Да е жива и здрава,усмихната и щастлива!Много безгрижно детство и сбъднати мечти! 

Силно казано -опит!
Ние се кърмихме нощем,на обед за заспиване и вечер!Отвреме-навреме и като е кисел.
Първо и най-лесно за мен беше да махна вечерното кърмене,понеже гася лампата и ще не ще,реве-не реве,заспива.Така около 3 седмици,може и месец да е минал!После спрях обедното,като естественно е голямо тръшкане,понякога не заспива!От 3-4 нощи му спрях и нощните желания.Събужда се поплаква малко и заспива!
Това е!Мен ми трябваше доста време да събера енергия и да се подготвя психически за това,че бях доста изтощенна,но се засилих с малко добавки и с първият прилив на сили се захванах с това!Надявам се да съм била полезна!

Така или иначе след 15-20 години пак ще станат цицомани

. Дано бързо свършите с диетата и вече никакви такива работи.

Красиви деца! 
Питай за точни неща,че така не знам ,какъв съвет мога да дам.По скоро Силвето,Изи се сблъскват с твоите ситуации.При нас беше супер,докато Кари беше бебе,но те имат 3г и 5м разлика. Сега ми е по трудно,но лесно няма докато сме мами на малки деца,просто трябва да си минем от там.И точен съвет-няма,всичко е толкова индивидуално.
В един момент бебо ще порастне и ще ти олекне,като се заиграват! 
Доста време ми трябваше да събера сили,за тази крачка. Радвам се ,че го направих почти 2 години се кърмихме! 

Само следи бройката на напишани и наакани пампи - по това можеш да се ориентираш за количеството, което изяжда

))
Дано този път имам по-голям успех с кърменето.Препоръчани теми