АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 31 986
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София
добро утро,  момичета  Simple Smile
Тук е чудно време, топличко и слънчево  Laughing
Аз след като се събудих в 4 през нощта и будувах до 7, преди малко се събудих и едва сега се домъквам до работа  Embarassed
Мен снощи ми е излязал генетален херпес, кофти работа, не за друго ами знам, че с такъв хепрес се разжда задължително секцио. А аз предпочитах естественото раждане, ама какво да се прави  Thinking като няма друг вариант  Rolling Eyes

сими, спокойно. не е задължително да е секцио.
аз лично някъде в 6 месец получих такъв ген.херпес, и тогава много се уплаших а и АГ-то категорично каза секцио, но направих консултации с 2 ма различни дерматолози, единия от които е началник отделение Дерматология в Токуда, освен това е и нац.консултант по дерматологоия, та общо взето, ме успокоиха че раждането може да е вагинално, стига да няма рецидив в деня или около дните на раждане.
С две думи до последно и аз незнаех как ще родя,, дали няма да се появи пак гадния херпес,  но накрая си родих нормално. Трябва да подчертая обаче че аз за цялата бременност съм имала само веднъж рецидив, и сега се надявам също да нямам.... но за съжаление през бременността пада имунната система, също така и в състояния на стрес, така че застраховка няма  Shocked Може до момента никога да не си имала но вируса да си е "дремел" в теб и точно сега да изскочи....  Rolling Eyes Според статистиките 70 процента от хората го имали този вирус, който може и никога да не се прояви.... абе лудница.

Мисълта ми консултирай се добър дерматолог, все пак херпеса е в специалността на дерматолозите,не на АГ-та.

# 616
Hris по въпроса с количката, много е тежка. Аз също съм чувала, че Бертони не е много читава марка. За тази цена мога да ти предложа друг вариант, ако наистина си определила от порядъка на 500 лв. http://www.bebe-best.com/peg-perego-kombinirana-kolitchka-uno-gr … 2011-p-21558.html Аз съм много доволна от марката Пег Перего. Комбинирана е, няма нужда от зимен кош .

# 617
На мен Михаела  Heart Eyes много ми харесва, но аз вече си казах. Има и вариант с "к" - Микаела, но на мен и галените ми допадат, и Миша и Шели... то не е сигурно накъде ще се обърне галеното име, на мен са ми викали как ли не. Харесвам и Мила, Мина и Мия, но половинката нещо не е съгласен с кратко име... Така или иначе, засега нали клоним към момченце (ама само от 1ва ФМ, та не бързам за щъркел), та не съм задълбавала с женските Simple Smile.
ek3otu4ha: Ти кога ще ходиш за БХС... аз заради това чудене с ехографа още го мотая, но накрая май най-добре да отида, че да минава. Е, днес изпуснах де, другата седмица ще е...

А колички няма да гледам, че и днес нищо няма да свърша  Mr. Green

# 618
  • Обетованата земя
Мерси за предложенията! И Мила и Мишел ми харесват, както и Моника и Симона, Михаела, Мария, Мари но все си мисля и за галените и незнам, ще мислим. Irony, за Шели не се бях сещала Simple Smile
 За количката Мамба, да немска е, много здрава. Биби, нашата е такава http://kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-mamba-aquadark-bro … 2011-45-7346.html
 като летния кош е почти изцяло светло син, не е като този. Мисля, че сега вече го няма този модел, поне в интернет не успях да го намеря. Ето го тук, най-отдолу летния кош http://okbabystrollers.com/Stroller-ABC-Design-Mamba-2-in-1-t29/.
 Покривалото ми струваше с куриерските разходи 80 или 90 лв, да не излъжа. Страшно много топли и съм сигурна поне, че в зимните дни на малкия му е топличко!  Peace Ето още едно подобно http://www.mytoys.de/Kaiser-Fu%C3%9Fsack-Natura-mit-Lammfell-sch … .07.07.01/1521043

# 619
irony: Ами мислим да идем на 5 Март на БХС, а на 30 Март сме на ФМ при Марков:)

# 620
Да с галените имена никога не се знае на къде ще тръгнат, ние на Виктор му викахме Викчо, което никога не би ми хрумнало преди да се роди. Аз съм Галина и са ми викали (както се вижда в ника) Гунди, Галка, Галче, Галинка (наи- често) и хиледи др.

# 621
  • Пловдив
Благодаря ви за пожеланията мили дами.  Hug Засега го карам само със запушен нос и заради него леко главоболие.  ooooh!

Дано при Кашпичка всичко да мине бързо и без проблемно.

Днеска най накрая ми се обадиха с резултатите то БХС то. Били добри и се разбрахме да се видим с доктора към 17-18 седмица за второто ФМ.

Брака Аз съм от старомодните и за мен беше важно първо да се оженим и после да си правим бебче. И то така и стана де.

# 622
  • София
Леле, сега с тия херпеси ме стреснахте! Какво е усещането, боли ли, как изглежда, като мехурче ли е? Аз пък все се шашкам, че може да имам гъбички, въпреки че микробиологията ми е чиста.
Диди, това овче меко чувалче е страхотно!

# 623
Момичета благодаря ви много за мненията за количките на Бертони. Май ще въздържа така и аз прочетох сега малко.  Thinking

mimiss този вариант на Peg Prego е на много добра цена. Благодаря ти за предложението  Hug Мисля си обаче, че докато не видя количките на живо и не ги пробвам няма как да взема решение.

Радвам се за всички, които са разбрали пола на бебоците си и на тези с добри резултати. Бих искала и аз вече да знам..  baby_neutral  ама съм чак след 3 седмици на преглед Rolling Eyes

Хубав и слънчев ден и много усмивки  Flowers Bouquet

# 624
елвирка благодаря  Hug Hug Hug,
аз преди няколко години се консултирах с проф. дундаров , дерматолог, той ми каза общо взето същото, даже се възмути как накой АГ предлагат на пациентите си аборт. Според него няма никаква опасност за бебето, стига в последните дни да не се появи.  Тогава понеже бремеността не беше на преден план, а по скоро се бях ошашкала от тези хепреси, че не не съм запомнила много.
биби,  Simple Smile няма страшно ще разбереш, при мен са мехур4ета или червени като пъпчица и много сърби два дни.
Тези колички ABC Design много ми харесват.
Това покривало е страхотно, вероятно и аз ще поръчам, когато потрябва.

# 625
Момичета на първи БХС-12 седмица, ми казаха..."ами май,като че ли, повече на момиченце" прилича.Е, кажете ми сега, на това колко може да му се вярва.Какъв щъркел да закача с това "май" и "като че ли"
P.S. Toва са бели кахъри.леко бременнене на всички...ще следя за количките

# 626
дано на никой не се появяват

# 627
Благодаря ви за пожеланията мили дами.  Hug Засега го карам само със запушен нос и заради него леко главоболие.  ooooh!

Когато аз бях леко грипозна, ми изписаха едно спрейче за нос, много ефикасно се оказа и много добре ми подейства. Казва се Куикс, ако искаш ползвай го, на мен ми помогна много! Не вреди на бебчетата!

# 628
  • Добрич
Куикс и аз го имам и го ползвам, но въобще не ми отпушва носа. Ако съм само хремава и все пак мога да смръкна - да, разрежда секрета и го разводнява. За отпушване, искам не искам, си пръскам Олинт 2 пъти на ден, просто не издържам да немога да дишам.

# 629
И аз да се отчета за количките. Май ето тази се оказва достатъчно здрава, на добра( даже страхотна) цена и не изглежда зле.То май за близнаци няма много избор, или ще са грозни, или неудобни, или много скъпи. Това е добро попадение с добри коментари за нея: http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=84&pro … b2fbd19e43aae2771

За Куикс: аз го ползвах няколко дни и носът ми беше толкова зле, че дишах само през устата Sad Но когато започнах да го ползвам, наистина имаше ефект. Не отпушва веднага, по-бавно става, но затова пък при мен подейства добре и ми отпуши носа. То може би при всеки е индивидуално. Дано помогне на болните мами Hug

Общи условия

Активация на акаунт