Тренировки в домашни условия - Тема 17

• 34 249
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • 1st floor
Съгласна съм за кантара. Не ме впечатлява толкова вече. Но ми се ще да се прибера в областта на паласките още два-три см., пък те нещо спряха да мърдат... Thinking...Не , че се предавам - напротив, на мен ми харесва да правя упражнения и ще си продължа  Simple Smile ...Просто се чудя, дали не бъркам някъде... newsm78

# 736
А добре де, Непокорна, ти сега си почти в перфектната форма и колко килограма е приблизително ралзиката от преди, когато си била толкова слаба, но без мускулна маса  newsm78 Един вид колко тежат мускулите, които си развила горе-долу ?  Mr. Green

# 737
  • 1st floor
Да вземем пример - преди пет години. Тежах 49 кг, нямах паласки, да кажем, че бях горе-долу слаба...После преди 2-3 г. имах едно ужасно боледуване с разни чревни проблеми. Няколко месеца бях почти на фотосинтеза. Станах ужасно слаба - на килограми стигнах по едно време до 44,5 . Грозна работа. Имам едни стари дънки от този период, по тях най-достоверно си спомням какво е било. Можех да ги сваля неразкопчани. После се оправих, започнах да ям, започнах и хормонални хапчета. Пак станах 49, ама нищо общо с предишата визия. Въпросните дънки, които преди ми ставаха , едвам ги закопчавах. Съответно се залежаха в гардероба. А килограмите си оправдавах с хормоните. После спрях хормоните и реших, че ще заслабвам. Спазвах за по седмица -две разни измислени дието. Само си допрецаках метаболизма.... Сега от средата на януари се заех , като съвсем начинаеща и почти никога неспортувала да си тегля от нета разни чудеса и да чета в ББ Тийм и подобни...Та от 49 в началото на Януари ,смънах на 46 . Вмъквам се в онези дънки, закопчавам ги, но ми щръкват по малко паласките от страни. Да кажем, че с невпита дреха няма да се личи. Отчитам факта , че и при носене биха се разпуснали малко в колана. Но е явно , че едно време ги нямаше тия паласчици гадни. От както имам застой в сантметъра съм качила половин килограм. Както казах вече ,не ме притеснява толкова много...Току виж , верно съм почнала да трупам мусукли.  Mr. Green Всъщност възможно ли е този половин кг, да е от тях?  newsm78  
И само да поясна ,че това лято бях станала 52  Shocked кг. С неядене ги докарах тези 49 през януари. Но нямаха нищо общо с онези 49 от преди 4-5 години. Дънките от оня период успях да ги закопчая едва сега - на 46 кг. Много объркана стана историята ми , но дано сте ме разбрали. Пропилях доста време в глад, успях да си прецакам метаболизма. Сега се старая да поправя това, с упражнения и по-чести хранения...И дано успея!!!  Grinning

# 738
Леле 44, 46 кг за какво говориш ?  Mr. Green Непокорна ,ти колко си висока  newsm78

Като говорим за дънки - имам едни дето дори като ги купувах ми бяха малко теснички, ама си ги закопчавах и всичко и това беше миналата година и какво стана от тогава не знам как съм го направила, но сега ги обувам до средата на баджаците и край  Embarassed тъжна история  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 15:42 от Change

# 739
  • 1st floor
Ами последно в техникума бях 1,64 като ме мериха. Но скоро се мерих у нас с ролетка  - 1,62 се изкарах. Смалявам се, явно.  Mr. Green
Ооо! Забравих най-важното да се похваля - оня ден се гледах, почти нямам целулит  Laughing . И то от както почнах да правя упражнения. Преди си имах доста.  Laughing Сега се вижда само при много взиране и стискане между пръстите.

# 740
Ето сега се връзва ! Зависи много и от структурата де, но все пак .. Аз например съм 168-9 и се харесвам на 54  кг, всичко надолу от тези кг не изглежда добре върху мен, а може би имам и тежки кости, не знам как се установява това  newsm78

# 741
  • 1st floor
Еми , аз май съм от тия с леките кости...

# 742
И аз като Непокорна бях с доста малко килограми 44-46кг.
Като родих големия имах перфектно тяло без грам излишна мазнина и
бях 49кг. и се чувствах перфектно.
Ама като родих малкия ми се лепнаха едни мазнинки на корема и паласките
/сигурно тежа около 53кг. / но се чувствам много тежка.
Ако закова 50кг. и изчиста мазнините пак ще имам перфектно тяло Mr. Green
Ама кога ще стане ,не се знае  Tired
Аз съм висока 167см. Peace и в момента се чувствам дебела и неподвижна
с тези 53кг.  Crossing Arms

# 743
Егати и манекенките, дето сте се събрали тук  Crossing Arms Mr. Green
Между другото, някой подготвя ли новата темичка?

# 744
Как мога да сложа своя снимка тук?

И да....ще имаме ли нова темичкааааа  bouquet  bouquet  bouquet

# 745
спокойно,аз съм 166 и на 62-63 съм си най добре.Падна ли под тях  ставам като скумрия JoyАма аз съм с тежки кокаляци.Та към тия кг -ми съм се устремила сега,че съм залепила едни 4кг отгоре. Crazy

# 746
Ахахахха, Неродена, добре го каза, ама ако можеше да ме видиш сега щеше да си вземеш думите 3 пъти назад  Mr. Green В мен няма грам манекенство за съжаление  Joy  Имала съм своите добри периоди, но никога не съм била слаба в истинския смисъл на думата  Mr. Green

Иначе другите двечки и мен ме съмняват нещо  Joy Шегувам се  Joy Страхотно е, че сте близо до перфектните мерки   bouquet

# 747
спокойно,аз съм 166 и на 62-63 съм си най добре.Падна ли под тях  ставам като скумрия JoyАма аз съм с тежки кокаляци.Та към тия кг -ми съм се устремила сега,че съм залепила едни 4кг отгоре. Crazy
Права си ,всеки се чувства на някакви определени килограми най-добре и съответно
изглежда най-добре Peace
Ама и аз съм една манекенка /от тия новите с повечето плът/ Mr. Green
Че едновремешните ги мязаше на болни от булимия и анорексия Peace
Моие сме позакръгленки ,ама сме си най Mr. Green Joy

# 748
  • 1st floor
Change, недей така ,бре душко!!!  Mr. Green Не съм казала, че съм перфектна, просто паласките са ми излишни. Далеч съм от анорексията. Да кажем, че и малко асиметрична съм - от кръста на горе слаба, ребрата ми се броят, ханш леко разширен /ама там не може да се пипне - какалите са ми такива/, крака нормални...и на тоя фон - дразнещи паласки. Далеч съм от подиума, да знаеш!!!  Mr. Green
Килограмите не са ми мерило - дадох обстоен пример за това... bowuu

# 749
Така е, пошегувах се просто от призмата на моите 160 см и 51 кг  Mr. Green
Мавина - трябва да си качиш снимката в някой сайт (да речем snimka.bg или фейсбук) и след това да сложиш линк към нея тук.

Общи условия

Активация на акаунт