъзгащи врати ,за това че вашата сметка е добре ,като цяло  Peace
Нелка и в частните са така ,детенцето на Кристи /тя не пише но ние се виждаме редовно/също е в частна ясла и никак не са доволни ,той изкара един бронхит 3 седмици си беше в къщи ,пуснаха го абсолютно здрав и за 4 дни отново беше с бронхит ,за това че навсякъде една и съща  #Cussing out

# 532
  • София
Добър ден и от нас Simple Smile Дано не сте ни забравили  Embarassed Чета ви, но не остава време да се разпиша Simple Smile
 Като за начало искам да честитя малкото момченце на Милкинис  newsm32 Да е жив и здрав, сладуркото, и много радост да носи на всички вкъщи. Simple Smile
Лилка прочетох хубавите новини за старта на маратона  luvbed Хайде с пълна сила! Нали знаеш - след всеки дъжд изгрява слънце Simple Smile Скоро да ни се похвалиш с  EFP
Нели, цункай Бобчо от нас силно,ама много силно! Колко му се насъбра Sad А тази лелка в детската направо ми иде да я намеря и да я ошамаря  Rage Като не И се работи, да си седи у тях.
Мишенка, така се радвам,че се разписа  Hug А Плами и Марти само,колко са порасналииии ... Изчезна ми ти от ФБ и това си е Sad Не мога да те намеря.
Кали и аз ви гледах  Peace Много сте хубави  Heart Eyes Габче е страхотна бъбривка! Как ми се иска да я намачкааам  Mr. Green
Виждам,че има и много болнички-бързо да минава  Hug и повече никакви болести  Naughty
Аз пролетно почистване няма да правя  Mr. Green ще правим пак ремонт.
За рождения ден всичко е готово,само да сме живи и здрави да дойде времето,ще започнем и да каним Simple Smile
При нас няма нищо ново,нищо интересно Simple Smile Бела си е все така 12 кила (за последно я мерихме толкова на миналия И рожден ден  Crazy ) 94 см е,брои до 10,пее песни,казва кратки стихчета,приказва нон-стоп...Расте Simple Smile И много ме ревнува.Непозволява на никой да ме пипа,да говори с мене ...и на татко си не дава да ме целува и прегръща.. имам си бодигард  Mr. Green

Гледам за сметките за ток си говорите  ooooh! писнало ми е от тях. Ние отопляваме една стая,с климатик сме и там домакинските уреди-та 300 лева на месец. Полудявам.
Оп,имам будно пиленце Simple Smile Ще ставам,че ей сега ще кацне Simple Smile
Целувки на бебоците  Heart Eyes

# 533
Вени, за двустаен апартамент е поддържане на Т - 21-22 градуса. Сега се надявам за март да е поне 150 лв. Praynig Thinking

Влади  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Аз може и да греша но взех на Боби да давам Поумон Хистамон 15CH хомеопатично е и дано не му навреди а да помогне. Във вкъщи кашля малко, но навън и в детската и днес като питах сестрата казаха че е кашлял. Така ми е жал измъчи го тази кашлица, дано израсте тази алергия.
Мислих и за хомеопат но те взимат ужасно много за преглед и не се знае на какъв ще попаднем, много неща четох из форумите. ooooh! newsm78

Ох аз пак ви занимавам с нашата кашлица спирам вече. Embarassed

# 534
Здравейте мили момичета!
От много време чета тези секции, но никога не съм писала. Надявам се да ме приемете в групата Heart Eyes Имам проблем, и съм убедена, че всеобщо ще успея да намеря решение.

Предварително се извинявам, ако мястото на "зора" ми не е точно тук, но не успях да преценя къде да го поместя точно.

Накратко: Наболелия и банален въпрос с махането на памперсите.
Още по-накратко: нервите ми са на предел вече, защото не знам какво да правя и къде бъркам. smile3511

Малката е на 1г.10мес. - и от десетина дни започна да ми се опъва като слагаме памперс: Разлепя ги, сваля ги, иска да стои гола, не мога да я облека - бяга из стаята по голо дупе.
Гърне съм купила от преди месеци, но не проявяваше интерес. Сега седи в него, но не прави нищо, а пишка права на килима като стане след това.
Аз никога не съм се карала или не съм я насилвала за тези неща, и не мисля, че би могла да е стресирана.
Вчера на парка направи в памперса "голямата работа", но не ми позволи да я сменя навън, а чак когато я прибрах у дома.
Няколко пъти минаваше номера,да слагам залепен памперс уж като гащички, но сега отказва да слага каквото и да било.
Иска да си носи бельото без памперс, но не казва пиш и ако, днес свърши и двете работи в пликчетата, постоя малко, но после пак не ми позволи да я облека.
Как да процедирам, когато не казва че и се прави нещо, а иска да си носи гащички и да не и слагам памперс, мокри ги, а в кукуто не прави нищо....
Проблема ми е акането в пликчетата.. казвайте, изчетох много, но вече не знам какво да правя, и просто като дойде време за смяна ми настръхва косата.

поздрави и благодаря предварително. помагайте, че откачам Heart Eyes

# 535
Искам да добавя само, че много пъти обясняваме за акото и пиш и къде се прави и как се прави, ама..нъц. Предпочита паркета...

# 536
BeBoRanChe, здравей, как сте вие? Аз от фейсбук се отрегистрирах ... много зли и завистливи хора се навъдиха там ...

А за пампито- ние сме без него откакто стана Марти на 1г.и 3м. за един месец успяхме да се научим. В яслата е един от малкото деца, които нямат пампи и хапват сами! Горда съм от този факт! Само ако можеше да не боледува толкова много  Praynig

# 537
mishenka, как го махнахте пампито?

# 538
Ами махнах го изцяло- навън, вкъщи, спане на обяд. Слагах го на по 15 мин на гърне. Първият път се озорихме доста- но направи пиш и беше много учуден от това. Пляскахме много, чак ръцете ме заболяха. След 15-20 мин пак на гърне и така след всяко пишкане пляскаш, радва се и той пляска ... Увеличаваш периода на сядане на гърнето до час и половина- два. За да се научи да стиска. Отначало беше малко кошмарно - колко напишани и насрани гащи леле мале... след месец махнах и нощният - имахме приключения и с това. Но нещата се изчистиха в един момент октомври някъде започна да си казва (пипа се отдолу), към януари, когато проговаряше започна да казва "аки" и до днес всичко е аки:)))) И така няма страшно просто трябва да имаш здрави нерви и моля те -махнеш ли го веднъж, не го слагай повече!!! Това е! Мисля, че успех се постига винаги, смао не се отказвай!

# 539

Общи условия

Активация на акаунт