АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 32 039
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, момичета! Ходих да ми вземат кръв за интегриран риск, дано всичко е наред! Доста пообиколих след това и малко се поуморих, сега ще чистя и полегна, айде да идва това слънце вече, днес пак е мрачно!!!

# 586
Писах, писах и скапания форум всичко ми затри, адски мразя така  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Мери Джейн, отдавна съм ти сложила щъркелчето, не го ли виждаш  Thinking

Диди ме е разконспирирала за имената  hahaha Гунди, щеше да е доста стряскащо да си кръстя детето Екзо  Joy Имаме близки приятели, които са се запознали в сладкарница и са яли десерта Зупа Инглез. И сега момичето им се казва Инглес, а момченцето - Зупа. А на момиченцето след Инглес са прикачили и звучното Тамагочи  Crazy И момчето има второ име, ама не смея да питам какво е  Joy

Много се радвам, че ви харесва името  Heart Eyes На мен ми е още чуждо, ама имам време да свиквам  Simple Smile

Би би, честит ти термин  Laughing Hug

Диди, не си споделила името, дето ти е хрумнало посред нощ  Crossing Arms

А, Рени, разконспирирана си и ти значи  Simple Smile

А лекс, то на френски ще е изписано с а, ама нали таткото и баткото са Себастиян и Кристиян, та затова и ситното да ена -ян  Simple Smile Честито ти щъркечле, трябва за 1-ви някой да нашари малко с розово  Grinning

Жижа, за количката - аз много мразя такива, дето кошчето се нахлузва върху нея, първата ми беше таква, адски неудобно, тежко, направо ми беше неизползваемо. Но пък са по-евтини, де.

На Месечинка е по-добър вариант, ако можете да си го позволите  Peace

Лоа, дано те пропусне  Hug

Калка, весело изкарване утре  Hug

Кашпичка днес е на амнио, стискам палци всичко да е наред  Heart Eyes

Количка и ние няма сега да купуваме, само се радвам на моделите и вися с часове в бебешките магазини  Laughing Тук, след като влезеш в 7-ми месец, държавата отпуска помощ за раждането, около 1100е, та като вляза в 9-ти ще отидат за количката точно  Simple Smile

еми в, много с ерадвам за хубавите резултати  Hug

Би би, ще са наред и твоите  Hug

# 587
По въпроса с количките и аз съм се ориентирала към средния клас - около 500лв. На нас няма кой да ни даде (бих ползвала ако имаше кой) и трябва всичко от до да си купуваме. Сега купихме и апартамент преди 2-3 дни и там ще има много средства за ремонта.   redecoration pironi

Та за количките  1stroller  - тази ми изглежда добре: http://babyland.bg/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D … D0%BC%D0%B8/4481/

Какво е вашето мнение?  newsm78

# 588
И от мен палци за Кашпичка  Praynig

# 589
И аз стискам палци..  Praynig А това на Блонди с имената на мъжа и двете деца се получава много яко  Laughing аз нали съм си поет, трябва рима да има винаги  Laughing ох и ние лятото малко ще направим ремонт, че едната ни остъклена тераса не е с дограма, та сигурно ще слагаме.. че и без това сме на първия етаж, всички стени са външни.. ужас  Laughing

# 590
  • Варна
Палци за Кашпичка fingerscrossed
Hris_,
на мен ми харесва, прилича на тази, която аз гледах, а и цената е същата. Само на "твоята" кошът за багаж е по-голям и като гледам има различни кошове - летен и зимен, а на Чиполиното по някакъв начин май се приспособява един и същ newsm78

# 591
Хрис, хубава е количката и цената е прилична  Peace

Месечинке, забравих да ти честитя лентичката  Hug

Бюти, как е Коки, излиза ли вече с повече желание, мизерии прави ли вкъщи?  Hug

# 592
Здравейте и от мен:)

Понеже ми предстои да ходя в София за БХС в Майчин дом, се зачудих едно нещо. Там ще мина на ехограф и ми е интересно, какво точно ще ми гледат на този ехограф? Или просто ще е същият преглед като когато си ходя при моя доктор? Съжалявам ако повдигам вече обсъждана тема Sad, но снощи се зачудих дали ще е нещо по-различно или не?

# 593
  • Варна
Блонди, благодаря Hug
Друго си е то като видя на картинка 4-ти месец Joy
Екзотична,
вероятно ще проследят определени маркери, необходими за БХС, най-вече ще измерят някои показатели.

# 594
О, Блонди, мерси, че питаш  Hug Ами Коки е добре, голяма е лигла обаче, постоянно иска да се гушка и скача по мен, като стана с големия корем нз как ще е  Laughing тези дни не е правила мизерии, ама ние само вечер я пускаме, тя си хърка през деня в клетката  Laughing иначе с извеждането отдавна нямаме проблем (благодаря на Господ, че какво дърпане беше)-сега ако излизаме без нея започва да скимти и вече се разхождаме без проблеми  Twisted Evil Heart Eyes Heart Eyes

# 595
  • София
Кашпичка, много силни палци!!!  Hug
Бюти, като ти видя подписа и все се чудя кое е Коки, кое е Хорейшио, сега разбрах.  Laughing
Екзотична, на първа ФМ ли идваш?

Ей тука някъде е моето мило скиорче.  Simple Smile http://www.pss.bg/webcams/aleko_cam.html

# 596
  • София
По темата с количките - нямам какво да кажа, нито съм запозната, нито съм разглеждала, а и нищо не разбирам, дори и марките не знам, защото и на мен ми се струва твърде рано за това. Аз още пола не знам  #Cussing out и затова не съм търсила и нищо конкретно. Иначе креватчета, столчета за кола, шезлонги, мебелировка за стая съм разглеждала и вече имам набелязани...но за количка - някак си май не са ми и интересни много, сигурно защото нищо не разбирам, а тя май е доста важна - така като чета, трябва да отговаря на много критерии - да е здрава, лека, удобна и т.н
За фолиевата - и на мен ми беше двойна доза (до 3 мес. вкл.), а от както влязах в 4-я - по 1 бр. до 6-я месец да я пия.
Момичета, толкова бързо пишем, с това темпо до неделя сигурно ще сме изписали 50-те стр. и Блонди ще трябва да прави нова тема Wink

# 597
Бюти, като ти видя подписа и все се чудя кое е Коки, кое е Хорейшио, сега разбрах.  Laughing
hahaha hahaha да, Коки е кучето, което е съкратено от Кока Колумбия  Laughing аз винаги съм асоциирала Коки с мъжко, ама вече си имаше името и нямаше как да й го сменим  Laughing А Хорейшио е зайо-байо, който има размери като на мопсче  Laughing

# 598
ek3otu4ha правят същия преглед като обикновено, но май го претупват  Thinking, моят обикновено трае повече - гледат маркерите, които се попълват в тяхната бланка - аз ходих на първия бХС и гледаха за носна кост, коя седмица е и какви са размерите.

# 599
  • София
Бюти, като ти видя подписа и все се чудя кое е Коки, кое е Хорейшио, сега разбрах.  Laughing
hahaha hahaha да, Коки е кучето, което е съкратено от Кока Колумбия  Laughing аз винаги съм асоциирала Коки с мъжко, ама вече си имаше името и нямаше как да й го сменим  Laughing А Хорейшио е зайо-байо, който има размери като на мопсче  Laughing
Ехааа, откъде идва името на Коки...  Joy Леле, аз мислех, че Хорейшио е папагал, сори! Неговото име от хероин ли идва?  Laughing Не ми се сърди, моля те, с най-добри чувства!  Hug

Екзотична, ако ще е ФМ, си е един много обстоен преглед, не знам защо на Kipa са го претупали. Измерват нухална транслуценция, която е важно да е под 3, гледат дали има носна костица - това са най-важните показатели за тези седмици.

Редактирам се: глупости говоря, видях ти седмиците, на мен снощи /15+6 г.с./ докторът гледа гръбначния стълб и кръвоподаването към бебето.

Общи условия

Активация на акаунт