АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 32 004
  • 747
  •   2
Отговори
# 630
Екзотична, на мен ми харесва количката. И като се има предвид, че за едно бебе са около 11-13 кг, като за близначешка 17 кг звучи приемливо.

Тоя Куикс много ми щипеше, отказах да го слагам.

# 631
Екзо, много хубава изглежда  Peace

Ние пак зяпахме, че мъжът ми се вгледал в някаква на Рекаро Бейбизен, ама на мен не ми хареса  Crossing Arms Твърдо Макси Кози  Party

# 632
  • До морето
Ох, Блонди лесна е твоята, име си имаш, количката знаеш каква ще е  Grinning Винаги съм харесвала такива хора, от раз знаят какво искат и толкоз. А пък аз съм толкова неориентирана- за имената имам само мъжко- твърдо на баща ми Дарин, с мъжа ми още не сме го обсъждали, но той предполагам се досеща. За момиче, ще е на свекървата - ама не мога да измисля хубаво име със С  ooooh! Ако на някой му дойде идея, да казва Wink

За количка- по принцип съм решила да не пестя и да купуваме хубава марка, но не смятам да се изхвърлям, макар че все едни скъпи ми харесват. От 3 дни нали съм с грип, пазете се , много е страшен, и малко по малко изчетах последната тема за количките, ама от това в главата ми още по- голяма каша. Засега само гледам разбира се, рано е за купуване, но я кажете на нас ще ни трябва ли зимен кош за новородено. Постоянно чувам различни мнения - някой казват, че първите ни месеци са точно през зимата и си трябва, другите пък казват къде ше ходиш толкова през зимата - не ти трябва, може само кошче за кола, вие какво мислите?

# 633
Лошата, само давам пример, племенницата ми се казва Слава (на баба си Славка). Много ми харесва името й и затова го давам като пример. Wink

# 634
  • София
За лошата идеална - Симона Wink
Диди, сетих се за Мона с М Wink

# 635
  • До морето
Симона е хубаво, но така се казва детето на кумувете ни, някак си не върви и нашето така.
Слава не ми харесва, аз най харесвам София, но така се казва на свекърва ми свекървата Laughing, с която на всичкото отгоре не са си много близки и ще излезе, че не е кръстено на майката, а на бабата на милото и пак не става. Въобще голяма драма!

# 636
  • Обетованата земя
Мона се казваше котката на съквартирантката ми едно време. Та въпросната котка препикаваше обувките на мъжа ми всеки път като ми идваше на гости и му ги драскаше, хич не се обичаха, та...не става  Joy Има лоши спомени.  hahaha По тази причина отпадат и Симона и Моника.   Laughing

# 637
София е много хубаво да, Сияна и Стела също много ми допадат. А.. мен са щели да ме кръстят Северина... странно ми е това име

А това с кофти асоциациите е много гадно, не може да си го изкара от главата човек  ooooh! а колко хубави имена отпадат по този параграф  Mr. Green

# 638
  • До морето
Мона се казваше котката на съквартирантката ми едно време. Та въпросната котка препикаваше обувките на мъжа ми всеки път като ми идваше на гости и му ги драскаше, хич не се обичаха, та...не става  Joy Има лоши спомени.  hahaha По тази причина отпадат и Симона и Моника.   Laughing

Хахаха Диди24, точно в десятката уцели, на мен всички вкъщи и около мен ми казват Мона. Много як пример даде  Laughing Laughing Laughing На мен пък Сияна ми навява асоциации на котка, без да познавам такава, хихих.

# 639
Идеално Лошата, аз харесвам Савина например  Simple Smile
Иначе за зимния кош го обсъждахме малко по-назад  Peace

# 640
Идеално лошата, какво ще кажеш за Светослава?

# 641
  • София - град
Аз също харесвам Савина. Харесвам и Съни /но то май на Александра се вика Съни../. Също така Софи, а не София - с Я ми е едно студено, дръпнато, грубо  Rolling Eyes  А и на английски се пишат различно Sophie и Sophia  Laughing Скоро се запознах със Симон, а не Симона звучи ми много хубаво  Simple Smile

# 642
  • София
Идеално Лошата, Славина, Славена и Севдалина, познавам момичета с тези имена, и трите са много готини мацки, от там сигурно и правя хубава асоциация с имената Simple Smile

# 643
  • София
Момичета, тези от вас, които имат домашен любимец притеснявате ли се и пипате ли ги?  Thinking Нали казват и пишат, че по време на бременността трябвало да се ограничават контактите с животните (най-вече кучета и котки), които могат да са причинители на листериоза и токсоплазмоза, освен не добре измите плодове и зеленчуци, не добре термично обработено месо и т.н. Аз малко се притеснявам, защото имаме куче, което не е в къщи, а на двора, защото вече е много голямо, а и е северна порода – обича сняг и студ, обезпаразитено е, с всички ваксини... сега го отбягвам милото и то разбира и се чуди защо ли така се държа,  Cry но два-три пъти съм го погалвала по главата. А нашите пък имат котка и като отида и нея я пипам, не мога да се сдържа да не я намачкам– толкова сладка, пухкава и т.н. Да не говорим, че има и поверие, бременна жена да не пипа куче и котка- защото бебето щяло да е много космато...  hahaha Викам на мъжа ми – нашето кой ли знае какво ще е. Joy
А като заговорих за поверия– тези от вас, които знаят пола вече, верно ли е според вас, че ако коремът е по-остър – ще е момче, а ако е по-заоблен – момиче?

# 644
поверията вече ги коментирахме, че има и случаи при някои било вярно, при други не  Laughing а за домашните любимци - постоянно си гушкам кучето, то ме ближе и по лицето и никога не съм си и помисляла да огранича контакти с него, все пак като го взехме знаех, че съм бременна  Laughing зайчето също си го гушкам и цункам..  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт