Ин-витро в Истанбул 5

• 80 306
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Люси Hug Hug Hug ей това исках да чуя! Чакай си спокойно опита и си гледай кефа Laughing Плюс това изобщо не си и помисляй да ме оставиш без развлекателна програма в Турция  и да се впуснеш тука в БГ в безкрайни операции Joy

Блумчен, добре правиш, че не се връзваш на бръщолевенията на гастроентеролога...слушай докторите в Турция, на които си се доверила. Чудесно е, че още утре ще имате възможност да говорите и да се успокоиш Hug Hug Hug Приятен път и дано всичко е наред при прегледа Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 61
Надежда,  Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 62
Здравейте, отдавна само чета, защото такива ги натворих, че чак ме е срам.

Сега за "миомата", абе те гинеколозите не могат да се разберат има ли, няма ли, гастроентеролозите почнаха да се месят...

На ЦС миомата може да се види, ако навлиза в лигавицата, което ще е лошо, защото такива миоми пречат на забремяняването и трябва да се махат. Останалите не се виждат. Аз имам 3 парчета и си ги гледам на ехограски снимки само.

# 63
Здравейте, отдавна само чета, защото такива ги натворих, че чак ме е срам.

Thinking
Хайде, разказвай  Hug

# 64
Почвам да пиша роман, ще ви включа и вас...
Simple Smile
Но това е само ако не откача.
От друга страна, то и в лудницата човек може да твори... Важното е само да има вдъновение, а какво по-голямо вдъхновение от стерилитета на преклонна възраст.

# 65
vi_ga , всеки се "откача"  Wink в някакъв момент  Peace Важното е отново да се "закачи"  Peace

Каквото и да си натворила, тук сме все сродни души  Hug Hug Hug

# 66
Ви-га Hug Hug Hug тук сме все яко загазили, което едва ли те кара да се чувстваш по-добре, но поне може да споделиш, да ти олекне.

Аз пък да ви разправям, нали сега 2 месеца ще правим опити за естествено забременяване, и меря БТ, правя тестове за О и от 10-ти ден на МЦ насам вече 4 теста за О (овюв, които са хубавите), са абсолютно еднакви - с втора черта, съвсем малко по-бледа от контролната, в смисъл трябва да се дзвериш, та да видиш че е по-бледа. Откъде се вкарах в тоя филм да дебна О не знам ooooh! Тъй хубаво си се чувствах, чакайки "рахат" процедурата в Турция...АМАН!!!

# 67
Да, прави сте, историята си струва да бъде споделена, макар после всички да кажете, че сама съм си виновна...
Simple Smile
Моят протокол е с потискане на Я от предишния цикъл (Климара + Цетротид) като на Бъри и следващия на Упорита.
През окт. го направих почти нацяло, но ми откриха токсоплазмозата и спрях. Тогава цикълът ми дойде веднага.
През януари започнах пак, вечерта след 3-тия Цетротид ме боля корем, на сутринта скочих и хукнах за Истанбул. Пътувах с автобуса сама, добрах се до хотела с големи перипетии, които вече ми се струват изключително комични, но тогава се бях спекла яката (отне ми 4 часа с куфар 20 кила) и на сутринта пробвах пътя до клиниката. Грееше страхотно слънце, за разлика от арктическия български студ, разхождах се с велурени обувки и къса пола. Всичко беше под контрол, с изключение на... моя цикъл. Просто не ми идваше! И настана едно чакане, ден, 2, 5. Отидох при доктора, той ми пусна ЧХГ, пак едни емоции, едно чудо. Е, не бях бременна, та ми даде още 2 дози Цетротид. Изкарах си едни 10 дни в Истанбул, разкъсвана от всевъзможни размисли и страсти, пък си се прибрах. Цикъл - тц! В крайна сметка ми дойде във вторник на 41-ви ден и днес ходих на преглед и хормони в София. Не са цвете за мирисане, четно казано, но чакам коментар от Истанбул и изобщо не знам какво правя. Не мога да замина за Истанбул, защото другата седмица съм в командировка,

# 68
Надежда  Hug Hug Joy с най-искрени чувства. Преди време една приятелка ми беше подарила едни такива с пожелание да забременея и аз. Като погледнах в кутийката имаше използван един-единствен тест за овулация и този за бременност. Бебчо вече на 8 месеца. Ей това винаги ми е било мистерия когато някой каже - ами то от първия път стана  Rolling Eyes. Пожелавам ти в най-скоро време да виждаш такива еднакви две черти от тест за бременност  Peace Praynig Ако все пак не стане - до скоро виждане в Турция  Hug

# 69
  • София
Надежда,дали пък няма да се уредим и в една стая с усмирителните ризи  Mr. Green С температурата не мога да се занимавам,ама си поръчах от e-bay едно тесте тестове за ову на супер цена,докато дойде време до Истанбул  Crazy и,от 10 ден ,като ги подкарах,ами те всички се оказаха с втора черта  Shocked как точно да разбера кога е денят  newsm78  Ми, друго си е пункцийката-фоликул 19-20 мм-вадим и оплождаме-ясно,чисто,нагледно  Blush

# 70
Ех, Ви-га и ти си една "късметлийка"...дано не ти прави номера повече тоя цикъл и да почваш процедурата. Ама аз като гледам, щом сега не можеш да тръгнеш за Турция, заради командировката, май ще се присъединиш и ти към нашата априлска група Hug Hug Hug Успех, дано няма повече препятствия на пътя ти Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Люси, смей ми се наволя, то и аз си се смея на акъла Laughing Laughing Laughing Joy Толкова стриктно изпълнявам всичко по плана за забременяване - сутрин меря БТ точно в 6, всеки ден по няколко пъти преглеждам и стриктно описвам има ли и каква е ЦС Joy, точно в 15 часа правя тест за О, правим секс по график - през ден ooooh! Outta Joint Той пък мъжа като разбра, че графика е през ден, и иска нашия всеки ден Laughing Вчера имаше рожден ден момчето, обаче точно вчера по график не трябваше да правим секс, той пак иска, обаче аз твърдо: НЕ МОЖЕ, ГРАФИКА НЕ ПОЗВОЛЯВА!  Mr. GreenLaughing Laughing Ооооох, ох, ох ooooh! да минава и март, че да си отиваме на планираната почивка, белким ни свършат мъките Tired

# 71
... Вчера имаше рожден ден момчето, обаче точно вчера по график не трябваше да правим секс, той пак иска, обаче аз твърдо: НЕ МОЖЕ, ГРАФИКА НЕ ПОЗВОЛЯВА!  Mr. GreenLaughing Laughing

Ееее не ....  Joy  Joy  Joy

# 72
Ох, момичета много ме развеселихте.  HugСупер готина групичка се очертавате за април месец, ще е много весело. Вига, така като гледам и ти ще се включиш в априлската група.

Надежда, аз си мисля че ако ще стане бебето няма никакво значение колко точно ще спазиш графика, така че не го мъчи твоето момче, хората забременяват от много секс, не от малко. WinkТака че каквото има да става ще си стане.

Колкото до тестовете за овулация вярно е, че повечето са много странни, защото и на мен някои марки са ми с две еднакви черти всеки ден, така че не знам колко може да им се вярва. newsm78
А пък с мерене на температура не ми се занимава.  ooooh!

# 73
Да ви кажа, хем се смея, хем ми е мъчно, като чета .... какво ни дойде на главите.
Ви_га  Hug, спокойно, мила, всичко ще си дойде на мястото.... я април с Надежда, я май с мен.... компания ще имаш в Истанбул.
НадеждаHug не мъчи човека, правете секс когато ви се иска, зарежете графиците, знам колко е затормозяващо това. Аз съм зарязала всякакви тестове, графици, даже вече не си записвам на коя дата ми е започнал цикъла, днес кой ден ми е ...., досега като съм забременявала нормално въобще не съм знаела на кой ден да правим секс, пък дали съм в овулация! Спокойствие му е майката, момичета! Зарязала съм и българските лекари, от както се върнахме от Истанбул не съм стъпвала в бг болница, даже започнах да ходя на тренировки по фет бърнинг йога, за да отклоня мислите си в друга посока, а и за общ тонус на организма. А между другото и доц. Маркова и личният ми лекар ми бяха казали, че когато най-малко мисля за бебе, то точно тогава ще се появи, така че да не се вторачвам във всяка подробност. С две думи спокойствие трябва да има! Като го казвам същевременно съм наясно колко е трудно да се успокоим! 
Иска ми се да ви кажа още нещо за да ви е спокойно, ама незнам точно какво! Просто вярвайте в успеха, бъдете спокойни и всичко ще е наред!  Hug Hug Hug

# 74
Спокойствието е изключително важно наистина. Убедена съм, че неизясненият стерилитет в голяма степен се дължи на затормозената психика. При мен обаче проблемите са си истински, макар и причинени от възрастта.

Оказа се, че имам задържан фоликул, който се е образувал от 29-ти до 41-ви ден. На 2-ри ден от новия цикъл естрадиолът ми е рекорден 553.

Общи условия

Активация на акаунт