10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 452
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Фран, та значи онази закачка ти я сътвори, а?  Naughty
Може ли цитат, че не разбирам за какво си говорите с Дороти?

П.П. Албумът със стикери го запълнихме много отдавна, благодарение на форума. Нямам вече нито един стикер, дори не възнамерявам скоро да пазарувам в Била.

# 646
  • гр. София
Фран мисля,че това е цитата.

Фокси, остави го аргумента транспорт, гледай другите неща, ако питаш мен. Вярно е, че е гот детето да стига за 10-на минути до училище, ама не може това да е водещо при избора на училище. Детето има съученици, които пътуват от Перник, от летището, от края на Павлово, от Младост 4 всеки ден до Позитано. Утре ще станат студенти, а няма унита във всеки квартал.....

До сега се въздържах от мнение по темата, понеже нямам нито лични, нито други наблюдения и за двете гимназии, но мнението на Казабланка съвпада с моето на 100%. Материалната база и отдалечеността на училището/след 7-ми клас/ в което евентуално ще учи детето ми, за мен биха били на последно място. Други, много други неща са далеч по-важни.

Хубаво е да се включи някой потребител с поне три деца, две от които са учили или учат в 1-ва АЕГ и във 2-ра АЕГ. Да направи анализ, сравнение, да сподели дори къде и защо би насочил третото си дете и да даде съвет. Трудно, много трудно ще се намери човек, който би сравнил двете гимназии и би дал лично мнение.
Успех в избора на Фокси.
Успех на децата и на Боронди и Ани_Нели.

# 647
ellytza, благодаря! Peace
Не виждам нито ирония, нито закачка в поста си. Изказах лично мнение.

Дороти, обикновено говоря по принцип. Когато визирам  някого или нещо, обикновено се обръщам по име към потребителя/както в случая към теб/ или цитирам мнение и пиша под него. Не знам защо и този път си се припознала в поста ми.

# 648
Привет момичета , много  ,  много  ви благодаря за моралната подкрепа  Hug Hug Hug Hug
Мислех си че като вече съм го минала този купон със седми клас втория път ще е по-лесно , но се оказа по-сложно. Подадохме заявлението след сериозни разправии с дребния .
Послушах неговото желание/заплаха ,  че няма да ходи на училище ако не е в НТГБГ ,   НФСГ  или в краен случай   18  английски / руски . Дано да има късмет !  
Каквото и да стане трябва да го запиша на първо класиране  ,че заминавам на мореееееее
и ще изпуснем второ класиране и няма да рискувам с ползването на бабата да не стане издънка .
Основния критерий на моя син май е в кое училище има по-хубави момичета  #2gunfire #Crazy
така че ще видите и другата класация  за набор 98 най-най- най тъп  Joy
Лека вечер и по едно мохито от мен за релакс
http://i.istockimg.com/file_thumbview_approve/6111706/2/stock-ph … inst-blue-sky.jpg

# 649
  • София и там където не се пуши
Боронди, ако трябва, някой от нас ще се включи с класирането и записването.

Фран, нещо стана развален телефон, както и да е не ми се обяснява повече. Не наблягам на това.

По повод на тъпотията, разказваха ми, че в Германия поне преди време, до 4 клас са ги обучавали всички заедно, после всички по професии. По-тъпите за работници направо, но бях потресена, че това е ставало от 5 клас нагоре. Ако в България дава дипломи без матури за тези които няма да продължават образованието си, нещата ще са по-добре. Например да учат до 10 клас и после професионално. Например НФСГ и НТБГ, децата които продължат образованието си учат направо не от първия семестър а някъде от трети(това не съм сигурна от кой). По същия начин за художествените гимназии, които продължават там започват от 3 семестър например.  Защо да им се губи времето със започване от нулата в образованите. Децата ни изучаваха език до 7 клас и после от нулата  Shocked. И така как няма да им е скучно и да затъпяват.

# 650
Dorothy   мерси за предложението ,   ако стане зор ще викам на помощ  Wink

# 651
  • Там, където ме обичат
Dorothy   мерси за предложението ,   ако стане зор ще викам на помощ  Wink

И аз ще съм в София, мога да помагам.
Запозната съм с всички наредби, разпоредби и указания на МОН. Съседната седмокласна тема направо съм я изяла с кориците.  Mr. Green

# 652
foxysilver     мерси   bouquet 
Дано ни приемат на първо класиране, но ако се наложи ще ви  "ползвам ''  Wink

# 653
  • Там, където ме обичат
foxysilver     мерси   bouquet 
Дано ни приемат на първо класиране, но ако се наложи ще ви  "ползвам ''  Wink
Ще, ще!!
Форумските деца винаги ги приемат на първо класиране.   newsm10

# 654
Форумските деца винаги ги приемат на първо класиране.   newsm10

Че как иначе!  Wink

# 655
  • София
Форумските деца винаги ги приемат на първо класиране.   newsm10

Че как иначе!  Wink

Явно затова ми се мръщят и ме иронизират вкъщи заради форума. Репликите  са: "това от бг-мама ли го разбра?"; "знам че идеалните са в бг-мама" и пр. Много мърморя явно. Rolling Eyes
    А наистина ли нашите по-по-най-........ деца ще държат три матури - задължително по БЕЛ и математика и една по избор. newsm78 Гледайте тогава кой е най-зле. Дайте актуална информация  - от тези, които "изяждат" наредбите.

Дороти, съгласна съм - тъпчат децата с информация, която те не знаят как да използват. А и вероятно няма да им се наложи. Но това е дълга тема.

# 656
И мен ме будалкат моите вкъщи с форума, ама не ми пука. Мъжът ми мине се не мине и пита-и какъв ти беше ника във форума, Есмералда ли Joy Joy Joy

# 657
 Joy Joy   това за форума и аз го слушам постоянно , моите му викат  ''бг мафия''
ама като се наложи винаги  съм намирала най-точна и бърза  информация от форума.

# 658
  • София
И мен ме будалкат моите вкъщи с форума, ама не ми пука. Мъжът ми мине се не мине и пита-и какъв ти беше ника във форума, Есмералда ли Joy Joy Joy
Добра идея за нов ник - ще ми го заемеш ли? Трябва да сменям моя - вече не съм (не се чувствам) никак прекрасна - не че помня как ми хрумна това - нямам си история на ник нейма. Някак не си подхождаме с името си мисля.  Есмералда навява други асоциации - героини, сериали, но пък е благозвучно.
  При нас от известно време сериозно се дискутира ходенето на почивка - девойката не иска с нас  и този път категорично. Иска сама с приятелки, но няма да я огрее. Никакви лагери, баби придружителки не иска и да чуе. Сега търся компромисни варианти. Измислих засега това: да бъдем в един и същ курорт, но в различни стаи (тя иска и различни сгради). Ако не постигнем консенсус никой няма да ходи на море и точка. И без това само заради нея ще отидем - ние искаме планина, палатка, язовирче, а така трябва за малкото време за почивка да наблъскаме всичко за да бъдем доволни всички. Напоследък морето не ме зарежда с цялата си лудница по плажа, в курортите, по пътищата. Някой има ли хитринки в торбата как се ходи на море с почти пълнолетни деца (или не са деца?)?

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 11:30 от prekrasna

# 659
Прекрасна-моля, не само ти заемам, ами направо ти до дарявам  Joy Joy Joyимето, да си го ползваш със здраве. Тъкмо така ако реши половинката да ме шпионира, ще бъде ошашавен, защото наистина вече няколко пъти съм му казвала какъв ми е ника, а той го забравя и като ме попита, аз му отговарям-няма да ти кажа и той тогава-каже, де, кажи, Есмералда ли беше. Затова даже последния път като ме пита направо му казах Есмералда, а той-абе май не беше така Joy Joy Joy(шегички).
Иначе нашето диване е с нас на морето и тази година. Изобщо не е ставало въпрос да ходи сам-явно няма около него приятели, които да го подкокоросват, а и ние ще ходим на Дюни вече трето година, а там му харесва много и се оформят компании от 10-15 тийна и даже миналата година се виждаха с тези деца доста пъти и тук, в София след това, чак до Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт