За пролет МАЙчето копнее - навън да тича, скача и беснее!

• 39 758
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Честит имен ден на всички малки и големи цветенца, дръвчета и тревички    bouquet Hug Heart Eyes

Аз така набързо минавам само, нещо времето не ми стига напоследък, поздрави и целувки на всички  Hug

# 586
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Вили/Облаче, Калина на Змейка, Маги, Славчето и Цветенце, Лилка и Раличка, Ивка на Нели, Рали/Грийнче   bouquet Hug ! Да сте живи, здрави и много щастливи!

Честит рожден ден и на Алексче и тук  Heart Eyes  Hug   bouquet

Почерпете се с любимите ми бонбонки и за моя празник Simple Smile

и малко плодове за децата  Mr. Green

Благодаря на всички за прекрасните пожелания - във форума, по тел. и във ФБ. Дано всички сме здрави и щастливи!

Традиционно за Цветница валя, неприятното беше със силния вятър, но толкова много хора на нашата църква не съм виждала никога. Живея в този квартал от 20 и кусур години. Това, разбира се, само може да ме радва. Реденето на опашка за върбичка на Цветница е нещо, което никога не може да ме изнерви (за разлика от друго чакане...)  Mr. Green

От днес съм горд собственик на ролери Simple Smile очаквайте скорошни новини за моето пребиване  Joy

Отивам да се паркирам след един много изтощителен ден.  Heart Eyes ще ви пиша пак! Нали знаете, няма ме за малко, но после...  Joy няма отърване  hahaha

П.П. Вени, бързо да се оправяте с Ники, както и всички други болнички  Hug
И честито ти напускане! Успех с намирането на твоята работа  Peace

# 587
Честито на всички, които са празнували вчера! Макар и с малко закъснение, да си пожелая всичко най-най Simple Smile

Ние нямахме интернет около седмица, а и нямам особено много време да се ровя из него. Ще се опитам да наваксамс четено.

Имам едно бързо въпросче ... Пламен много реве когато му мием главата с шампоан и подозирам, че самият шампоан му дразни очите. Ще препоръчатели шампоан, който не дразни очичките ?! Първият за който се сетих е на Джонсън и Джонсън, обаче не съм чувала хубави отзиви за тях. И реших преди да започна да купувам от всяка марка която чуя и видя, да попитам за вашите отзиви!

Момчетата ми се събудиха от следобеден сън ... ще  бягам ...

Хубав ден на всички ...  Grinning

# 588
Вчера не остана време да почерпя за втория имен ден на Ива, но пък Кали е пуснала страхотна бонбонена почерпка  Wink.
Със закъснение честитя Цветница на всички празнували вчера и им пожелавам много цветно настроение.   bouquet   bouquet   bouquet

При нас няма нищо интересно, имахме гости през уикенда - брат ми и племенникът ми. Сега чакам с нетърпение петък, за да отидем на гости на моите родители за Великден. Пък и вече толкова ми се ходи някъде, където и да е, само да сменим малко обстановката, че  Crazy.  А и това тъпо време тази седмица  #Cussing out - искам си високите градуси и слънцето пък  Crossing Arms.

Милкинис, ние ползваме Себамед и никога не сме имали проблем. Ива много обича да я къпем и миенето на главата е без никакъв проблем.  Peace

# 589
  • Под кленовите дървета
Честито на всички, които са празнували вчера! Макар и с малко закъснение, да си пожелая всичко най-най Simple Smile

Ние нямахме интернет около седмица, а и нямам особено много време да се ровя из него. Ще се опитам да наваксамс четено.

Имам едно бързо въпросче ... Пламен много реве когато му мием главата с шампоан и подозирам, че самият шампоан му дразни очите. Ще препоръчатели шампоан, който не дразни очичките ?! Първият за който се сетих е на Джонсън и Джонсън, обаче не съм чувала хубави отзиви за тях. И реших преди да започна да купувам от всяка марка която чуя и видя, да попитам за вашите отзиви!

Момчетата ми се събудиха от следобеден сън ... ще  бягам ...

Хубав ден на всички ...  Grinning

От както открих Бочко с Лавандула ицидентно, с друго не мия. Бях ужасно скептична, защото нали е Бг производство, бях решила, че е боклук. Да, ама няма пъпки, не дразни очите, за разлика от Саносан, Себа мед и Комили. На нас това ни подейства Hug Hug Hug

# 590
И аз съм ЗА с двете ръце за бочко с лавандула-уникален е

# 591
  • Под кленовите дървета
Ние сме се обзавели с ангина и двамата. Аз я карам на крак, Ники тича и кашля и се дава Sad На Великден ще сме си двамата, че мъжо ще ходи с един приятел до Сандански, приятелят му да си вземе детето. Разведоха се с жена си и тя му го дава само за една нощ Close Много ми е мъчно за тях, но двамата по отделно са по-добре.

