АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 31 987
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Маги, Много лесно се избира количка- набелязаш няколко критерия, които искаш да покрива- както писах вчера аз съм ниска и много исках чупеща се дръжка, исках големи гуми и не много широка количка и по това търсих. Wink
Бют, относно американците и техните дрехи- сестра ми като ми носи от там дори и XS са ми големички напоследък, а аз не съм толкова слаба, ама каква бе тая мода от тях с тия оголемени и то предимно тениски- шкембаци явно крият Laughing

# 571
Гунди, да, много са им големи  Laughing ама те повечето ходят вече в инвалидни колички от това колко са дебели...  Shocked ама аз поне на дрехите оттам си се радвам, пък и цените (за маркови дрехи) са значително по-евтини  Laughing

# 572
С баткото миналата година ползвах X-lander XA Ocean,невероятно удобна,маневрена и здрава,препоръчвам я,не сме имали никакви проблеми.
http://www.novobebe.com/X-lander_XA_Ocean-bg-858.html
Сега за малката принцеса купихме ABC Design 3 tec и се надявам да остана поне толкова доволна.
http://bebeshkikolichki.com/abc-design-bebeshka-kolichka-3tec-or … -2011-3-5470.html

# 573
Извинявайте, да не влизам пак в спор.. ама защо след като миналата година сте си купили количка и то сте много доволна, сега пак ще купувате нова  Shocked Аз щото смятам да ползвам на мъж ми на сестра му количката и смисъл не е хубаво да се използва стара количка ли, макар че на 2 години не ми звучи толкова старо  Shocked

# 574
С баткото миналата година ползвах X-lander XA Ocean,невероятно удобна,маневрена и здрава,препоръчвам я,не сме имали никакви проблеми.
http://www.novobebe.com/X-lander_XA_Ocean-bg-858.html
Сега за малката принцеса купихме ABC Design 3 tec и се надявам да остана поне толкова доволна.
http://bebeshkikolichki.com/abc-design-bebeshka-kolichka-3tec-or … -2011-3-5470.html

Не е ли малко рано за количка все още?! И ако са породени децата, не трябва ли да се търси комбиниран вариант?

Иначе масово в Благоевград са с такъв модел-но 13,6кг си е тежка.

# 575
  • Варна
И на мен ми се вижда ужасно рано Blush Аз едва сега се престраших да си сложа по-видима лентичка, за покупки дори и не мисля още. Количка имам чувство, че ще набележа и ще капарирам ако трябва, но ще се купи съвсем, съвсем накрая. Иначе Гунди е права за критериите - аз пък обратно, висока съм и искам количка, която няма да ме кара да се изгърбвам, максимално лека, по възможност с големи гуми, добре уплътнена и под 500 лева Crazy

# 576
ани4ka,чудесни линкове  bouquet

# 577
Добър ден и от мен  bouquet
Лоа, взимай мерки и дано не се влошат нещата с настинката Praynig
Сими, много неприятно с този херпес. Няма ли шанс да се излекува докато дойде време за раждане?
Относно количките - и аз мисля, че е още много рано. Първият път си набелязах количката и чак след като родих ходихме да я вземем, след около седмица. Но то така или иначе поне 1 седмица не е добре да се излиза навън. Сега мисля, че пак така ще напрвая, няма да взимам предварително поне големите неща. Не съм от най-суеверните, но така го чувствам.
Иначе моите критерии за количка са - цяла дръжка, голям кош за багаж!!!, да се сгъва компактно и да не е много тежка. Аз ще търся около 500лв, не мисля да давам повече пари.
Сега ми се обадиха от АГ кабинета да ми кажат, че БХС "интегриран риск" е ок и няма нищо тревожно.  Отдъхнах си малко.
Хубав ден на всички!

# 578
  • Добрич
Ку-куу, добър дееен Simple Smile
Вечната тема за количките, има д я дъвчем докато родим, че и след това.
Галка, моите деца ще бъдат породени, но няма  да купувам комбинирана количка. Ще вземем една лятна и лека количка за баткото, а новото бебче ще возя в старата си количка. Веднага обяснявам и доводите си. Понеже е почти изключено да се справя сама и този път, сега ще разчитам на родителите си, които се прибират от чужбина за постоянно заради второто ми детенце. Та в момента, в който го оставя малкия при тях, трябва да го оставя с количка, понеже той ще бъде на година и 3 месеца само. Ако пък аз реша, че ще изляза само с едното дете, ако купя комбинирана количка ще трябва да я бутам с едно бебе вътре. И понеже ще ми е невъзможно да изляза на разходка сама с две бебета, разчитам че в такива моменти винаги ще има някой с мен. А и се надявам баткото да ползва лятната количка само няколко месеца, след което зимата едва ли ще излизаме толкова често, а напролет догодина се надявам да не му трябва количка вече Simple Smile А това което пропуснах да спомена е, че старата ми количка е Стоке и съм купила почти всички аксесоари към нея.
В този ред на мисли, да кажа и за столчето за кола. Ами аз съм на мнение, че ако столчето е читаво, няма проблем да се вози и повече време е него детето. Ние с Камен сме пътували по 7-8 часа от Добрич до Банско с него и както се казва, не го усети детето пътя. Моето столче също е Стоке, които са всъщност BeSafe Izi sleep, слага се на количката и съм го возила от третия месец там, понеже отказа да стои легнал в зимния кош и искаше да оглежда света наоколо. Тук е момента да допълня, че кошчето има легнало положение и в момента, в който заспеше го пусках назад. Simple Smile
Та мисълта ми е, че от столче до столче и от количка до количка има разлика. Аз лично мисля, че количката е важна покупка и бих предпочела да инвестирам повече в нея за удобството на детето си, както и за моето такова.  Peace
Слинг ползвах с Камен, заспиваше си в него още докато го сложа вътре, но той натежа много бързо и го ползвах само първите 3 месеца. Сега пак ще ползвам. Simple Smile

Хубав ден на всички! Simple Smile

# 579
  • София
Гунди, точно определянето на критериите ми се вижда много сложно - като примерно големи или малка гуми, единични или двойни, триколка или четириколка  newsm78 изобщо не знам каква е разликата  Embarassed Пък за парите да не говоря те от 200 до 2000  Shocked За сега имам само един критерии - външен вид (на картинка) Mr. Green
Чакам да се позатопли времето и ще се намъкна при майките около блока да ги разпитвам за туй-онуй  Laughing
Аз също не мисля скоро да купувам каквото и да е. Ще чакам последния момент, а дотогава се надявам да съм решила и набелязала.

# 580
Ние купихме количка малко след като се роди Виктор.
Бют, така е евтини са и са хубави, аз също им се радвам понеже са по-различни от тукашните Wink Млако тъпо, но ми е кеф да са ми малко по различни дрешките. Embarassed

# 581
beauty_  купихме нова,тъй като първото ни детенце е момче и колкото и да харесвам количката не бих возила момиче в синя,пък и бяхме решили да вземем нова за второто бебе,дори и момче да е.Колкото до комбиниран вариант-също не ми върши работа,защото баткото вече тича без да спира и трудно би стоял в количка,затова взехме триколка колело.

# 582
Момичета,как определяте бременния си размер? Аз нося М ,все още не съм качила кг.,но имам коремче вече. Пак М ли да купувам? С предната бременност специални дрехи не съм купувала,но сега ще се наложи.

# 583
  • Бургас
Neli_Ivanova, много ми хареса количката.
Нашата я купихме след като се роди Мария. Тя е родена февруари, така че започнахме да я ползваме(количката) по-късно.

# 584
Момичета,как определяте бременния си размер? Аз нося М ,все още не съм качила кг.,но имам коремче вече. Пак М ли да купувам? С предната бременност специални дрехи не съм купувала,но сега ще се наложи.
В момента си купувам само дрехи за по- топли дни, тип туника(риза туника, ролкя- туника и т.н.) такива, които после пак се надявам да нося. Wink Обаче не смея да си купя др. дрехи, понеже предния път отслабвах дълго и не знам дали ще ги харесвам до тогава. За щастие сестра ми ме е заредила с въпросните огромни тениски от Америка и с тях ще изкарам лятото. Wink

Общи условия

Активация на акаунт