За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 758
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от нас.

Кой да вярва на бат Емо за прогнозата ,а  Rolling Eyes ?Сняг   #Crazy ,как пък не -шегаджия.Побеляхте в София ,дано за последно, че аман от сняг.
Докато при вас валя ,при нас в Бургас си беше разкошно топло временце,следобед вече със силен вятър и дъжд.

Ние изкарахме малко от събота и неделя на село(15км от къщи).Рали пошуря по селските животни(ние  нямаме),ту блее , кодкудяка , лае, мяука и пуяк търсеше имитирайки го но не видя,само в нашия комплекс в Бургас има   Peace и ако минаваме край тази къща не можем да тръгнем. ooooh!.

Кали  за  тръшкане и ние си имаме своя програма ,не отстъпваме. Crossing ArmsПовечето маймунчета чвно са така.

За махането на памперса съм намислила като се стопли малко.Тя от доста време си казва за акито ,беше спряла за около две седмици да казва ,но влезна в час.А като се събудим сутрин и следобдед я слагам на гънето и тя си знае "пиш маме" и си караме с 2 памперса -един за през деня и един за през ноща.

Изи Heart Eyesспомени спомени вечни и красиви...........

Силве ,колко мило и сладко звучи картинката у вас.Още по разкошна и мила да става.
Рали май няма да е от много дружелюбните каки живот и здраве.Имахме на гости едно бебе вчера на 8 м. хич не се впечетли даже искаше да го налага с юмручетата ,които налага наборчетата.Инъче е голяма помощница на мама . Онзи ден  ми донесе всички изпрани  дрешки  една по една ,които бяха за простиране от легена в стаята на терасата,пуска ми прохомукачката даже и обира, оправяме леглата заедно мушка чаршафа.

Хайде лек ден   Hug  ,че се онесох май ,щях да пиша и друго но забравих newsm78

# 556
  • София / Сливен
Изи  пак като ти готвят и шетат е добре моята свеки седнала на столче готвя и сервирам отсервирам само за 1 седмица три пъти изми чиниите и все ми казва благодаря за закуската, обяда вечерята и т.н. но си тръгнаха днес!!!
Силве явно на всякъде стават инциденти малки дечица са.
Лилка и ние живеем в село Кокаляне но то не е като селата няма животни имаме двор поне Дани се разхожда иначе като се сетя как си прекарвах ваканциите на село така мило ми става ама няма вече.

# 557
Привет мацки  Grinning
Ние три дни нямахме нет, откраднали кабелите ,това ни се случва за втори път, на Виваком сме.
Сега наваксвам с четенето .

Светли е добре, изследванията му излязоха хубави, като го прегледа нашата педи каза че нищо му няма само на пишочето леко зачервенко . Днес вече и това го няма, пушка си е детето ,но много крив и инатлив го раздава. Преди обед на разходката голямо тръшкане, рев за всичко, търкаля се по земята, аз го нося той пищи и се дере,страшна картинка бяхме. Като ви прочетох разбрах че не сме единствените, ама така е телето си е теле  ooooh!

Толкова от мен че имам да свърша куп неща докато спи, целувки на всички малки и големи  Heart Eyes

# 558
Нашият пък не се дере и тръшка, но го обръща на пакости, щури игри и непослушание.
Вчера и онзи ден бях на легло (грип) и за два дни Мартинчо накара баба си да си говори сама. В края на втория ден жива-умряла станах като я чух как го навиква. Аз съм по-спокойна и в най-изтрещялата си фаза; нашата баба просто беше в истерия. Добре че рядко се разболявам.....

# 559
Пивет!

Танче, радвам се че всичко е наред при Светли! Hug

Fall   Hug

Силве, много ме разтопи твоят пост. Целувки. Heart Eyes Heart Eyes

За тръшкането и лежането по земята нямам думи, направо побеснявам. Blush

Боби пак направи пристъпна кашлица във събота и ме притесни, но май оправихме нещата с хомеопатия и чайчета. Вчера кашля много по малко, няма Т сополи и се надявам да е от алергията.  Praynig Сутринта отиде на ясла пък да видим.

Аз съм на работа и за сега ми е много добре, нещо ми е малко притеснено но ще свикна. Peace Имаме ограничен нет, но бг мама за сега работи и ще мога да ви следя. Blush

Това от мен отивам да работя. Hug

# 560
Силве, много се радвам като намериш време и драснеш някой ред.  Heart Eyes Hug

За излизането по женски - на мен това ми се случва за втори път откакто Ива се е родила, нали сме си двамата с мъжи и освен на него няма на кой друг да я оставя.  Rolling Eyes Но пък ми подейства страшно ободряващо, нещо тази дълга зима ми съсипа настроението и си имам нужда от някакво разнообразие. Сега поне като е хубаво времето и можем да излизаме по-често ще е друго.  Party

Тани4ка, радвам се, че Светли е ок.  Hug

За тръшкането - Ива засега не ми прави чак такива номера и истерии, но никога не се знае  Whistling