# 592
И аз съм за Бочко.  PeaceВ началото като се роди Рали бях на Бюбхен. Но сега всичко ни е на Бочко.Сапуна, шампоанчето и млякото за тяло са ни с лавандулата.Ползваме и олиото(зимата) , кремчето за подсичне,крема за всички сезони ,антибактериално кремче за ръце и последно купих слънцезащитен  50 фактор.
Единствено съм разочарована от кърпичките въпреки ,че много ги харесвах (особено лайката),но след това което открих спрях да ги ползвам  Crossing Arms

Може да идвам след Великден в София.Ако се организираме може да се запознаем ,както и наборчетата. Hug

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 22:27 от лилка

# 593
Единствено съм разочарована от кърпичките въпреки ,че много ги харесвах (особено лайката),но след това което открих спрях да ги ползвам  Crossing Arms
Лилка, какво си открила?  Rolling Eyes
Аз от нещата на Бочко съм ползвала единствено кърпичките, от скоро купувам такива, че ги намирам по всички магазини и ми е по-лесно.

# 594
Не е нещо фрапантно.Дърпам кърпички бърша ,дърпам и при едно такова дърпане излиза една кърпичка т.е. две залепени  с две успоредно  двойнозалепващи ленти.Не реагирах нещо кой знае какво реших свършила е нещо партидата залепили са ,продължили са .Ама след две три други дърпания пак newsm78 същия майторлък ,после пак  Rolling Eyes.Бях запазила две такива кърпички ,ама не ми се занимаваше да пиша да им се оплаквам..........
Но  все пак това двойнозалепващо да лепи има разни химии,знае ли човек дали не се е разнесло някъде по долните пластове кърпички и дали някое дете няма да реагира по някакъв начин при контакт с кърпичката. newsm78.Дано да е било инцидентно само в моите кърпички.

Вени бързо да се оправяте с Ники. Hug

˙·•● milkinis ●•·˙ , и на Рали не й е приятно като мием главата .

# 595
Здравейте мацки,
ние вече сме си на село при баба и дядо ,но уви с нашия късмет ,времето е ужасно и за сега сме заклещени в къщи  Sad
Радо се представи добре при вчерашното ни почти 4 часово пътуване с влака ,само по едно време много му се доспа и започна да плаче ,но това отмина бързо и започна отново обикалянето на всички купета  Wink,за наш късмет имаше няколко майки с по-големи дечица ,батковците го занимаваха .
Вени мила бързо оздравяване на теб и сладък Ники  Hug

# 596
Не ми харесват особено продуктите на Бочко - най са ми гадни кърпичките Mr. Green Иначе шампоанчетата не са лоши и кремчето за дупе става, но предпочитам обикновения си крем Здраве. За шампоани - ползвам Себамед, Мустела или Клоран. Андрей мрази да му се мие главата и реве все едно го коляме, но в никакъв случай не е от шампоаните Mr. Green Баткото уж голям и той клинчи от миенето на глава и то не защото му люти на очите (къпят се и двамата с бебешките шампоани), а защото като всички мъже е келеш и се лигави Mr. Green

Айде Добро утро morning

# 597
  • Русе
Добро да е,Наталка! Joy И моите лиглювци пищят,но аз не им се впечатлявам и със сигурност не е от шампоаните! Peace Ние ползваме Бюбхен,Ейвън и един холандски.Бочко сме имали,също са хубави. Peace
Честит имен ден на всички цветенца и Калинки! Hug  bouquet Да сте живи и здрави с тази Мантра,която чувате цял живот! Hug
Вени,съчувствам ви,нали и бойко е обзаведен с ангина! Бързо оздравяване. Hug
Аз чакам предаването с Мира Добрева,че ще и гостуват лелята и чичото на Бойко и Кардам.Снощи късно ги изпратихме за София.Който се интересува от мода ,може да гледа! Hug
Хубав ден на всички! Hug

# 598
Аз чакам предаването с Мира Добрева,че ще и гостуват лелята и чичото на Бойко и Кардам.Снощи късно ги изпратихме за София.Който се интересува от мода ,може да гледа! Hug
Хубав ден на всички! Hug

Аз случайно включих към единадесет без нещо превключвайки каналите ,но незнам какво ме привлече  и се върнах да ги гледам,много готини ,големи сладури   са да са ви живи и здрави и още повече успехи .Как ги "предизвикваше"  водещата и по точно  че  работел мъжа с почи голи модели,да били кръшнели малко един от друг на кино за 2 часа, че това 24 часа заедно.......  Mr. Green Хайде  по едно братовчедче.....стига са работели като са талантливи ще успеят винаги.Да отива някоя баба при тях и да действат baby_neutral.

# 599
....Баткото уж голям и той клинчи от миенето на глава и то не защото му люти на очите (къпят се и двамата с бебешките шампоани), а защото като всички мъже е келеш и се лигави Mr. Green

Това с келешите много ми хареса как го каза!   Joy
И на мен ми се струва, че е каприз, но все пак искам да пробвам дали няма някаква причина която той не може да каже или да обясни, като лютенето от шампоана например. Затова ще опитам с друг шампоан, и ако ситуацията е същата поне ще знам че си е просто лиготия.
Отново много благодаря за бързите отговори и добрите съвети, които винаги давате.  Hug

Пак гледам че има болнички ... бързичко да оздравяват.  Praynig
Ама то и времето е едно ужасно, ту топло като за плаж, ту студ и вятър дето ще те отнесе.  ooooh! И мъжа ми се опитва да киха от снощи, дано да му размине, че ако се разболее ще стане весело вкъщи.

И ... да не забравя да ви почерпя за първата месечинка на Себастиан.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт