АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 31 977
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Пуснах кръв за проклетия БХС Tired Мъж ми ме обяви за луда и каза, че само ще се тормозя за нищо, но аз цяла нощ не спах и мислих и накрая се реших... Дано да имаме късмет и всичко да е наред Rolling Eyes
Относно яденето - първите 2-3 седмици умирах за кисели краставички, сега обаче не мога да погледна кисело Crazy Имаме един бидон кисело зеле, което май ще си остане така, няма кой да го яде. Сладко и солено ми се яде еднакво, плодове не особено, за салати си умирам. Според ехографа 90% е вероятността за момченце Simple Smile
Dudinka,
добре дошла Hug

# 76
Месечинке, добре си решила, няма смисъл да се тормозиш. Проверявай нещата и всичко ще е наред  Hug Не мисля, че ако БХС беше токова подвеждащо, невярно и само вероятност, щяха изобщо да го правят  Peace

Dudinka, добре си дошла, лека  Hug За коя дата ти е терминът, да те запиша на първа страница?

Момичетата, дето са без термин, не си ли ги знаете вече, все долу ли ще си стоите  Crazy Или ще ги кажете като родите, да са точни датите  hahaha

# 77
Dudinka добре дошла   bouquet

Момичета имам един въпрос към Вас, може да ви се стори глупав за което се извинявам Embarassed, но не съм информирана, а и искам да чуя ваши мнения относно темата - работа  Hug
Тъй като сигурно по - голямата част от вас са по - навътре с нещата и по - запознати, искам да питам дали сега в 4 месец от бременността може да се започне работа в периода примерно до 2 месеца. Дали работодателите биха се навили на този принцип или не?  newsm78  Не се ли счита за дискриминация от страна на работодателите към работниците?

# 78
Здравейте Simple Smile

Аз само да вметна, че второто БХС може да бъде само кръвен тест, а може да бъде обвързано и с УЗИ.

за сутиените - аз съм с обикновен изцяло памучен, с нерязана чашка, без подплънки и без банели сутиен на Триумф (взех номер по-голяма обиколка и чашка) и се чувствам добре Simple Smile

за сладкото и соленото - на слдко налетях в 9м Simple Smile

Дудинка
- добре дошла   bouquet

Блонди
- благодаря!!!   bouquet

Тралала - по принцип е възможно и зависи от работодателя най-вече.

# 79
  • София
irony а ти в коя лаборатория ходи?

# 80
Добър ден и от мен!  Wink
Днес определено разходката е задължителна, да съберем малко слънце.   Nature Sun With Face Само внимавайте покрай сградите, аз вече психясах, само нагоре гледам, но вчера пред мен се срути огромна лавина от един покрив, с такъв гръм и трясък и такова количество се изсипа...добре че нямаше в момента хора по тротоара, но един прекрасен мини купър буквално беше сплескан. Confused
Иначе при нас с бебо нищо интересно, резултата от БХС ми е нисък, противно на очакванията ми и не мисля да се занимавам и да чета повече за това... аз съм вече спокойна, а това е много важно!  Peace
За гърдите - първия път ми бяха доста наедрели, и нали съм още кърмачка (в процес на отбиване) така и не разбрах докъдя щяха да стигнат със смаляването и увисването и се почна наново уголемяване..  Grinning Иначе с първата бременност доста късно ми пролича корема и всички които не знаеха, ме питаха дали не съм си сложила силикон  Mr. Green Сега обаче корема се съревновава с тях, та ще съм по-голяма дебелана отвсякъде сигурно.  Laughing
За термина - на мен докторката още не ми го е казала, понеже се мерим по размери, последния път отидох уж в 12 седмица, оказа се че отговаряло на 13-та.... и аз сама си го измислих  Sunglasses- реших, че ще е 19.08 - така съм си направила и лентичката, пък да видим.
Хайде приятен и усмихнат ден на всички!  Hug

# 81
Нали гунди, много разбиращи станаха - кой по корема ми познава, кой сънувал, кой по погледа  Joy
Да и аз съм си казвала мнението, но на много близки и то казвам аз мисля, че ще е , но на мен ми казват ще имаш- ама от къде знаете бе хора  Joy Абе дразнещо си е малко, ей това е хубавото да знаеш пола. Братовчеди имам , които не искаха да знаят пола дълго време и в един момент се предадоха, явно им е писнало от такива коментари Party
 Месечинка,  Относно яденето на сладко- солено, както каза и моята лекарка, всичко е лъжа и измислица, няма обяснения на това, че ядеш ли солено- ще е еди какво си и имам скорошни случаи за различен пол от майки ядящи само солено (ако за това си го писала въобще)...лелее тия полове сами само в мисълта.

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 10:52 от gundie

# 82
Благодаря за топлото посрещане Heart EyesБлонди термина ми е 15.08 пола не се знае още newsm78
Тази седмица съм на ЖК дано се види вече,че нямам търпение.Дъщеря ми иска сестричка,баща й момченце,а аз май клоня към момиченце,ама живо и здраво да е.
Пък аз да ви кажа и сладко и соленко и тестенко си хапвам по много,добре че засега съм ок с кг. Laughing

# 83
  • Бургас
Относно пола, аз все още не го знам, но ми стана много смешно как една приятелка, гледайки снимката от ехографа отсече: Момиче! ShockedДаже лекаря ми не го е видял или пък не иска да избързва с мнение, но тя разбра Mr. Green

# 84
  • София
Добро утро и от мен   bouquet
Добре дошла Дудинка Hug
Виждам,че пишете за предположенията за пола Mr. Green Тука вкъщи е направо ад вече...Вече и като резултат се води кой какво мисли,че нали сме доста хора вкъщи  Joy Да видим накрая какво ще излезне.В сряда съм на втори контролен преглед и да видим дали всичко е наред,че пак имах малко болки ама мисля,че са си нормални щом нищо не откриха.Дано ми кажат и пола та да се похваля и аз и да спрат да говорят другите Joy Иначе с таткото решихме първата ФМ да не я правим та сега чакаме след 3-4 седмици направо за втората.Вече нямам търпение пак да си видя малкото,защото в болницата не пропускат да ми го показват,та чак и на клипче ми го записват да го видя как мърда сладко сладко Simple Smile
Вчера бяхме на рок концерт с още една бременна,която е също август месец и й казах да не се учудва след време ако получиме силни ритничета в ритъм с музиката   Mr. Green
Лека работа на всички,които са на работа,а тези които почиват като мене приятно почиване на хубавото временце  Nature Sunny

# 85
Относно пола, аз все още не го знам, но ми стана много смешно как една приятелка, гледайки снимката от ехографа отсече: Момиче! ShockedДаже лекаря ми не го е видял или пък не иска да избързва с мнение, но тя разбра Mr. Green
На мен така една приятелка, дето няма деца ми вика- прилича ми на момче WinkЕ това ми хареса hahaha

# 86
Здравейте мами сладурки!
Dudinka добре дошла и от мен.
Ох,  newsm78Блонди, какво да ти кажа за моя термин, гинеколожката при която съм на ЖК каза 04.08, от комисията за болничния 05.08, а моя си гинеколог каза 5 или 6 август, така че и аз не знам, ако искаш пиши ми 05.08 #Crazy Joy
Момичета някоя от вас чувала ли е за риск в ранни седмици при провеждане на ФМ, поради доплер (пускат едни такива звуци, като пулс) за оценка на риска за Тризомия 21(не знам доколко успях да ви го обясня).
Моя док. каза, че от Св. Петка където си правих изследването е трябвало да ме информират, тъй като имало опасност от спонтанен аборт, с доплер по-принцип се гледало след 20г.с. На бланката от изследването пише, че "Пациентката е консултирана и е взето информирано съгласие за оценка на риска от Тризомия 21", т.е. те са ме информирали, но аз чак днес разбрах за какво Thinking
Дано всичко е наред, че всеки ти казва или не ти казва нещо.
Пожелавам ви приятен и слънчев ден. Hug

# 87
Хоп и аз в новата темичка Laughing Благодаря Блонди за хубавата темичка  bouquet
Добре дошли на новите мамчета лека бременност ви желая Hug
Относно гърдите и моите са доста натижели,видимо сякаш не са пораснали толкова много ама сутиените вече не ми стават и ще трябва скоро да си купя нови.Слънчев ден на всички

# 88
Dudinka добре дошла Hug
Блонди: моят термин е на 6 - Август , поне засега!!!

# 89
irony а ти в коя лаборатория ходи?

в Токуда бях...

За пола аз засега се старая да не се настройвам... пък и никой около мен май не се опитва да прави прогнози вече (преди месец имаше). Да не се повтарям ама зеленчуци и сирене ми се хапва най-вече  и не е толкова до кисело, сладко солено, ами до... сочно. Шоколадът поради тази причина някакси не ми е интересен  Mr. Green .

Момичета надявам се да не е в разрез с форумните правила, но да попитам тук дали някои от вас имат време и желание да ми бъде виртуални респонденти за едно интервю с "академична" цел. Blush Питам така, защото наистина не бих искала да досаждам с подробности тук, но ако някой има възможност и желание, нека да ми пише на лични или във фейсбук. Ще е виртуално, така че няма принципни ограничения откъм място, но е свързано с обекти в София най-вече... Благодаря предварително!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт