За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 604
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София / Сливен
Честита рожденичка на змейковица да ви е жива и здрава
това с гаджето на Кали ме разсмя яко!
Моят Дани пък е целия в рани все пада вчера едно съседче го удра по носа днес в парка падна челото ожулено бе юнак без рани не може. Аз пък оня ден си пукнах главата можете ли да си представите от стойката на външното тяло на климатика прибирам прането от сушилката на терасата  и като се надигнах парво в острия ръб на стойката добре че малко кръв тече.
Лилка ще успееш най накрая да се прибориш с институциите!
Да ви кажа под секрет  Лилка  много ми допадна страшно мила и внимателна мама е жалко, че недойдоха повече мами на срещата.

# 706
  • Русе
Честит Рожден Ден На Кали!  newsm59 Да е жива и здрава,усмихната и щастлива!Много безгрижно детство и сбъднати мечти! baloni
Честит втори рождн ден и на  Никола със закъснение!Да е жив и здрав,щастлив и безгрижен! happy bd
Мира,браво на вас.Много свежарски звучиш. HugСилно казано -опит! Crazy Ние се кърмихме нощем,на обед за заспиване и вечер!Отвреме-навреме и като е кисел. Crazy Първо и най-лесно за мен беше да махна вечерното кърмене,понеже гася лампата и ще не ще,реве-не реве,заспива.Така около 3 седмици,може и месец да е минал!После спрях обедното,като естественно е голямо тръшкане,понякога не заспива!От 3-4 нощи му спрях и нощните желания.Събужда се поплаква малко и заспива! Hug Това е!Мен ми трябваше доста време да събера енергия и да се подготвя психически за това,че бях доста изтощенна,но се засилих с малко добавки и с първият прилив на сили се захванах с това!Надявам се да съм била полезна! Hug

# 707
Честит Рожден Ден на прекрасната Кали на Змейчето,да е много здрава ,все така чаровна и много ,много щастлива ,а за Рд-то щом гаджето ще е там ще си изкара супер  Hug
Мимаче ти си майка герой ,въпреки че ви го няма татето си намерила сили да се справиш със скаченото Кардамче  Wink

# 708
Честит рожден ден на кака Кали да е жива здрава и послушна!
Змейче ще си изкарате хубав празник не се разочаровай предварително да сте живи и здрави пък другото ще се нареди.

Хубавелка добре че не си се наранила много!

Ето сетих се щях да пиша за мини срещичката, която си спретнахме.Бяхме трички -Хубавелка (Радост)и  elix( Eли)-много готини мами и ми допаднаха.С Ели се познаваме от други посещения и си излизаме по честичко като съм в София ,а Хубавелка се запознахме тогава.Изкарахме си добре,запознахме се,побъбрихме кой, какво и т.н.Дечицата играха в Патиланци.Те не бяха очаровани от срещата  Laughing всеки си се забъвляваше поотделно някъде си,но поне не ни търсиха.Дечицата бяха кротички и тихички ,докато аз все нещо виках по Рали.По късно кой се разкриви ,кой не искаше да яде ,на кой му се приспа  и се разделихме.

# 709
Честит рожден ден, Кали! Да си жива и здрава, много щастлива и безгрижна. 
bdbaloni

Ние с дребчовците сме добре. Пламен отново закача Себастиан, но поне доста по-малко. Вече не му е толкова интересен както в началото. Продължава да го ръчка и да го буди, в старанието си да ни покаже, че бебето спи или нещо такова, но като цяло положението е ОК.
Има много моменти когато съм сама с двамата и като писнат в един глас, просто винаги един остава на заден план докато оправя другия и затова ми е малко криво. Мамите с две деца с малка разлика могат да дадат съвет .... за съвети всякакви съм винаги насреща.

Пламен не е бил дондуркан на ръце, обаче сега когато Пламен спи и малкия се разреве и аз бързам да го гушна и да го успокоя, за да не събуди баткото. Но пък Себастиан от своя страна се възползва от това и започва да свиква на ръце, което не ми харесва особено, още повече в ситуации когато няма как да го нося непрекъснато на ръце. Crazy

Раната на Пламен зараства добре, но пък изглежда все едно си е лепнал дъвка в косата точно отпред.  Rolling Eyes

Себастиан е само на кърма, но пък последните дни гърдите ми са доста по-меки през деня и на моменти имам чувството, че не му с тига да се напапка добре. Не знам точно по колко пъти на ден цока, защото е на поискване и често давам, не го меря нарочно /въпреки че имам електронен бебешки кантар вкъщи/ за да не се вкарвам допълнително във филми че нямам кърма. Надявам се това да е някакъв скок в растежа и скоро да се нормализират отново нещата.

Малко пак се размрънка ... ще бягам....