И още нещо щях да пиша, ама...  newsm78

# 561
Да се разпишем и ние,че сме живи и здрави  Peace
Вчера изпратихме татито ни за Афганистан.Обади се,че са пристигнали благополучно,но нещо нета е много зле,а за телефоните нямам думи.От 4 минутен "разговор" разбрах едва 15 думи можеби и се мъчих да го свържа по смисъл в изречения. Няма как.....така ще е в следващите най-малко 6 месеца.
Иначе аз си ходя на работа яко,Адинка си е на ясла.Научиха я на много нови неща и си ходи с кеф пу-пу  Wink Дано само ми е здравичка  Praynig
Много целувки на всички ви и на сладките бебчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще пишем пак като ми остане малко свободно време  Hug

# 562
Здравейте майче, да дарсна на бързо и тук, че не остава време.

За памперсите - карам го и аз по детето. Само дето Пламен и с памперсите има проблем и изпада понякога в истерии и не иска да се сменят. Пробвах го с гащи един ден, казва си точно няколко секунди преди да свърши работата и докато стигнем до банята "Да правиш пиш като тати  Wink" и той свършил работата.  Но няма да бързам, като се позатопли още ще пробвам пак, пък диването ще си покаже.

Силве, направо ме разтапяш. Така го описваш сякаш всичко е приказка и е адски лесно. Как успяваш да се справиш сама не знам. На мен моята баба ми прави компания през деня защото таткото ни започна работа. Заиграва се предимно с Пламен, което за мен си е голяма помощ. Обаче Пламен реши ли да се радва на бебо и става страшно. Радост мечешка ви казвам. Иска да легне до него да спи, само дето не ляга До него а ВЪРХУ него. Иска да го гушка, целува го по носа, ама му бърка с нослето си в око му. Направо не знам. Хем се радвам че търси бебето и много му се радва, хем изпадам в ужас каква ли телесна повреда ще мупричина при следващото радване.  Laughing

За тръшкането - нашето говедце има различно поведение при мен и при баща си. Не знам защо. При мен не се тръшка, обаче пък му е любимо да прави неща НА ИНАТ! Казвам не там, или не така, и той ходи и прави точно това което го моля да не парви като ме гледа как ще реагирам. При баща му пък се тръшка, свлича се на земята, вика, мъчи се да плаче и т.н. Много се надявам всичко да е на период някакъв и скоро да отмине.

Иначе Себастиан е добре. Нямаме режим ама никакъв. Понякога прави паузи от по 4-5 часа, а нощем и по 6 часа пауза, обаче има и моменти когато го подхванат колики или и аз не знам какво и през половин - един час е на цица. Като цяло е спокойно бебе, можеби само коликите и Пламен са нещата които го тормозят. Вече е наддал около 850 гр, по което съдя че въпреки мързеливото му цоконе все пак си похапва добре.

Бягам че бебо се обади ... хубав ден на всички!  Hug

# 563
Едно лекичко побут от мен ,че съвсем замря темичката ни  Wink
Ние сме добре в къщи сме си ,този път успяхме да преборим там каквото беше без АБ и съм много доволна ,но за сестрите от яслата няма да коментирам  #Cussing out
Реших следващата седмица в понеделник на влакчето с Радинката и на гости на баба и дядо ,надявам се времетраенето на пътя /3 часа/да не ми излезе през носа .Малко хем да погостуваме ,хем и да смени малкия климата ,казват че е много полезно ,та дано да ми е по-здравичък после  Praynig
Радо също е от тръшкащите се теленца и на моменти място не си намирам ,но така ще .Щесе надяваме да е период ,който да отмине скоро и така  Wink
Нелка лека работа мила и дано не ни забравиш  Hug

# 564
Добро утро! Hug

Ели, няма при възможност ще пиша. Hug Сега още си пия кафето и надникнах тук. Heart Eyes
Приятно пътуване и да си починете и разнообразите с Радо. Hug

•● milkinis ●•·˙ , хубаво е е имаш помощ. Hug

Алексче, бързо да минават тези месеци, браво на Ади. Hug Heart Eyes

За леличките в яслата не ми се коментира, защото съм бясна. Прави ми проблем точно въпросната лелка за която ви писах, иска документ( а не бележка) че на Боби кашлицата е алергична, създава проблеми. Вчера пак бяхме на лекар при педката и детето си е здраво, дадени контактна бележка, казва че друг документ не може да даде. Днес обяснявах пак и утре ще трябва пак да си късам нервите с въпросната лелка. И ако не се разбера ще ходя при директорката, скъсах си нервите тази седмица. #Cussing out
Иначе в работата съм добре, малко пътуването вечер ми е доста, още не мога да се организирам, но всичко ще си дойде на мястото. Peace

# 565
  • София
Еееей, тотално замря темата. Имаше временно съживяване и до там Simple Smile поне заглавието си ни е актуално  Joy

Алексче, стискам палци всичко да е наред, да минат бързо тези месеци и тати да се върне жив и здрав при жена си и порасналото си момиченце  Hug

Нели, успех с работата и дано Бобчо е здравичък, че и ти да си спокойна и да можеш да си вършиш нещата Peace

Днес едвам се прибрахме от площадката - като се залепи за 3 бебета и няма тръгване. То радост, пипане на ръце за здрасти ( Crazy ) - "бебето дасти".... "тук може пипа?", иии не мога да я откача. Но хубавото е, че си изяде обяда още в яслата, от където взимаме кухнята. Има една беседка и приседнах, докато тя се размотава и реших да я пробвам. Като никога, яде спанак с ориз и кълцано месце.
А, имаше и следния лаф: "иска пита нешо лелята"  Joy е, не я пита нищо, но поне благодари за "ханата".
Сега мисля и аз да полегна до нея, че все не ми стига сънят.

Маринка, много добре е качил бебчо. Само така! А за мечешката любов - нали гледам и Мири, както и Киси (Каби е голям Simple Smile) - ами те са сладки мечета, искащи да си гушкат и целуват бебетата, почти задушавайки ги. Киси веднъж беше почти легнала върху сЕмката - от любов  Heart Eyes

Ели, лек да ви е пътя  Peace и хубаво изкарване!

Ще ви пиша пак, като имам какво по-интересно.

Ааа, още една смешка: изпуснах си телефона, а тя ме пита: "ко пана?" аз й казвам, а тя: "ооо, узас"  Joy

# 566
Малини, много е сладка твоята палавница. И какво иска да пита лелята  Laughing
Нашият също почна да говори от веднъж - аз по принцип му говоря, но от няколко дни той почна да ми отговаря  Shocked Казвам, компютъра заби, след малко клипчето тръгва и той вика "ааа, тръгна" (тагнааа). Почна да се съгласява и отказва, което ми е най-забавното, с думи и аргументация. Ако му откажа, идва и ме целува. И ми се моли  hahaha Тоест, вече не мога да му отказвам нищо

# 567
Момичета, аз изчезнах от хоризонта за малко, но от 1 седмица съм на българска земя. Първо покрай приготовленията по заминаването, после самото пътуване, и накрая докато се нагласим на тукашното време, не съм ви чела поне от 10 дни. Ще се опитам да наваксам и да се включа. Много се надявам с някои от вас да се и видим докато съм тук.

# 568
Краси добре дошла на Българска земя. Hug Heart Eyes

Кали, Габи е многооо сладка и колко много говори. Hug

Наистина замря темата, хайде и от мен едно подбутване. Wink

При нас нищо ново аз на работа, Бобче на детска,вечер като се прибера не ми остава време да си играем, докато се оправим и то станало време за лягане. Но се надявам да пуснат по скоро метрото  на Черни връх и да се предвижвам по бързичко. Peace

Приятен ден от мен!  Hug

# 569
И аз да се разпиша, чеее...не знам колко време мина. Нямах никаква възможност, защото меко казано ме сбъркват от работа. Знам, че е временно- отнася се до един конкретен проект, но се притеснявам, че нервите ми не издържат и това се отразява на Евгения. Вече на 2-3 пъти я шляпнах по дупарката и после си го изживявам с дни, да не говорим че ако се случи сутрин, цял ден в работата си мисля дали не ми е сърдита и дали ще иска да дойде при мен като я взимам от ясла. За радост винаги е щастлива да ме види Simple Smile

Поводите обикновено са в следствие на прословутия телешки инат. Или не иска да се съблича за баня, или не иска да излиза от коритото, но най- големият ми ужас са драмите с обличането сутрин, защото е кисела, не и се става, а пък аз закъснявам за някоя среща. А като говоря за драми разбирайте истерични писъци дето се чуват и у съседите ( а ние живеем в къща), хвърляне на всичко, което хване, ритници в корема ми и т.н

Новото е някаква мания по едно от якетата и. Сега е толкова мръсно, но не мога да го изпера, защото отказва да облича другите. Разнася го цяла вечер вкъщи, не ляга на плота без него, иска да го облича на голо след баня и понякога заспива, до като го гушка. Crazy

Все още почти не говори, но виждам, че проявява усилие, но пък за сметка на това майка и я научи да съска като змия- имаме една панорамна книга и знае как правят маймуните (о,о,оооо и се тупа по гърдичките). Като цяло много бързо попива разни жестове или действия.

За памперса- като повечето тук и ние нямаме шанс да го махнеме скоро, та дори се учудих, че не сме единствените.

Момичета, постът ми е малко егоцентричен, но исках да се разпиша уж само, пък то какво излезе...Напоследък рядко имам възможност да чета тук, но сега си наваксах, обаче ми е много трудно да изкоментирам всичко каквото сте написали. Обещавам да го направя при първа възможност! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт