Ин-витро в Истанбул 5

• 80 314
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
ddnchv, а ти къде си се лекувала? Виждам един страхотен резултат!
под резултата пише и името на доктора ми.

# 676
  • София
Извинете ме за намесата в темата ви. Оле, ако правилната диагноза за теб е ПКЯ и те стимулират по този начин 17 дни на мен като човек с ПКЯ ми звучи като опит за убийство:}.  Надявам се да има грешка в диагнозата ти и да понесеш добре стимулацията. Ако ти предлагат замразяване без пресен трансфер не се колебай и го избери, защото може да стане по-лошо или никакъв резултат да няма, ако с хиперстимулация ти наврат и ембрион. Дали замразените ембриони оцеляват и до колко са читави е друга тема, но ако стимулацията е изпусната не е добре да се рискува с пресен трансфер. Моят опит беше такъв- с хиперстимулация и отложен трансфер, след това много по-спокойно понесох замразеното ембрионче и хормоните бяха добре, и то ме хареса.
Имам въпрос към вас, които сте избрали да правите опит в чужбина, ако след трансфера се върнете в България и има проблем- например късна хиперстимулация поради покачване на ЧГХ къде ще се лекувате?

# 677
На мен все по-реален ми се струва вариантът да стоя в Истанбул повече време, т.е. и след трансфер, така че там ще трябва да се погрижат за мен. Писах имейл на Кубра и чакам отговор дали ще могат да ми дадат час за 30 април. Ако няма някаква пречка след консулатцията - да започнем още май. Допреди няколко часа си мислех да изчакам, но бях на преглед отново и се убедих, че нямам никакво време за чакане - имам си луф и май ендометриозна киста отново (имам си снимка въпреки че преди 3 дена бях другаде и ми казаха, че нямам, както и преди точно един месец ми казаха, че нямам...  Миналият опит пак го започнах с ендометриозна киста). Дано ми хареса Мемориал, че аз не започвам нищо на място, което не ми харесва  Heart Eyes
Всъщност прадядо ми е преселник от териториите на днешна Турция - оставили са си там всичко, имоти, земя, пари.. Така че дано не ми е толкова чуждо Simple Smile)) Абе длъжници са ми с една дума.

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 23:07 от Alexiana

# 678
  • София
Оле, успех ти желая! И ще се радвам да продължиш да споделяш в темата!  Hug
дали ще посмее  Confused
напоследък където и някой да напише подробности веднага се намират знаещи да отбележат че то така не се прави.

# 679
Оле, успех ти желая! И ще се радвам да продължиш да споделяш в темата!  Hug
дали ще посмее  Confused
напоследък където и някой да напише подробности веднага се намират "знаещи" да отбележат че то така не се прави.

202uu (с малко уточнение Mr. Green)

# 680
Особено неприятното е, че тя сега прави опит. Дано не се поддаде на тези писания, аз ако бях щях тотално да се притесня сигурно.

# 681
  • In a surreal moment!
привет от истанбул - дъждовно, студено , но интересно
сега лягаме да поспим, че ни прехвърляха от влака на автобус и ни развалиха рахата
в  четиринадесет и тридесет сме в мемориал
чао

# 682
Икси, успех! Сподели после как е минал прегледа, че вече полезната информация в темата доста трудно се намира ooooh!

# 683
Момичета, искам да попитам, знам че е нахалано Embarassed, но някой който ще ходи скоро в Истанбул, мога ли да му поръчам лекарства- гонал и цитротид.

# 684
ИКСИ, много се вълнувам и аз покрай твоето пътешествие! Стискам палци! Пиши веднага щом можеш!

# 685
ИКСИ, много се вълнувам и аз покрай твоето пътешествие! Стискам палци! Пиши веднага щом можеш!

+1

# 686
ИКСИ, успех!
Момичета, да ви питам нещо - май в Истанбул много не зачитат имунологията? Тук докторът ми препоръча ендометриална биопсия, която се прави 5 дни сле овулация, но вече два месеца нямам овулация (фоликулите не се пукат) и съответно не мога да я направя...
Иначе ми препоръчаха да се консултирам с ендокринолог за ТСХ (последно беше 2,3 но може да е мръднало, пък и на ехограф не са ме гледали) и с имуноложка, но само за кръвни изледвания. Дори да имам отклонения май в Мемориал не практикуват вливания? Лично аз смятам, че има резон в имунологията, моя позната забременя едва след имунологично лечение и единственият месец, в който пропусна вливане (8ми) - роди. А НК клетките й дори не били завишени много, на горната граница.

# 687
.... Дано ми хареса Мемориал, че аз не започвам нищо на място, което не ми харесва  Heart Eyes
......
----------------
Alexiana,  ето тук:
http://uporita.snimka.bg/travel/istanbul-01-2012.648438 съм качила снимки на болницата и може да видиш каква е обстановката, за да прецениш дали ти харесва. 

# 688
Упорита, мерси, гледала съм вече снимките, много са полезни! Но имам предвид като усещане да ми хареса, да се получвствам достатъчно комфортно да ми отглеждат там ембриончетата, все пак това е много важна задача Simple Smile
На мен много ми беше полезен и блога на сладунче http://sladunche.blogspot.com/
Особено снимките на Кубра и професораката - като видях професор Кахраман и  Crazy явно наистина прави страхотно впечатление, аз си я представях доста по-възрастна, пък Кубра изглежда много положителен човек, много свежа.
Всъщносто сладунче успяла ли е там?

# 689
Здравей Аlexiana, в Мемориал не обръщат внимание на имунологията . Аз говорих с професорката преди нашия опит и нейното мнение, че няма достатъчно научни доказателства че имунологията пречи на опита и те не ги зачитат и не правят вливания нито правият изследвания . нашите дори не ги погледнаха. Но TSH трябва да го вкараш в граници преди опит това е нещо което гледат и искат да е под 2 .

Успех на ИКСИ - огън служба не остана

Общи условия

Активация на акаунт