10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 435
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • София
novinka, спортовете са няколко : футбол, волейбол, кану, плуване, езда, петанк, федербал и др., дори има карти и шах. За който каквото иска да се включи.
Аз бих се влючила при Кабо Алма, за да й помагам с готвенето  Wink Само не ми ясно как се прави миенето на съдовете? Май там е по-големия зор.  Laughing

# 676
На девойката й се заформя доста разнообразно лято, но ще споделям подробности по-нататък.
Моят съвет: Имайте по-голямо доверие на тийнейджърите. Вече са големи, някои от тях след броени месеци ще бъдат на 18.
Иначе все още иска да идва с нас на море. И тази година два пъти ще го посетим, живот и здраве. Намерили сме място, което обожаваме и всички целогодишно говорим как пак ще отидем там. Ходим без компания на почивка на тихи и спокойни места. Големи курорти и компании ни уморяват. Всеки действа според желанията и разбиранията. Peace

Иначе...се сбогувахме с нашето черноморие преди 5 години и за сега няма сила, която да ме замъкне натам да почивам.
Софи, тази година ще пробваме и Ситония, но без каравана. Било диво и красиво. Heart Eyes

# 677
  • Там, където ме обичат
Да се включа и аз Wink
1. Девойката - не искала с нас, искала да ходи да посреща Джулай морнинг с нейната приятелка, но аз вчера си говорих с майката на приятелката и тя хич не беше навита Wink...
Има възможност за лагер - чуди се защото всички от нейната компания, които ще ходят, били по двойки, а тя била соло. С останалите не била близка.... Сега чакам да свършат изпитите в понеделник и да се изясняваме.
И аз чакам да свършат изпитите.
Софи, и моят младеж е соло. Освен да придружи твоята девойка  Mr. Green

# 678
Халкидики с кемпер е редовна наша дестинация. Диво и красиво, потвърждавам. Не навсякъде, разбира се, но на достатъчно много места.

Ani_neli, миене на съдове, пране, къпане - всичко става в язовира. Шокиращо е само на пръв поглед.  Wink Всъщност опасностите от инфекции са в пъти по-малко, отколкото при ползване на ВиК по морето. Ние го практикуваме от 25 години, включително с малки бебета, десетки наши приятели - също, и досега не сме имали никога проблеми с хигиената и здравето.

# 679
  • София
Халкидики с кемпер е редовна наша дестинация. Диво и красиво, потвърждавам. Не навсякъде, разбира се, но на достатъчно много места.

Ani_neli, миене на съдове, пране, къпане - всичко става в язовира. Шокиращо е само на пръв поглед.  Wink Всъщност опасностите от инфекции са в пъти по-малко, отколкото при ползване на ВиК по морето. Ние го практикуваме от 25 години, включително с малки бебета, десетки наши приятели - също, и досега не сме имали никога проблеми с хигиената и здравето.
О, аз нямам никави притеснения за хигиената относно еукариоти и прокариоти  Laughing Имах предвид количеството съдове  Simple Smile

# 680
  • There I was on a July morning
Още нищо не съм планирала за лятната почивка. Колебая се между БГ и Гърция, но  отпуската ми е далеч, така че не бързам. Дъщеря ми, засега не е изявила нежелание да идва с нас, но не се знае какво ще и хрумне.

Стискам палци на седмокласнициите ни за прием по първите им желания  fingerscrossed

# 681
  • гр. София
Утре вечер у нас ще има купон по случай края на учебната година. Crazy
Доста мислих и на края се съгласих.Разбрахме се,че ако намеря къщата обърната наопаки ще съжалява. Mr. Green
Пожелайте ми късмет! Grinning

# 682
  • България
Моят съвет: Имайте по-голямо доверие на тийнейджърите. Вече са големи, някои от тях след броени месеци ще бъдат на 18.

Аз доверие й имам, освен това тя е от първите, които ще навършат 18г., но ако ги арестуват на морето след 22.00ч. ще трябва да търча до там, за да я освободя, а това хич не ме кефи!

Имам питане: на каква възраст децата могат да изкарат шофьорски курс?

# 683
http://www.automedia.bg/news/article_13848.html
Софи, ти ме накара да се замисля и ето това изрових-тоест тук пише, че могат да карат курсовете при навършени 16г., но получават книжката на 18. Витае в пространството и въпроса да получават книжка още на 16, но да карат с придружител, както е в САЩ май, но това кой знае кога ще стане-за последното отроче на Маринова може и да стане всъщност Joy Joy.
Ама аз к;во ли се замислям като моят има нулево отношение по този въпрос-мрази да пътува с кола/автобус, не проявява ама никакъв интерес като се вози в колата към баща си-някой въпрос, е така, от куртоазия да зададе, свързан с управлението на автомобила. Някой път му казвам-абе ти какъв мъж ще си, бре, как ще си развозваш семейството насам-натам, а той ми вика-ха, аз ще си имам шофьор бе, споко Joy Joy Joy Joy

# 684
  • София и там където не се пуши
Нали съм на вилата с мнооого бавен нет, та линка не се опитвам и да го отварям, за шоф курс  да така е и диплома за основно образование. Мъдрят го да стане за среднисти,но аз съм против. И моя батко няма отношение към карането, докато малкия ми е направо навигатор, а баткото в това време чете книга. Как не му е интересно ама хич.

# 685
  • София
За шофьорските курсове ми е останало в главата, че могат да ги изкарат 9 мес преди навършване на 18. Не зная защо съм го запомнила така - явно съм проверявала. Моята навършва 18 също в началото на годината и вече може и иска да записва. Ходихме да тренираме на една писта извън София - схваща много бързо, но ме уплаши като натисна педала на газта, а аз не съм нормален инструктор - няма как да намаля освен повишавайки тон. Laughing Размечтала се е и за собствена кола - как ли точно ще я огрее. Като започне да си изкарва пари за бензин и поддръжка може и да помогнем с каквото можем. И при нас имаше лаф, че ще си има шофьор, но сега нова песен.... newsm78
Дороти - как върви маскировката на вилата?  hahaha Да не са те видяли, ей!? Joy Joy

# 686
  • София
За шофьорите: Глава 4 от ЗДП, чл 150, чл 151. На 17 години може да придобие правоспособност за категория А1 и В1 (код 73). Т.е. може да кара много малка кола (до 550 кг) или да шофира само с придружител (това не го намерих къде е в закона). След 18 год става категория В без код.
Дороти, честит рожден ден на младежа! Да е много здрав, обичан и доволен от живота! Весел празник!  newsm59

# 687
...но ако ги арестуват на морето след 22.00ч. ще трябва да търча до там, за да я освободя, а това хич не ме кефи!
Ще ги арестуват, ако са по улиците или в дискотеките.
Както казах и преди, малко повече доверие към тийнейджърите. Peace

Ходихме да тренираме на една писта извън София
Moже ли да споделиш къде се намира тази писта?
Ако има и други дами, които могат да споделят подобни терени за кормуване с максимална безопасност, ще съм благодарна. Hug

Последна редакция: нд, 24 юни 2012, 22:10 от Фран Джонсън

# 688
  • София и там където не се пуши
 Ani_neli и на твоя ЧРД, много да ни слушат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.

За шофиране терен , преди можеше около камбаните  newsm78 newsm78 , ама сега не зная дали може.

# 689
  • София
Мерси, Дороти! Той моят е на 25.06. Joy
Да докладваш как мина купона  Laughing Моят хубавец щял да ходи утревечер да играе футбол и там щял да се черпи с момчетата. Друго не искал. Та не знам как точно ще го направи. Може да отнесе една чанта сандвичи и нещо за пиене и след мача да похапнат. Аз поне така си го представям. Неговите РД са все такива шантави напоследък  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт