Тренировки в домашни условия - Тема 17

• 34 246
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Мавинчето като спомена снимка и се сетих да ви питам-няма ли някоя да се престраши да покаже резултати.Малко за стимул.Аз мога само снимки от това лято да кача и да въздишам по миналите дни,били те и не толкова отдавна Laughing Laughing Laughing И като ви четях до сега и аз си викам "бреее тия момичета какво не си харесват килограмите newsm78" ама като се замисля,има и други фактори,не само кг и ръст.И аз не съм към манекенките- 1,74 и 67кг ooooh! ooooh! ooooh!
Момичета само да ви благодаря,защото снощи цъфнах и днес за малко да се откажа от упражненията,ама като се сетя за вас и се мотивирам  bouquet  bouquet  bouquet

# 751
Това последното прозвуча все едно ви благодаря,че съм цъфнала newsm62 newsm62 newsm62

# 752
лелей ама наистина има нещо вярно за тежките кокалаци и мускули,аз винаги съм имала проблем с килцата и все нещо тренирам,ама съм си и набитичка.Аз за 167 см съм 74 кила,а бях стигнала септември до 71,ама то това беше от селскостопански труд Simple Smile и еднообразна храна.Сега пак на диета и пак на упражнения,страх ме е да се претегля
За днес се отчитам със Синди К.,обаче забелязах че и в руския сайт има Синди ама не същата
и ей сега една бърза табата и странично вдигане на 10литровата туба

# 753
# 754
Мавинчето като спомена снимка и се сетих да ви питам-няма ли някоя да се престраши да покаже резултати.Малко за стимул.Аз мога само снимки от това лято да кача и да въздишам по миналите дни,били те и не толкова отдавна Laughing Laughing Laughing  

Аз си мислих, че след един месец трен. няма да ме е срам да кача снимки - пффффффффф  Mr. Green , за тоя един месец си виждам положителните ефекти, ама да развявам снага из форума поне още 2 месеца при мен има  Joy

Манекенките да качат ахахахаха  Hug Нали знаете, че с добричко се шегувам  Hug

# 755
Ама аз съм със дрехи  Joy
Още не съм толкова смела ,че да показвам резултати ,при
положение че тренирам от месец....не съм за показване още  Joy

# 756
Ами , Мавина , аз опитах , но ми се отваря страница със забранено съдържание, няма препратки към твоя профил изобщо  newsm78

# 757
Ето и аз ще пробвам да покажа една снимчица,дано стане.Само да уточня,че това е от по-миналото лято...тая зима съм с 6кг отгоре и няма да показвам снимки,че ме е срам хихи.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1438884232123&set=a.1 … ype=3&theater

# 758
rtsp , чудесна си  Hug

# 759
  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря Change...бях...сега съм с по-големи бузи,по-големи паласки...абе всичко ми е "по-" Rolling Eyes Аз за какво качвам по-стари снимки-да чуя някоя хубава дума,че напоследък само ми казват че съм напълняла Joy Joy Joy

# 760
http://www.facebook.com/profile.php?id=1844288396 Toва ми е профила Peace
Ако има някакъв проблем ,кажете да си оправя настройките newsm78
Просто трябва да пратите покана за приятелство ,за да видите снимките  Peace
rtsp ,изглеждаш прекрасно   bouquet  bouquet  bouquet
Просто сияеш... Peace
А това показване на снимки ,мисля че е една много добра мотивация
за още по-голямо надъхване Mr. Green

# 761
Ами пожелавам ти да си я върнеш тази форма, 6 кг изобщо не са много   bouquet

# 762
Ще имаме ли нова темичка  Rolling Eyes Laughing