АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 32 032
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
аз ходих директно в МД/НГЛ за БХС и нямах УЗ (също и няма нужда от предварително записване) - на информация ми казаха да се кача в кабинет 231 - там направиха ултразвука - на обикновен 2д ехограф - попълниха ми бланката за БХС и казаха да си платя на касата - общо около 79 лв. за УЗ и БХС с таксите за превод, след това ми взеха кръв на 14 етаж. Феталната не е обвързана с БХС, но се използват данните, за да не се плаща втори път за УЗ (това поне ми обясни един от лекарите в МД).

# 106
  • София
Мамите от София, искате ли като се постопли още да си направим една среща, хем после може и да си бутаме количките заедно ако се окажем наблизо Heart Eyes
Слънчо идеята е чудесна.Засега изглежда,че и времето е на наша страна да се оправя вече пък да видим Simple Smile

# 107
Kipa - благодаря, полезна информация за заплеси като мен -разбрали - недоразбрали  Whistling  Blush

Благодаря и на всички момичета за готовността Simple Smile да ги подложа на (е съвсем лек и добронамерен) разпит  Mr. Green За да не подведа някой, само да уточня, че става дума за кафенета, кафе-култура и  кафе вериги - не е задължително да пиете кафе, но посещаването на такъв тип заведения е неизбежно условие предвид каква е целта на въпросното интервю  Mr. Green
Пак да си кажа... нямам комерсиална цел, освен ако образованието не считате за такава  Wink и наистина съм искрено и много приятно изненадана от интереса   bouquet

# 108
Хехее, тъкмо реших да се върна тук и да напиша за среща, а вие вече сте ме изпреварили!  Wink Hug Това слънце как ни размечта, а?
 irony, щом е за науката  Grinning и аз съм навита, пък и темата ми е на сърце! Wink  Sunglasses

# 109
Да зачекна една тема за която още е рано, ама мен много ме гложди един въпрос относно имената. Смятате ли че има някаква пречка човек да има две деца с едо и също име. Да уточня, съпругът ми има син от първия си брак който се казва Георги, а аз много искам да кръстим бебето така ако е момче.

# 110
  • Варна
Законова пречка не мисля, че има, но честно казано идеята не ми звучи никак добре Rolling Eyes

# 111
Чи, ако синът му живее при вас не е добра идея. Ако само ви гостува понякога - става  Simple Smile

А ние никаква идея нямаме за име и не виждам изгледи да имаме, ужас  Crazy

# 112
  • Варна
Аз онзи ден казах на мъжа ми, че женски имена имам много любими, а мъжко - нито едно. И той ми вика "кажи женските", ама като му ги казах не ги одобри hahaha Та сега ще мислим мъжко, дано ме огрее музата. Засега е с работно заглавие Бебчо-Бобчо Joy

# 113
На мен също не ми звучи добре да са с еднакви имена, но ако 1-то дете не живее при вас, може и да се приеме, но пак нещо не ми допада.
 Аз съм си намислила 2 женски, ама таткото не ги знае още Laughing , мъжките ги обмислям все още и търся хубаво мъжко име с буквата В:)))

# 114
  • София
Аз имам още преди да забременея идеи за име Wink
Аз не бих го направила така, chy...

# 115
Здравейте момичета,

При мен нищо ново. Както и при повечето от вас гърдите ми нараснаха и доста ме наболяват. Купих си няколко спортни сутиена и засега това решава проблема.
За име, дъщеря ми е във вихъра си и всеки ден измисля ново име, проблема е, че са все за момичета и като й кажа, че бебето може да е момче, някак си го подминава...

# 116
  • София
Синът ми каза да го кръстим Боби, за да му вика Бобър  Mr. Green

# 117
  • Бургас
Синът ми каза да го кръстим Боби, за да му вика Бобър  Mr. Green
Bi_bi, синът ти много ме разсмя Grinning

# 118
Хайде като една уважаваща себе си обсъждачка на всичко не толкова важно (деликатен начин да се нарека клюкарка), да кажа за имената-ние с мъжът ми сме историци и етнолози(аз повече етнолог по душа, той изцяло историк по душа) та на него, а и на мен ни се искаше децата ни да носят много български и дори (особено на него) хански-царски имена...да, ама как се избира име от Велко и Владимир- ни царско, ни ханско, ни българско ни осени и хареса достатъчно и колкото и да не се искаше се примирихме с Виктор, вс. примирието дойде от страна на мъжът ми, който каза,че той отстъпва сега и,че после аз трябява да отстъпя Shocked Още тогава знаех,че си вкарвам главата в торбата, от както съм бременна ми се напомня за това и единствено разчитам на това, че все пак човека до мен е адски разумен и няма да ме принуди за нищо, но все се опитвам да свикна с идеята,че ако имаме момченце ще е я Тервел, я Кардам, я нещо др. ама определено ханско-та чакам с нетърпение новината за пола и за това, че ако е мъж ще се чете яко историческа литература у нас, с цел избиране на име JoyАм послание изписах.

# 119
gundie: много ме развесели с имената:))) Laughing Мисля си, че мъжът ти все пак, няма да кръсти бебчето с кофти име, но затова имената с В, които написа на мен ми допаднаха като идея:) Стискам палци мъжлето да не те изненада неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт