,абе скапана държава, но няма да отварям темата ,че не ми се говори даже вече.
да ги нямаме такива
"Габито иска водата"
одеве говори с моя приятелка (и със сина й) и вика: ето я тук мамата
(това на въпрос "къде е мама"
) яко я кефи да членува, даже измисли и на кашкавала: кококалото
май него не съм ви го казвала.
(тел. ме събуди
) направо не можах да повярвам какъв сън дръпна дребното, но това сигурно, защото я изморихме с майка ми - излезнахме за около час и голяма част от времето Габито беше на собствен ход. Измисляхме игри, да гоним баба, или те мен, да подскачаме, да правим "фъър", смао и само да не трябва да я нося.
дали на старото място, дали някъде другаде (на по-хубаво)... Това е, че в настоящата фирма не остана почти никой от близките ми - съкратиха 3ма души, 2ма напуснаха, остана само ИТ-то и още една мацка. Т.нар. ни "агитка" се разпадна.
гони 20
но ще го мисля. То, за съжаление, винаги става така, че има липсващи, но все пак. Мисля вариант - всички на лице
макар че доброволци на този етап няма
толкова ми се полагат!
Богата програма ни очаква цял ден с Габито
баш по мой вкус 
Направо го сдъфках.

ще гледам скоро да се организирам да дойдем да се видим в клубчето. 

Страааашен! Паднах от смях, честно. Убедена съм, че на теб не ти е било много забавно, но отстрани ...
Всъщност при вас няма изобщо ли няма нег..ъъ..тъмнокожи?! Едва ли Джу вижда за сефте. Възможно е просто жената да е направила нещо, което на него му се забранява
Ама там много студено бе
Между другото, ти с какво образование си? Помня, че като проверявах за Канада преди време, с мойто икономическо образование и квалификация и начален (бъкел не знам) френски точките ми клоняха към нула
Наблюденията ми от приятели, които търсят работа в момента и тук и в Сф е, че момента е много крив
Имахме няколко кошмарни вдигания до 39.8 и нищо освен оцет не помага. Почна се с кашлица, тръгна сопол и тогава ни метна температурата. Умрях от ужас да не е нещо белодробно, но гърдите му са чисти, само гърлото леко зачервено
Милото толкова време не е лежал, но беше като парцал. Днес следобед като го отпусна, тайфуна Кики се завърна с тройна сила и къщата е опустошена, всичко е по земята, по едно време честно мислих да го вържа да не се нарани
.
Да, открих във фацето - април месец се чака бебочка 
. 
Сигурно има шанс и да ми хареса, обаче реално се търси доста по-агресивен (акули, както ги наричаме ние) тип хора... в крайна сметка не мога да се пречупя и да стана нещо много по-различно от това, което съм. Толкова години съм си вършила нещата, с моя си характер, но явно се променя търсеният профил...
заради разсеяността на някои хора....не аз!)

какво ще я правя тази мойта мома, не знам (днес бяха супер сладки с Каби, тя го гушкаше в къщи, после на разходката - двамата хванати за ръчичка
)
е, натича се, наигра се, беше много весело. И опита първата торта в живота си...(на Ати мин.година на рд-то само близна, ей така... да не е капО). Обаче сега... Габи иска тоота
и се предадох...(много е гадно всички около нея да ядат, а то милото като някое сомалийче...). Яде... не много, ама не съм очарована.
. Представям си какво ти е било на теб в този момент, но пък детенце си е, какво да го правиш. Предполагам тази жена също не се е впечатлила особено, точно поради тази причина. 
Аз познавам няколко човека, които заминаха преди няколко години, ама те бъкел френски незнаеха тогава.
. И как не - такава Убавица си е тя. 

А Dilqnski най-редовно я засичам в темата за бебешките колички 

пак ще сме домстой. 
Препоръчани теми