АВГУСТ с бебе на ръце = щастливо майчино сърце!

• 31 988
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Блонди, мерси за щъркела, виждам го, да, от вчера му се любувам! Mr. Green

idealno_loshata, едно от любимите ми женски имена със с е Силвия!

belverde, гали си кучето и хич не се притеснявай! Все пак, не забравяй да си измиваш ръцете след това. Котките разпространяват токсоплазмоза, най-вече чрез екскременти. Добре, че моето куче няма много козинка, пък и бебчо е момченце, че с тези косми, ако е момиче, много скъпо ще ни излиза поддръжката! Шегувам се, разбира се!

Ох, не знам от новия формат на форума ли е, но ми е ужасно трудно да си редактирам постовете, защото ми замръзва курсорът.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 20:32 от MaryJane

# 646
  • До морето
Блонди, Савина мноого ми харесва

Софи:), не съм се съмнявала, че на теб ще ти хареса точно пък Софи  Laughing

Белверде, и аз познавам Славина и Славена, ама и двете са мнооого дебелички. Много е гадно наистина така с асоциациите, но няма как да избягам от това  Embarassed

А какво ще кажете за Сибила? На мен ми звучи интересно, но милото се дърпа малко Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 21:29 от idealno_loshata

# 647
  • София
Шех, аз съм при док Тимева в Щерев и съм много много много доволна, страхотна е  Simple Smile

Още един положителен глас за тази докторка и за екипа с който работи - д-р Арабаджи и т.н.

emi_v Честито за интегрираният риск. Аз мисля в понеделник да пусна кръв и да видя какво ще излезе.  Peace

bi_bi в МД ли пусна за интегрираният риск? Искаха ли ти снимки и размери на бебчо? Сигурна съм , че резулатат ще ти е ОК  Hug

belverde аз също имам домашен лигльо - огромен лигав бял персиец - знам, че ако можеш сега е добре да избягваш да почистваш екстрементите му. След като добичето ти е ваксинирано, не е опасно, а и да не говорим, че ако отдавна гледаш животинчета в къщи /при мене  от както се помня/ може да си изкарала лека форма на токсоплазмоза и да не си разбрала.

Момичета аз от снощи пък съм с някакви болки и контракции, а не съм правила нищо съществено - нито съм вдигала тежко, нито съм се преуморявала, пия магнезии, какво ми стана - незнам.

# 648
  • София
Аз пак бях на преглед този път частен и не ми казаха пола - било още рано и на този етап момченцата и момиченцата си приличали. Оказа се че съм 14 седмица и 4 дни и май ще го докараме да е лъвче  Mr. Green И все пак защо при вас виждат пол пък при мен не  Crossing Arms
Екзотична според мен не разчитай в МД да ти кажат пола

Да питам за количките - прави ми впечатление, че повечето колички, които коментирате тук са с по-малки предни и по-големи задни гуми. Та въпроса ми е това има ли някакво значение?

# 649
  • София
idealno_loshata, Това с асоциацията верно е страшна работа Laughing Събина също е мн яко, а Сибила и на мен не ми харесва Crazy

dioni, екскременти в никакъв случай не пипам, нашите си го гледат, аз ходя там само на гости, но ме е страх някой косъм да не лапна без да искам, че те хвърчат навсякъде и нашия е дългокосмест персиец и знаеш за какво става въпрос... ooooh! А ръцете супер старателно ги мия (като хирург преди операция) Laughing, ако съм пипала животинка.
Оправяй се по-бързо и почивай, пий си магнезия и нош-па то и всичко ще е ок. Сега почивай събота и неделя Hug

magi_g, Спокойно, не си единствена, и аз не го знам #Cussing out

# 650
Здравейте момичета искам да ви попитам нещо.Незнам при вас как е ама аз нищо не усещам,вече нямам киселини,нито ми се гади,нищо не ме боли от няколко дена и незнам дали това е нормално,взех да се притеснявам Praynig Кажете и при вас ли е така? newsm78 Или се дължи на това че вече съм в 4 месец и е нормално?

# 651
  • Обетованата земя

А какво ще кажете за Сибила? На мен ми звучи интересно, но милото се дърпа малко Rolling Eyes
Ох и на мен не ми харесва, да не вземат в училище да й викат кобила, че се римува...Да не се обидиш  Hug

А като заговорих за поверия– тези от вас, които знаят пола вече, верно ли е според вас, че ако коремът е по-остър – ще е момче, а ако е по-заоблен – момиче?

Категорично ДА! Когато бях бременна предния път излизах с толкова много бременни, с които сега излизаме с количките и децата, да кажем към 20 момичета познавам, и имам наблюдения. Мамите с момчета имат доста по-остри, стегнати и прибрани отстрани коремчета. Докато тези с момичета са с по-"разплути коремчета". Това беше едно от съмненията ми, че съм бременна с момиче, формата на корема ми е различна от предния път и имам повече паласки  Mr. Green А също и пъпките от време на време ме усъмниха... Сигурно много от вас не са на моето мнение, все пак си е поверие,  но за себе си съм убедена, защото съм го видяла!  Peace

# 652
Ох, Блонди лесна е твоята, име си имаш, количката знаеш каква ще е  Grinning Винаги съм харесвала такива хора, от раз знаят какво искат и толкоз. А пък аз съм толкова неориентирана- за имената имам само мъжко- твърдо на баща ми Дарин, с мъжа ми още не сме го обсъждали, но той предполагам се досеща. За момиче, ще е на свекървата - ама не мога да измисля хубаво име със С  ooooh! Ако на някой му дойде идея, да казва Wink

За количка- по принцип съм решила да не пестя и да купуваме хубава марка, но не смятам да се изхвърлям, макар че все едни скъпи ми харесват. От 3 дни нали съм с грип, пазете се , много е страшен, и малко по малко изчетах последната тема за количките, ама от това в главата ми още по- голяма каша. Засега само гледам разбира се, рано е за купуване, но я кажете на нас ще ни трябва ли зимен кош за новородено. Постоянно чувам различни мнения - някой казват, че първите ни месеци са точно през зимата и си трябва, другите пък казват къде ше ходиш толкова през зимата - не ти трябва, може само кошче за кола, вие какво мислите?

За името със С: Сиана, Симона, Станислава, Соня май тия стигат:) Ако ми хрумне нещо ще допълвам:)
Редактирам се: 1-те две имена отпадат значи, сега ви изчетох:))) Савина и на мен ми хресва, може и Салина и глезено да е Лина:) Допълвам още Славена, Силвана, Силвия и Сандра:)

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 22:14 от ek3otu4ha

# 653
Свилена.....или Свилен за мъжко

# 654
  • София - град
А също и пъпките от време на време ме усъмниха...
Снощи в "Клъцни срежи" казаха че пъпките са от прогестерона  Grinning
Аз моя корем още не мога да си го определя, но ако майките с момичета хапват повече нормално да имат повече паласки  Laughing Laughing Laughing

# 655
Видях, че сте ми харесали количката Wink май, май тая ще е тя, освен ако не спечеля от  тотото Joy
Колкото до МД, не че се надявам ама... ако не тогава, то поне при Марков би трябвало да се видят. Пък и когато ги видя, те да са ми здравички, пък другото е без значение. Просто като гледам колко щъркелчета се наслагаха и ми се ще и моите да са вече отпред, ама има време. Те хубавите неща стават бавно:) Hug

# 656
  • Обетованата земя
 hahaha Ами на кг съм толкова колкото със сина ми по същото време, не е от хапването. Просто ми е по-сплескан корема и някак си разлят, не толкова остър и напред, както преди.  Абе незнам, да не стане следващия път да ми кажат момче и теорията ми да пропадне  hahaha Но формата си проличава малко в по-напреднала бременност. При нас е сравнително рано Simple Smile
 Екзотична, щях да ти предлагам на Макларън количките за близнаци. Изглеждат компактни и леки, но незнам на какви цени са.

# 657
Здравейте момичета искам да ви попитам нещо.Незнам при вас как е ама аз нищо не усещам,вече нямам киселини,нито ми се гади,нищо не ме боли от няколко дена и незнам дали това е нормално,взех да се притеснявам Praynig Кажете и при вас ли е така? newsm78 Или се дължи на това че вече съм в 4 месец и е нормално?
Толкова е нормално , че няма на къде. Аз също почти съм така и ако не ми се догажда или не мо прилошава от храна ще забравя дори,че съм бременна. Миналия път и малко по- рано ми олекна. Е мен си ме болят разни неща. Не се притеснявай в следващото тримесичие ще има др. дискомфорти и не случайно това е най- хубавото тримесечие. Hug

# 658
hahaha Ами на кг съм толкова колкото със сина ми по същото време, не е от хапването. Просто ми е по-сплескан корема и някак си разлят, не толкова остър и напред, както преди.  Абе незнам, да не стане следващия път да ми кажат момче и теорията ми да пропадне  hahaha Но формата си проличава малко в по-напреднала бременност. При нас е сравнително рано Simple Smile
 Екзотична, щях да ти предлагам на Макларън количките за близнаци. Изглеждат компактни и леки, но незнам на какви цени са.

Мерси, ще ги проверя, все пак имам още време да разглеждам Wink

# 659
Благодаря ти Гунди за бързия отговор Hug успокоих се малко,изненадах се че изведнъж всички симптомо изчезнаха.И аз уж знам че второто тримесечие е най-хубаво,но все пак като за първа бременност незнам какво да очаквам Simple SmileЛека вечер момичета

Общи условия

Активация на акаунт