Ин-витро в Истанбул 5

• 80 302
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Поздрави и от мен! Очакват ни много хубави новини скоро в тази тема. Ще стискам палци за 100-процентов успех за всички.
Люси - след моето лапаро, при което махнаха миоми, първия цикъл беше доста страшен. При контролния преглед попитах опериращия ме лекар и той отговори, че е нормално. Каза, че няколко месеца може да е така, докато се урегулират нещата.
Втория цикъл беше нормален, но третия пак беше кофти.
Не се притеснявай - ще влезе висчко в норма след няколко цикъла.

# 31
Гуги, мила, понеже знам през какво си минала, нормални са ти всичките страхове, които се вихрят в теб в момента но от сърце ти пожелавам още днес да ги пропъдиш с хубаво ЧХГ, да се успокоиш и да започнеш да се наслаждаваш на новото си състояние  Peace

mira_m66 , много ти благодаря   bouquet . Когато миналия месец писах на Кюбра и тя това каза - нормално е след операциите. На мен първия цикъл си ми беше направо оскъден направо в сравнение с нормалните ми и се зарадвах, че вече имам нормален такъв, но следващите два  ooooh! Whistling беше голямо мазало  Embarassed Дори се чудя как ще ме прегледат на втори ден април месец ако все още е същото. Май ще трябва да слагат скафандри направо  Mr. Green

ИКСИ, ще прегледам петицията за подкрепа като много "далечна колежка" (първата ми трудова книжка е от училище, с професия учител по английски в онези смутни времена когато учителите по английски бяха "кът" и така на 18 г. се преместих от другата страна на чина  Grinning набързо. Една от най-хубавите ми работни години. Все още някои ученици като ме срещнат на улицата се обръщат с Мис и милото много се смее защото му звучало като "Мадам"  Joy)

# 32
Упорита, благодаря за новата темичка!

ИКСИ, и аз ще прегледам петицията и ще ви подкрепя, тъй като също съм ти бивша колежка, и моята първа трудова книжка е като на Люси, с професия учител по английски език, но аз се задържах в бранша по-дълго, около 5 години. Grinning

Дано да напълним тази темичка само с добри новини съвсем скоро! Hug Hug Hug

# 33
Здравейте момичета wavey

Честита ви нова тема Grinning Дано тя е изпълнена само с хубави новини и положителни тестчета Heart Eyes Дано всички сбъднем мечтата си още тази година Praynig Praynig Praynig

Бих искала да помоля всички момичета, участнички в темата: моля ви не обръщайте темата на спамо-чат. Много е трудно, когато търсиш информация и да отсяваш значимите неща от спамо-чата... Mr. Green  Blush Все пак може да си говорите и на лични Peace Бих искала да не ми се сърдите за отправената критика, а да я приемете като градивна такава Peace

# 34
според мен е невъзможно  Peace

# 35
  Nature Sun With Face  Nature Partly Sunny 
Пожелавам на всички новата темичка да донесе успех, а и не забравйте-идва пролет- организма се подготвя за нов живот Simple Smile Simple Smile Simple Smile   bouquet

# 36
iva72, ако всичко се развива по план, аз също трябва да замина за процедура в Мемориал в края на март. Съпругът ми ще дойде с мен само за спермограма и после ще се върне за пункцията. За този период там мисля ще има много момичета от България.

# 37
Извинявайте, че така нахлувам в темата ви и ще я оспамя малко и аз, но искам да честитя Рождения Ден на Упорита и да й пожелая да е все така упорита, лъчезарна, позитивна и да вярва, че мечтата им ще се сбъдне съвсем скоро! Много те прегръщам и те обичам!

# 38
Честит Рожден Ден, Упорита!  bouquet newsm59
Пожелавам ти съвсем скоро да сбъднеш най-съкровената си мечта!
Hug Hug Hug

# 39
Ееее, изнанадахте ме изключително приятно и ме трогнахте с вниманието си! Благодаря ви, мили момичета Hug Hug Hug! Пожелавам на всички да сбъднем мечтите си!

# 40
Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
  bouquet

# 41
ЧРД, Упорита!   bouquet
С пожелания за здраве и успешен следващ опит в Истамбул!  Hug

# 42
ЧРД,  Hug Пожелавам ти следващия рожден ден да празнувате заедно с поне още един член на вашето семейство  Peace Peace Peace  bouquet

# 43
  • София
Упорита,пожелавам ти година на сбъднати мечти  и много усмивки  bouquet

# 44
Момичета, забравих да напиша, че от прегледа вчера докторите се съмняват за полип пък сега  newsm78. Изписаха ми оргаметрил, рових да видя за какво и  леко  Shocked - всичко друго но не за моите течове, ако съм разбрала добре.  Говореха за хистероскопия  #Crazy, а аз не искам повече операции  #Cussing out. В петък съм на профилактични, ще видя какво ще кажат и другите доктори. Ако се окаже вярно, ще трябва да се маха, нали  Sad

Общи условия

Активация на акаунт