АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 32 019
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Айрони, какво са точно виртуални респонденти?  Embarassed

Тайра, супер за концерта  Party

Аз току що взех билети за Алегрия на Цирк дю Солей  Simple Smile На 1-ви април. На 1-ви март е амнито. На 1-ви август термин, изобщо 1-ви е важна дата сега  hahaha

Гледах на Софи през лентичката за големината на матката по седмици. На мен ми дава авокадо. То е десетина сантиметра. Моят корем и матка са доста големи вече, вътре има 20см бебе + плацента и не са на тясно, къде се побраха в това вокадо, не знам  newsm78 Laughing

И на мен всички ми предсказваха и бяха убедени, че ще е момиче, в София направо ми беше писнало да слушам само това. Никой не ми вярваше, че искам момче, ама ето на, че никой не позна. Тия приказки са ала-бала  Wink

# 91
Айрони, какво са точно виртуални респонденти?  Embarassed

Embarassed ама че съм и аз... иначе казано ще ви разпитвам онлайн - фейсбук, скайп, мейл, какъвто комуникатор е удобен. По принцип трябва да е на живо, но в случая така няма да отнеме толкова време, няма да ангажирам никой с разкарване напред назад и освен това ще е доста по-лесно за последваща обработка понеже ще си го имам написано  Mr. Green  bowuu

# 92
Здравейте!
От доста време ви чета,но сега се наканих да се включа. Втора бременност,термин 19 август.

# 93
  • София
Тайра, супер за концерта  Party

Аз току що взех билети за Алегрия на Цирк дю Солей  Simple Smile На 1-ви април. На 1-ви март е амнито. На 1-ви август термин, изобщо 1-ви е важна дата сега  hahaha

Блонди браво за цирка.На мен също много ми се ходи ама таткото е толкова ангажиран,че засега няма никъде да се ходи  Laughing Добре,че вчера беше по случай рожден ден та да ме изведе малко,защото явно смята,че като съм бременна и трябва да си седя вкъщи  Joy Иначе имах малко притеснения заради това,че се пушеше вътре и беше като в лисичарник,особено като за мене където не пуша,а и ефектите бяха едни такива димни,но да се надяваме,че не му е пречило на малкото за 3-4 часа Embarassed

# 94
Нищо му няма  Hug

Айрони, аз съм готова за разпит  amiiii

Калисто, добре дошла  Hug

# 95
За 3-и път съм бременна с момиче и само солено и кисело ям. Отдавам го на гастрита ми, който откача заради повръщането.Тази нощ пак имах криза  Tired Само много жестока диета ще ме спаси, а аз такова кулинарно вдъхновение получих  Mr. Green
Анито всички я гласяха за момче. Ами с момчешки бяс е  Laughing Първите 2 пъти нямах пъпки, а сега съм ужааас  Rolling Eyes Незнам какво да правя, обичайния ми метод за справяне не помага.Май ще трябва да отида на дерматолог  Wink
Определих си лимита на чистене- 2 стаи.Повече не успявам.Измарям се много и като легна да си почина за малко, заспивам за 1 час  Crazy Анито вече ми свикна и започна да строи кули от кубчета "специално" за мен  Blush Heart Eyes
Слънчев и усмихнат ден  Hug

# 96
Нищо му няма  Hug

Айрони, аз съм готова за разпит  amiiii

Hug благодаря, очаквай включване тия дни, че имам още малко  smile3529 преди това  Whistling  надявам се настоящото местожителство няма да пречи на малко настройване и на софийска вълна  Mr. Green

# 97
Мерси Блонди. Ще се радвам да изкарам до термина, ама...божа работа:) Надявам се скоро да кажа какви ще са щъркелчетата:)

# 98
  • София - град
Блонди и на мен на моменти не ми се вярва беб примерно вече да е колкото праскова, но като погледнеш и см на които трябва да отговаря си  така.  Не помня дали съм ви пускала този линк въпреки качеството снимките са доста усмихващи  Simple Smile . След утрешния преглед ще видим да или дали ще сменяме моята дата, та да не е септември че ме дразни така  Laughing

Добре дошли момичета, гледам че има с термин 19 то и аз май ще съм там някъде   Laughing Heart Eyes   Много ми се иска 18 защото моята любима баба е рожденничка тогава. Heart Eyes

# 99
Dudinka, калисто добре дошли и лека бременност!  Hug
Софи тези снимчици са много сладки! Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 12:47 от purpule

# 100
Да и аз често гледам на Софи линийката и все се чудя дали е възможно и после като се огледам в огледалото и разбирам, че е мнооого възможно. Вчера ми казаха, че имам голям корем- ами така си е е и то едва началото на 4 м.....както каза леля ми до края как ще е ...а вчера видях една бременна дама на която термина й беше вчера, ами тая жена колкото и да е слабичка с корема си можеше да скрие поне двама души  Joy (ама втора бременност).

# 101
Здравейте и честита ви нова темичка майчета бъдещи и настоящи  bouquet Благодаря Блонди   bouquet
Аз съм добре, днес на преглед и ще видим дали ще се окича и аз с щъркелче скоро
Айрони и мен ме пиши, скайп giasper82, по обед като си легне малкия обикновенно съм на компа и имам около час свободно време, иначе е невъзможно да се стой на компютъра, то дърпане реване  ooooh!
За гимнастиката и аз съм за, но внимателно, за фитнеса, запалена фитнес маниачка, но без да искам месец преди на забременея с беб, бях пак бременна и в 3 месец направих спонтанен аборт след фитнес тренеровка ми прокървя, макар че бях със спец програма за бременни и повече от килограм не дигах, внимаваите момичета, които ходите на фитнес, по добре изчакайте да мине периода на риск поне още месец...
Утре сутрин за мартенички, дано времето е хубаво.
Лек и слънчев ден на всички Simple Smile

# 102
Момичета аз съм от юлската темичка. Извинявам се че нахлувам така, но да кажа че имам час при Марков за 27.03.2011г. който се оказва че ми е късен - тогава ще съм в 23гс+. Ако някой го иска да пише на лични.

# 103
Здравейте и от мен:)
Добре дошли на новите мами Hug
С това прекрасно време, вчера не сме се и прибирали..прекрасен уикенд:)
Относно погрозняването..а с Дара ми се струва,че изглеждах много по-добре като бременна, сега лицето ми не е така чисто, с едни сенки..абеее, не се харесвам и това си е Crossing Arms На 22-ри съм на преглед, та нямам търпение вече да видя дали все още е момък и колко е пораснал Joy
Моя скайп е svetla_lazarova82 Simple Smile
Мамите от София, искате ли като се постопли още да си направим една среща, хем после може и да си бутаме количките заедно ако се окажем наблизо Heart Eyes
Целувки за всички, аз ще бягам да хапна, че умирам от глад:)

# 104
  • София
irony, пиши и на мен на лични  Hug

slun4o,
отдавна драпам аз за среща, ама и досега това време не позволяваше волни изпълнения по софийските улици  Laughing

Софи:),
много сладки снимки на бременната мама  Hug Всяка седмица все по-голям й става тумбакът  Mr. Green

калисто,
добре дошла!  Hug Лека и доходна!  Laughing

Блонди,
в четвъртък съм при моя доктор и ще ми определи термин вече  Wink Той така или иначе няма да е спазен, защото ще ме клъцнат по-рано, ама айде...

Тайра,
мои приятели все ми пускат разни нежни песни за поздрав по скайп и във ФБ, обаче аз не мога да ги понасям, искам все да има жица, викам някое рошаво хеви металче ще излезе  Joy

Общи условия

Активация на акаунт