За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро пак от мен! Hug

Пиша пак от работа, дано не ми ограничат форума. Joy

Кибела, ох и ние сме така, няма да ви казвам на какво ме прави като се прибера. Снощи даже така му се ядосах  и преди да си легне го ошамарих( за което ми беше доста болно и още ми е гадно) и се накарах, ама то не беше тръшкане, пищене( всички съседи ни чуха). Сутринта пак на ново, нямал да се облича и т.н. аз гледах да съм спокойна и накрая такъв шамар ми заби Борис и естествено и аз му го върнах, просто не може така.  Blush #Cussing out
Баща му го взима от ясла и много му позволява и му угажда и с него му казвам че не трябва така но кой ли ме слуша. #Cussing out

Аз тази сутрин поръчах торта за детската градина от Неделя и вече се почнахме с организацията. Hug
Приятен ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes

# 571
  • Русе
Ехе,няма изписване темичката,а наближават рождени дни! Дано покрай дъждовното време се раздвижи! Hug
Аз ви чета от 3 дена и все не успявам да пиша! Crazy
Краси,добре дошла в България! Hug
Алексче,има да го мислиш вашият тати!Да го пази Бог! Praynig
Силвето е една голяма талантлива,мила и добра сила! Hug
Моето Бобче се разболя,вчера сутринта ми се стори омърлушен,но нямаше симптоми на болест и го изпратих на градина,а и беше денят на тържеството.Горкото цял ден е било отпуснато,но госпожите ни се обадиха чак следобед,вдигнал и лека Т,но успя да участва и да си каже думичките.Днес ходихме при доктора.Вирус е от типа на ангините,но ще минем само с хомеопатични и слава Богу! Praynig Ще се оправи,просто не е типично за него да е кротък. Crazy
На всички болнички ,бързо оздравяване! Hug

# 572
  • Под кленовите дървета
Айде да ми е честито напускането Laughing Laughing Две седмици не спах, докато взема решението, вчера просто вдигнах телефона и напуснах. Днес бях на изходно интервю и да си оставя заявлението за напускане, да мина с обходния лист и така. На старите колеги им стана много кофти, ама много кофти. Но това, което аз оставих като колектив, вече не е същото. Доволна съмотрешението си, въпреки, че работното ми бъдеще е неясно.

Ники ми кашля от снощи, баща му цяла седмица, отделно вчера имахме контакт с дете с варицела, на чиято баба се озъбих, що го води на площадката. А тя милата не се сети да ми каже, че вече не е заразно детето, щом коричките са завехнали. Сега се моля да не е варицела, с това малко бебе в семейството, което имаме. Praynig

# 573
  • Под кленовите дървета
Кой беше сиропа за суха кашлица, който ползвахте през зимата? Синекода нещо не  ни върши работа Sad

# 574
Вени, Ен Ти Тус у Биокс Тими, дано не е нищо сериозно и бързо да оздравява Ники. Hug Praynig
Стискам палци да си намериш по хубава работа. Hug

За колектива не ми се говори, при мен се получи че само две колежки са от старият колектив, а другите колеги не са така сплотени както бяхме със старите, разрешено им е вече да пушат в залата и няма да ви казвам какво е вътре, тръгвам си ужасно миришешта на цигари. #Cussing out

# 575
  • Под кленовите дървета
еее, това е отвратително!
И аз съм пушач, но дори навън не си позволявам да пуша, само в нас с кафето или на балкона на приятели. Не ога да разбера аз тази работа Crossing Arms Crossing Arms
Ники си е болен. Няма секрет и търсих сироп за суха кашлица, че Синекода ми се стори лек. Пратих мъжа за Хуксагил (май беше), но аптекарката го убедила са вземе Ен Ти Тус. След една доза така се разкашля това дете, че нямаше оправия. Накрая сварих ленено семе с лайка и дадох няколко лъжици и се успокои.
Ще боледуваме няколко дни явно. Сополки няма, само кашлица, но и тях ги чакам. Т е малка - 37-38.

# 576
Ех, мили майчета, кога се минаха две години?

Толкова е хубаво, такива мили спомени нахлуват в главата ми, с първото дете не се забравя, емоцията е много по-силна. Имаме най-прекрасната май-ска дружинка  Heart Eyes

Дилянка- Нели, още помня как ми се обади да ми кажеш , че си родила, пък аз вместо да ти честитя ти каза: " ама как така, ти си след мен, не може толкова рано."

Иска ми се да се поровя назад, и за всяко майче да копирам емоциите  които е споделила в деня на раждането  преди 2 г.

# 577
Силвенце и аз все това си спомням. Hug Hug Heart Eyes

Вени, аз на Боби сега му варя орехи, лукчета и по малко кашля май помага. Слага се и индрише и лук, но според мен в тази комбинация няма да го пие. Hug

# 578
Вени, не забравяй, че имаш право на 140 кинта от бюрото по труда и че трябва да си занесеш документите до 7 дни след датата, от която напускаш, за да не загубиш пари (нещо като 7 лева на ден) Ще ти трябват заповедта за освобождаване, оформена трудова книжка и справка за дохода, издадена от работодател.

# 579
  • Под кленовите дървета
Фол, не ги знаех тези неща. Ама това става, след като ми оформят документите и си ги взема на 7 май, нали?

# 580
  • Русе
Вени,честито ти напускане!Щом се е стигнало до тук ще е за добро!Пожелавам ти скоро да намериш твоят екип и твоята работа! Hug На Ники бързо оздравяване! Аз за суха кашлица им давам Проспан или Мукуплан със живовлек,но на всяко дете му влияе различен сироп. Peace Според мен най-добър ефект има с хомеопатични.
Да бе ,кога минаха 2 години! Crazy Да са ни живи и здрави! Hug

# 581
Ти от 7-ми май ли напускаш? Да, 7 дни от датата на напускане, отбелязана в заповедта. Имаш право на тия минимални пари 4 месеца на борсата, само трябва да се регистрираш. Може и по-късно, но ще изгубиш горе-долу по 7 лева ма ден ако пресрочиш 7-те дни

# 582
Здравейте и от нас!Побут.

Първо честито на всички с имена на цветя.Да са живи здрави и много щастливи.

Да почерпя и за нас.Мама(незнам доколко  Mr. Green  но пише че имам) и Рали имат имен ден!Да сме живи и здрави!
Почерпка   party023    party023 Party Time не е подходяща но не ми се търсят сега да слагам разни лакомства.

И ние сме болнички,зъбче някое ли е или  сме се разболяли  newsm78 .Обзаведхме се със сополки и кашлица.Буха като.......,а нищо ни било нямало според педиатърката.Винаги кагато го каже и......после....Изписа ни Вентолин ,Ен Ти Тус,Са-глюконат сипор и да си продължаваме с противоалергичните Ксизал.Юни я сменям.Нищо никога не казва какво й е "еми те всички са така."- отговор  #Cussing out
Бяхме канени на РД днес, ама ..... Sad .Мислех си да побеснее преди обед в центърчето  и после  да се съберем с приятелчета  да се почерпим за здравето на Рали,но плановете се провалиха за съжаление.И тати ни днес е на работа, утре ще се върне.Оплакох се набързо.
Ходихме до нашата църква  bishop и си взехме върбови клонки да подновим стария върбов венец.

Силве много си е сладка малката фъстъчка.Много добре си й стоят тези три килца отгоре.Пу-пу.

Вени честито ти напускане.Дано е нахубаво. Hug Бързо оздравяване на Ники!

# 583
Здравейтеееееееееее newsm08

Честит имен да всички!Бъдете здрави и много щастливи!

Не съм писала от цяла вечност ,но всяка вечер като заспи народа  хвърлям по един поглед Simple Smile.Ние сме добре.Бери ходи на ясла,аз на работа и общо взето това е.Започнах да се замислям за рожденият ден,но сигурно ще е в някой детски кът само да сме здрави.

Целувки на всички Heart Eyes

# 584
  • гр. София
jasmin_veni ако искаш пробвай Умкалор - дава се на капки. При нас пролетта даде страхотен ефект при ужасна суха кашлица, без други симптоми.

Общи условия

Активация на акаунт