10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 449
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Моя опит е с осигуряване на допълнителни екстри - осиновяване на някоя приятелка за времето на почивката и известна самостоятелност. Практикували сме го точно по язовири и палатки - работи. (Едно лято готвех за 10 "деца" на палатки. Хората ни питаха някакъв социален дом ли сме.  hahaha)

# 661
  • София
Моят хубостник, си мени настроението горе-долу през 3 седмици. Последното беше, че въобще не му се ходи никъде  #Crazy Но ще видиме след 20 дни какво ще е. Вчера, съвсем изневиделица излезе възможност да отиде за 1 седмица на спортен лагер в Бруне (май така се казваше) на 80 км от Берлин. Първо се съгласи, после започна да се дърпа (появи се естественото притеснение от неизвестното), но аз вече бях заявила участие и хората са му купили билет. Та на 30.06 летят групата за Берлин. Иначе аз му втъкнах идеята да се запише на шофьорски курс и може и това да стане. Така де, да не се мотае цяло лято. Сега си няма 2 по физика  Joy

# 662
  • София
Моя опит е с осигуряване на допълнителни екстри - осиновяване на някоя приятелка за времето на почивката и известна самостоятелност. Практикували сме го точно по язовири и палатки - работи. (Едно лято готвех за 10 "деца" на палатки. Хората ни питаха някакъв социален дом ли сме.  hahaha)
Ще го повториш ли - да ти предоставя още едно или две девойчета. Какво е това за теб Laughing

# 663
Нямаш проблем - в края на юли, в Родопите, на палатки. Ядене - каквото навъртя, къпане - в язовира. Другото - както си го направи компанията от 10-15 души между 17 и 25 г. (не пушат, повечето не пият, не се друсат, по-голямата част са с гаджетата си  Mr. Green ). Да идва!

# 664
  • София
Нямаш проблем - в края на юли, в Родопите, на палатки. Ядене - каквото навъртя, къпане - в язовира. Другото - както си го направи компанията от 10-15 души между 17 и 25 г. (не пушат, повечето не пият, не се друсат, по-голямата част са с гаджетата си  Mr. Green ). Да идва!
Уха, какъв купон. Направо тръгваме цялото семейно. И без това отдавна се каним да стигнем до родопските язовири. Напоследък фаворит ни е яз.Душанци - близо е до София, много красив, но пък става все по-пренаселен. На палатка за ядене основно е мръвка на огън (какво друго) и го готви мъжката част от групата. Останалото е кой каквото намери.

# 665
АУУУУУУУУ, Кабо Алма, направо съм впечатлена-аз един тийн не мога да го изхраня (той е на индивидуално, различно от нашето меню-защото това било мазно, онова било въглехидрати само, а не протеини, третото било бляк и направо съм луднала с него), ти се справяш с 10.
Хвала ти.
Иначе ме е срам да кажа, че моят крак още не е стъпил в Родопите. Все -а тая година, а догодина, ама зимата посмърно не отивам-не съм любител, а лятото все не остава време. Ние напоследък сме се пристрастили към Сандански и караме, вараме и все там ходим.

# 666
  • Там, където ме обичат
Кой каза, че ще ходи на Дюни? Оглеждам офертите там и ми се иска мнение на "наш" човек.

# 667
  • София
Фокси, ние с казабланка сме на Дюни.  Wink

Кабо Алма, респект и от мен!  Peace Сигурно е страхотно преживяване за децата. Звучи супер! Браво!

Ani_neli, това със спортния лагер в Германия е супер идея. Ще чакам после да споделиш мнение и впечатления от първа ръка. И аз се бях замислила за нещо такова, но евентуално, ако стане, ще е за другата година, живот и здраве.

# 668
  • София
prekrasna, ако ти станеш Есмералда, аз може ли стана prekrasna. Да направим една врътка и съвсем да объркаме домочадието  hahaha
.Петя.♥., ще докладвам подробно, обещавам! Това наистина се случи изневиделица. Разполагах с много малко информация, но се доверих на дамата, която ми го предложи. От Бг заминават 6 деца на възраст 15-21 год. По толкова са и от Естония, Полша, Германия и др. Най-вече можехме да си го позволим финансово, това си е важен фактор.

# 669
  • София
... Най-вече можехме да си го позволим финансово, това си е важен фактор.

Да... То точно затова моята идея отиде в графата - другата година...  Wink 

# 670
Моят хубостник, си мени настроението горе-долу през 3 седмици. Последното беше, че въобще не му се ходи никъде  #Crazy Но ще видиме след 20 дни какво ще е. Вчера, съвсем изневиделица излезе възможност да отиде за 1 седмица на спортен лагер в Бруне (май така се казваше) на 80 км от Берлин. Първо се съгласи, после започна да се дърпа (появи се естественото притеснение от неизвестното), но аз вече бях заявила участие и хората са му купили билет. Та на 30.06 летят групата за Берлин. Иначе аз му втъкнах идеята да се запише на шофьорски курс и може и това да стане. Така де, да не се мотае цяло лято. Сега си няма 2 по физика  Joy

Привет!
Ани_нели, точно за какъв спорт става дума?

# 671
  • гр. София
Като чета повечето ни вкусове съвпадат, та предлагам групово,по форумски да заформим и летните си почивки. Joy Joy
Идеята за Дюни и след това за Родопите много ми допада. Hug

# 672
Ама да не се отметнете после?

Нашите деца вече са над 16 и влизат в подходящата възраст за младежки обмени. Това е супер добра възможност да изкарат 7-10 дни в друга страна или в лагер у нас с младежи от други страни. Камен миналата година беше във Влахи с младежи от няколко европейски страни, тази година се отвори много добра възможност за обмен в Ирландия, но за проклетия му съвпадна със състезанието във Франция. Иначе за обмените финансово е много добре - престоят в страната е безплатен, плащаш си само билета, но в рамките на 6 месеца ти връщат 70% от стойността му.
Като науча за конкретни обмени, ще пиша.

# 673
  • Там, където ме обичат
Ама да не се отметнете после?

Нашите деца вече са над 16 и влизат в подходящата възраст за младежки обмени. Това е супер добра възможност да изкарат 7-10 дни в друга страна или в лагер у нас с младежи от други страни. Камен миналата година беше във Влахи с младежи от няколко европейски страни, тази година се отвори много добра възможност за обмен в Ирландия, но за проклетия му съвпадна със състезанието във Франция. Иначе за обмените финансово е много добре - престоят в страната е безплатен, плащаш си само билета, но в рамките на 6 месеца ти връщат 70% от стойността му.
Като науча за конкретни обмени, ще пиша.
Toва и на мен ми е интересно, ще чакам да разкажеш.  Praynig

# 674
  • България
 Да се включа и аз Wink
1. Девойката - не искала с нас, искала да ходи да посреща Джулай морнинг с нейната приятелка, но аз вчера си говорих с майката на приятелката и тя хич не беше навита Wink...
Има възможност за лагер - чуди се защото всички от нейната компания, които ще ходят, били по двойки, а тя била соло. С останалите не била близка.... Сега чакам да свършат изпитите в понеделник и да се изясняваме.
2. Дюни - според мен това е най-доброто място за ол инклузив в БГ. Не, че нямам забележки, имам и вероятно накрая пак ще ме завлекат там, но не мога да отрека безспорните дадености - парк, плаж, поддръжка, база. Просто аз не си падам по този тип почивка. Искам каравана на Ситония или Далмация. Ама кой ме пита.... Планината я обичам през зимата. Родопите са прекрасни била съм там през всички сезони на различни места, но имам нужда "да си топна дупето в морето" Wink

Общи условия

Активация на акаунт