# 710
Миленка, да ти е жива и здрава красивата кака Калина!  newsm59

Милкинис, радвам се, че раната на Пламен зараства. Дано нямате повече такива инциденти. Нацелувай ги двамата с дребния.  Hug

Мимаче, браво на теб за отбиването. Кари си е голям мъж вече и лесно е приел отбиването.  Heart Eyes Така или иначе след 15-20 години пак ще станат цицомани  Crazy Joy

spiri, радвам се, че се разписа. Липсваш!  Hug

лилка, хубава срещичка сте си спретнали явно.  Party

Baby Love®, Виви пак е имала премеждие  Sad. Дано бързо свършите с диетата и вече никакви такива работи.  Praynig Hug

# 711
  • Пловдив
Благодаря ви от сърце, момичета!
Одеве се върнахме от купона, получи се добре и рожденичката остана доволна - ето и снимки, на който му се гледа http://zmeikovica.snimka.bg/children/rojden-den-kali-2012.672994

# 712
Хубави снмки  Peace ,  личи се че се е получил хубав РД,само дето се притесняваше толкова Hug И рожденничката е прекрасна голяма сладуранка и  малката предстояща такава много хубава.

# 713
Змейче, готино парти е било, личи си.  Party А Бел и Кали са невероятни хубавици  Heart Eyes.

Ние днес сме наумили да се разходим до Панагюрище да видим златното съкровище.  Sunglasses

Пожелавам на всички ви слънчеви почивни дни!  Hug

# 714
  • Русе
Змейче,страхотно парти! Hug Красиви деца! Hug
˙·•● milkinis ●•·˙,не ти е лесно! Hug Питай за точни неща,че така не знам ,какъв съвет мога да дам.По скоро Силвето,Изи се сблъскват с твоите ситуации.При нас беше супер,докато Кари беше бебе,но те имат 3г и 5м разлика. Сега ми е по трудно,но лесно няма докато сме мами на малки деца,просто трябва да си минем от там.И точен съвет-няма,всичко е толкова индивидуално. Hug В един момент бебо ще порастне и ще ти олекне,като се заиграват! Hug
Момичета, благодаря ! Hug Доста време ми трябваше да събера сили,за тази крачка. Радвам се ,че го направих почти 2 години се кърмихме! Hug

# 715
  • Пловдив
Мерси, момичета  Heart Eyes

Мимаче, радвам се, че е минало толкова лесно при вас отбиването - явно е бил готов Кари за стъпката
При нас едва ли ще е толкова лесно, но сигурно другия-по-другия месец ще я "побутна" лекичко в тази насока...
Вчера сестра ми ми остави малкия за няколко часа  - по едно време като се разрева - няма утешаване... При мен не искаше да дойде дори, само при майка ми стоеше... Обаче като му дадох да си цокне и ми стана пръв приятел и почна да ми рови в пазвата като на майка си  Joy

Милкинис, не се притеснявай, че са ти омекнали гърдите - напълно нормално е - това не значи, че нямаш кърма, а просто се е регулирала  Hug Само следи бройката на напишани и наакани пампи - по това можеш да се ориентираш за количеството, което изяжда  Hug

# 716
змейковица , големи красавици са и двете принцеси! Heart Eyes

Ние си продължаваме с диетата, но толкова иска мляко милото, "Биби ика мако, ика мако" и се започва реввв. До вторник е без млечни. Ей в такива моменти много ми липсва кърменето, така се успокояваше, че и аз покрай нея.

Искам да попитам сладкарките в темата, каква боя за сладкиши мога да взема, трябва ми розова?

И също да попитам, пръскате ли с нещо децата против кърлежи? Нали има разни спрейове, дали има за толкова малки деца. newsm78

# 717
змейковица , големи красавици са и двете принцеси! Heart Eyes

Ние си продължаваме с диетата, но толкова иска мляко милото, "Биби ика мако, ика мако" и се започва реввв. До вторник е без млечни. Ей в такива моменти много ми липсва кърменето, така се успокояваше, че и аз покрай нея.

Искам да попитам сладкарките в темата, каква боя за сладкиши мога да взема, трябва ми розова?

И също да попитам, пръскате ли с нещо децата против кърлежи? Нали има разни спрейове, дали има за толкова малки деца. newsm78

Има аз миналата година взех и мисля тази да продължавам с него, той освен кърлежи мисля беше и за комари и всякакви такива.

# 718
Змейче, снимките са страхотни и си личи, че е било забавно парти. А и с толкова принцеси и приказни герои, няма как да не се получи приказен рожден ден! Simple Smile))
Мерси за отговора за гърдите. Бебо на моменти доста се напъва и сякаш трудно се изхожда, но в крайна сметка на денонощие има поне 3-4 наакани пампи и затова съм все още спокойна. Simple Smile Дано този път имам по-голям успех с кърменето.

Мимаче, напълно си права, че всичко е индивидуално. Явно просто трябва да се нагодим някак си. Аз например все още не смея да излизам сама с двамата на разходка. Излизам в градинката когато има от майките които познавам, защото ако се занимавам с бебо и кърмя, а пък Пламен падне или направи каквото и да било което изисква родитлска намеса, някоя от другите мами ми съдейства. Иначе сама не знам как бих се оправила и още не смея. Мами с две дечица с малка разлика как се справят с разходките?!

Бебо се разплака ... бягам ...

# 719
Момичета, преди малко от Фейсбук разбрах, че Dilqnski е родила.   ylinfant
Да й е живо и здраво малкото сладко бебче!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт