Ин-витро в Истанбул 5

• 80 337
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Оказа се, че имам задържан фоликул, който се е образувал от 29-ти до 41-ви ден. На 2-ри ден от новия цикъл естрадиолът ми е рекорден 553.

През лятото и аз имах такъв случай със задържан фоликул. Стаменов тогава ми изписа фемостон, но аз не го пих, тъй като прочетох ужасяващи неща в листовката, а аз имам операция от бучка на гърдата (а той като го изписа изобщо не погледна досието ми, където пишеше какво и що)

Но това с показанията на естрадиола за мен е голяма загадка. Например: при последният ми стимулиран опит имах 1 фоликул, естрадиол 450 и нямаше яйцеклетка.  Thinking

# 76
vi_ga, дано повече няма такива изненади от цикъла  Peace

Аз преди първичния в Турция бях пуснала хормони и естрадиола също беше впечатляващ на втори ден. После го пуснах отново на 5-ти мисля, че беше и си беше в норма и се оказа, че съм имала задържан фоликул. Дано и при теб така да стане  Peace

# 77
Момичета, по повод риска от задържан фоликул, май е по-добре да отидем на преглед преди тръгване за Турция, да се подсигурим, че няма да има изненади (става въпрос за тези, които ще стартират процедура, и няма да пият противозачатъчни). И в тази връзка на кой ден от цикъла може да се установи дали има задържан фоликул (и от кой цикъл). Може ли да се установи задържан фоликул още преди края на цикъла, или това трябва да се направи на първи ден от новия цикъл? Моля момичетата с опит в областта "задържан фоликул" да дадат съвет  bouquet

# 78
На мен са ми виждали задържания фоликул и в края на цикъла и ако не се спука сам, няколко пъти съм пила противозачатъчни за по месец.

# 79
Люси, искаш да кажеш, че се е спукал от 2-ри до 5-ти ден? Това е много странно. Разумно ли е да го изследвам пак?

Надежда, и аз бих искала да знам. На 29-ти ден в Истанбул го нямаше, на 2-ри ден от следващия цикъл го имаше. Кога е цъфнал, кога е вързал...

Колкото до твоето предложение, не виждам как може да се осъществи, освен ако не решиш да останеш в Сф за първите дни от стимулацията. Това е моето намерение следващия път. Истината е, че проф. Караман ми каза, че има риск от задържан фол., но аз изобщо не обърнах внимание, защото никога не ми се е случвало, а и сега покрай блокажа и драмата с цикъла ми, очаквах всичко друго, но не и това.

# 80
Ви-га, аз възнамерявам да отида на преглед на първи ден от цикъла, да видя чист ли е хоризонта Laughing и след това да пътувам за Истанбул - те така или иначе при къс протокол те викат на 2-ри ден от цикъла. Питах дали може да се види задържания фоликул преди настъпването на М, за избягване на неудобството от ходене на преглед в цикъл.

# 81
Аз те разбрах, но за съжаление не мога да ти отговоря.

То неудобството при прегледа май не зависи много от деня, по-скоро организация трябва.

# 82
  • София
Ви-га, аз възнамерявам да отида на преглед на първи ден от цикъла, да видя чист ли е хоризонта Laughing и след това да пътувам за Истанбул - те така или иначе при къс протокол те викат на 2-ри ден от цикъла. Питах дали може да се види задържания фоликул преди настъпването на М, за избягване на неудобството от ходене на преглед в цикъл.
Извинявайте,че се намесвам в темата...,аз така тайничко си ви следя  Embarassed и стискам палци  Praynig
.Надежда.,може да се види преди настъпване на цикъл дали има задържан.Аз съм с 24-25 дневен цикъл,ходила съм около 21ви ден на преглед.Ако няма ок,директно ми казват с какво да започна на 2ри ден.Веднъж имах задържан,но той все пак се изчисти с цикъла и на 2ри ден го нямаше,случвало се и да не се изчисти и тогава или хапченца или  newsm39.

# 83
chares, докато се наканя да пиша и ти все едно си ми влязла в ума и си го направила вместо мен  Peace . Само да отбележа, че и аз съм с 23-25 дневен цикъл, ако това има значение

Вига, така отговарям, че да, явно се беше спукал съвсем в началото. Дори доктори са ми казвали - да изчакаме първите дни да видим дали сам ще се махне и после хапчета.

# 84
  • София
Люси  Hug.Дължината на цикъла я написах по повод това,че отивам 2-4 дни преди очакваната му поява.

# 85
Много ви благодаря за тази информация.
Аз днес почнах Ясмин, защото док. каза, че явно само този блокаж е подходящ за мен. Не знам как ще издържа обаче, вече ме заболя глава.

# 86
Момичета, благодаря ви  за бързите отговори Hug Hug  bouquet

Малко преди датата на М, ще отида да ме видят. Люси, ти ще пиеш ли противозачатъчни месеца преди процедурата?

# 87
  • София
Надежда, и аз,докато стигна,вече са се разписали и са ти обяснили. Аз ходя да ме гледат след овуто...е,ако тогава има,си чакам цикъла,за да се види дали се е спукал

# 88
Смятам да пия оргаметрила, както го предписа доктора. След много ровене из интернет, установих, че действа един вид и като противозачатъчно, изписват го и за ендометриоза, миоми и т.н. Мишо беше писала, че го е взимала за дебела лигавица, което ако е така и при мен, все трябва да помогне. Кюбра също потвърди, че мога да го взимам както ми е предписано от 16 до 25 ден. Така мисля и че ще регулирам цикъла да идва без изненади от 1-2 дни и да не се задържат фоликули. Пък и се сетих, че когато бях по къс протокол преди това бях на противозачатъчни за 2-3 месеца и после беше 8 от 8 (8 извадени, 8 оплодени и супер качество според тукашните доктори). Е,това беше 2009, вече сме 2012, но сега на прегледа помолих да ми преброят фоликулите и имаше по 2 по-големи и още няколко по-малки във всеки фоликул, което ме обнадежди, че ще има какво да се извади при стимулацията. Надявам се да стане така  Peace

Оргаметрила трябва да пия за цикъла за март, после да отида на преглед отново. Тъкмо ще видя как ще е по отношение на обилност, както и дали няма нещо задържано.

# 89
Люси, супер Peace

Общи условия

Активация на акаунт