Ин-витро в Истанбул 5

• 80 300
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Люси, къде сега ходиш на лекар ?

# 46
  • София
Люска,до колкото знам,ако е полип,първо трябва да се махне,да. На една пирятелка,при моята докторка в Щерев,при стимулацията й се появи полип,отложиха трансфера,махнаха полипа с хистеро, а на следващия месец върнаха замразените-вече си гушка бебчето  Peace

# 47
знаех си, че може пак да опре работата до ножа  #Cussing out Добре, че има площ бол, иначе корема щеше да ми белег до белег, колкото и да избледняват  Mr. Green

Ето как се вкарах в ново двайсе  Tired. Искрено се надявам Станков ( при него ходих, препоръчаха ми го от застрахователната компания, прегледа беше в Асцендент, работел и в Шейново)  да не е познал ( каза, че не е сигурен), ще видим какво ще кажат в петък, писах и на Кюбра. Направо ще се  #2gunfire вече

# 48
  • София
luce, на хистероскопията не режат, ако ще те успокои тази малка и незначителна подробност  Rolling Eyes
Не вярвам да не са видели в Истанбул че има полип, тоя може и да бърка.

# 49
Е как полип бе, Люси! Че може ли толкова скоро да се появи след интервенцията в Мемориал, където би трябвало всичко да са оправили? А хормони пусна ли? Много неприятно, наистина! Стискам ти палци докторът да се е заблудил!  Hug  Hug  Hug

# 50
Бамба, вече не помня дали имам белег от хистерото  newsm78, но това няма значение.

sunflower , и аз много се надявам доктора да се е заблудил. Иначе ми похвали матката, колко била хубава за възрастта ми  Mr. Green (не знаех, че има връзка с възрастта, все си мислех, че е свързано с раждания) и че били свършили чудесна работа в Истанбул. Е, леко изнесе лекция, че можело да не ходя чак до там, но аз тези работи вече си ги пускам покрай ушите. Честно казано, и други неща ме поиздразниха, но да не издребнявам и не спамя.

Аз пък си мисля, че правя много дебела лигавица и всичко идва от хормоните ми. За този месец изпуснах момента, но следващия ще си пусна непременно.

# 51
.... Иначе ми похвали матката, колко била хубава за възрастта ми  Mr. Green

Люси, Люси ....  Joy спомням си, че на цветната ти снимка от Малинов я бяха написали тип "мерцедес" - маркова значи, сега и този доктор я хвали ... явно бебчетата ще изкарат в лукс условия деветте месеца  Hug

# 52
  • Пловдив
Люси, и аз като Бамба и Слънчогледчето си мисля,че ако имаше такова нещо, щяха да го видят в Мемориал,още повече,че там нали ти правиха и хистеро,освен лапарото newsm78Потърси поне още едно мнение,нещо ми се струва,че напоследък в БГ са много модерни полипите,особено тук в Пвд. всяка втора е на хистеро за полип или миома #Crazy

# 53
  • София
Люска,полипа,ако има такъв,наистина го махат с хистеро и няма рязане,както и Бамба ти е писала,ако това може да те успокои ,де  Rolling Eyes Ама,всички знаем,че винаги може да са недовидяли нещо  Wink  Praynig

Люси, Люси ....  Joy спомням си, че на цветната ти снимка от Малинов я бяха написали тип "мерцедес" - маркова значи, сега и този доктор я хвали ... явно бебчетата ще изкарат в лукс условия деветте месеца  Hug
Joy Joy Joy

# 54
Люска,полипа,ако има такъв,наистина го махат с хистеро и няма рязане,както и Бамба ти е писала,ако това може да те успокои ,де  Rolling Eyes Ама,всички знаем,че винаги може да са недовидяли нещо  Wink  Praynig

Joy Joy Joy

това го бях забравила за мерцедеса  Joy. Ох, само да се родят тези бебета, ще им дам аз един лукс  Mr. Green

Чакам да видим какво ще ми напише Кюбра  newsm78

# 55
  • София
Може ли да ти напише нещо?
Някакво доказателство поне дадоха ли ти, снимка или нещо подобно?

# 56
Добре де Люси, нали преди 3 месеца ти правиха лапароскопия и хистероскопия в Турция? Сега какво се навиваш? Ако бяха видяли нещо, със сигурност щяха да го махнат. Нали затова са ти правили тези процедури.
Знаеш много добре, че тук в България всеки лекар ще ти каже различно нещо - дето се вика, всеки си има версия. Това разбира се е мое мнение, но ние пък сме затова тук - да споделяме и да се подкрепяме. Милата, успяха да те объркат, а това е отвратително... Thinking Стискам палци, всичко да е наред и да не ти се налагат повече процедури и операции. Аман!

Упорита Hug Hug Hug и тук да ти честитя рожденния ден  bouquet Пожелавам ти от сърце тази година да сбъднете мечтата си и прегърнете вашето бебче Heart Eyes Hug

# 57
  • Sofia
Ох бе какъв е този полип пък сега. Може ли да се появи полип ей така от днес за утре  newsm78 newsm78

Люси, при мен Попов като диагнистицира полип септември месец и с това отложи ходенето ни в Истанбул, отидох на 5 още доктора - вкл. изпращах снимка на д-р Ачет в Турция и той не видя от тази снимка полип, другите доктори също не видяха полип, имах дебела лигавица. Направихме все пак хистеро, т.к. Тимева искаше да види какво става с тази лигавица и се оказа, че имам малък полип, който махнаха. За дебелата лигавица (хиперплазия) вземах 3 месеца оргаметрил преди опита сега, може и на това да се дължи частичния ни успех.

Не знам какво да кажа, Люси, изпрати снимка на Кюбра да попита д-р Кахраман има ли полип от това което се вижда на снимката. На мен Кюбра тогава ми каза да отида в края на цикъла, ден два преди да ми дойде че тогава най добре се вижда полип. Според мен иди на преглед тук в тези дни и искай снимка и я изпрати в Турция.

Това пък на нищо не прилича, то има ли някой дето да се е оказал без полип и да мине без лапаро/хистеро. Аз мисля, че си измислят глупости, ама как да сме сигурни  newsm78 newsm78

# 58
В тази връзка да ви кажа и аз току-що какво ми се случи: от 2-3 дни имам проблем със стомаха и реших, че е крайно време да отида на специалист. Днес към края на прегледа, гастроентеролога започна да ме разпитва дали имам проблеми с цикъла, дали имам болки, дали ми е обилен.....и накрая каза, че съм имала миома  newsm78 newsm78 newsm78 Щях да падна-добре че бях в легнало положение.... ЕЕеее, после ми каза,че това са си нейни размишления и най-добре било да си ме прегледа АГ специалист.....реших обаче да си го оставя да ми мине покрай ушите и да не й се обяснявам, че има-няма от цял 1 месец не съм била на гинекологичен преглед и че поне 6-7 АГ специалиста са ме гледали на последък и никой не е видял миома......Но колкото и да не й повярвах сега и това взе обаче да ме чопли отвътре. Утре и без това съм на преглед в Мемориал заради ХСГ, та ще взема и това да питам. То май би трябвало да се вижда и на ЦС?????
Та, Люси, исках да ти кажа, че какво ли не може да чуе човек от нашите БГ лекари (е, разбира се не от всички,но...май при колкото лекаря отидеш, толкова мнения ще чуеш и хайде ти реши накрая какво да правиш и кое е най-добро за теб).  ooooh! ooooh! ooooh!

# 59
Blumchen,  Hug Hug

Кюбра ми отговори, че не са видели никакъв полип при операциите и да не си губя времето (явно има предвид още операции), а да отида за стимулация по-скоро. Обилното кървене може да се обясни с аденомиозата. Може да пия оргаметрила. Ей тази аденоимоза така и няма да разбера сигурно има ли я или я няма  Mr. Green. На прегледа преди няколко дни казаха, че нямам, иначе споменаха и те, че може да е причина за обилно кървене.

Накратко, отсвирвам тукашните доктори и започвам още "по -ожесточено"  Laughing Mr. Green да чакам април месец  Peace

Колко добре те разбирам за това как те човърка ако знаеш  Hug. Чудесно е, че утре си на преглед в Мемориал, ще се разсеят всички съмнения  Peace

Много мъчно ми става, че имам все по-малко вяра на тукашните лекари  Tired, хич не ми се иска да е така, но все натам вървят нещата  Confused

Стискам много палци за утре  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig, дано няма миома  Peace Praynig. На мен тук от цветната снимка поради леко свиване на матката направиха хистеро и се установи аденомиоза. Не знам дали миома се вижда. Дано да нямаш  Praynig  

И много поздрави на Кюбра  Simple Smile

Лек път  Hug Hug Hug и много  Praynig Praynig Praynig Praynig за хубав резултата  Hug Hug

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 13:01 от luce

Общи условия

Активация на акаунт