да нацелуваш много Беличка от нас! Я сподели какво си измислила за рд-то
може да откраднем някоя идейчица
пробвах я веднъж, след като беше свършила с акането за деня
да не взема да се прецакам, и за моя радост - останаха сухички. Но си беше чиста случайност. Бях се подготвила да я преобличам цялата.
). Без излишен стрес и бързане, както за малките, така и за нас
Не И прави впечатление като се напишка. Като е с памперс казва като вече е свършила работата,но в гащите си го пази за нея
До сега само се е напишквала,де,не се е нааквала. Но ще И дам още малко време,виждам я,че не е готова на 100%. 

.
Така се събуждаме в неделя сутринта - с пролетни дрехи и сняг до шията. Едва се добираме до Пловдив, където вали прост дъжд, гушкаме се в едно заведение на втория етаж и не след дълго - отново по отделно. Преди час го питах дали помни - помнел, даже и кафенето и снимките, които сме си правили. 

Това изцяло изразява моето мнение 
Много, ама адски много се радвам за вас с Мири и бебе Ана 
Обаче се сетих, че трябва да се яде и почнах да готвя и дотук с мързелът
ей така ще сме, Изина
една през друга, като няма да има някое дребно да ни прекъсва
как добре ми се отразява.. макар и рядко да се случва, направо живвам 
както и да е; минало е леко и успешно с баба.
сега мисля, че на 2рия час ще лудна и ще ме приберат.
). Задоволявам се все още с малко, но дано ПАК да дойде моето време (макар и в по-лека степен).

ама тя и за ските ми коментира, но всичко това е, защото не е и грам спортна натура. Аз вече чакам следващата зима, когато надявам се, ще имам щастието да покарам ски... най-накрая, след цели 3 години стабилен пропуск.)
да са ни здрави нервичките. На следобедния сън, когато го има! гледам като на мини спасение
обаче аз съм перде и я подминавам невъзмутимо
Не иска да я бута майка ми, а аз. И й маха ръцете, вика, недоволства. Еее, какво лигне стана. Но не й уйдисвам на капризите, или поне гледам да е в минимална степен. Направо не знам какво да очаквам в следващите месеци... Да са живи и здрави, това ще отмине, само да не луднем до тогава 

Иде ми да го натупам някой път, защото като почне да се удря така и да се тръшка на земята, родителите започват да ме заобикалят като прокажена отдалече, освен тези, които знаят какво Теле гледам
Ма е ужасно гадно това с лежането по земята, изкарва ме от кожа, честно!Препоръчани теми