10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 459
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • Там, където ме обичат
Момичета, както винаги изкарахме чудесно!  Hug
 Да до уточня кои стикери търся: 56, 84, 105, 166, 190
Имам стикери, но не знам номерата. Ще ги проверя по-късно.

# 631
  • София
Днес, след определена доза вопли и страдание, успяхме с девойката да подадем заявление за общо класиране и за НГДЕК. Всяка информация, която попих от Вас ми беше много от полза, за да наредим желанията. Тя определено си иска НГДЕК. Днес като излизахме от гимназията, тя се обърна, разпери ръце и подвикна: Вземете ме, бе хора! Искам да уча тук!  Laughing Беше много смешна.
Още веднъж Ви благодаря за съдействието и това, че ме търпяхте с мойте ученически перипетии  Hug Ще си го върна на тези, които тепърва им предстои тази кампания. Елица, стягай се!  Joy

# 632
  • Там, където ме обичат

Още веднъж Ви благодаря за съдействието и това, че ме търпяхте с мойте ученически перипетии  Hug Ще си го върна на тези, които тепърва им предстои тази кампания. Елица, стягай се!  Joy
И аз, и аз.  Hug
Даже съм благодарна на Дороти, дето ме иронизира с идейката да си имам две деца, дето да ги пратя в 1 АЕГ и 2 АЕГ.
Е, аз се възползвах и събрах на раздумка две такива дечица, които познавам и им зададох едни и същи въпроси. Картинката веднага ми се изясни.
Та така, Дороти, макар и с насмешка, всъщност верния път намерих чрез теб. Peace

# 633
  • София и там където не се пуши

И аз, и аз.  Hug
Даже съм благодарна на Дороти, дето ме иронизира с идейката да си имам две деца, дето да ги пратя в 1 АЕГ и 2 АЕГ.
Е, аз се възползвах и събрах на раздумка две такива дечица, които познавам и им зададох едни и същи въпроси. Картинката веднага ми се изясни.
Та така, Дороти, макар и с насмешка, всъщност верния път намерих чрез теб. Peace

Не бях аз а Фран. Точно това обяснявах на срещата, че ви е най-лесно мен първо да посочвате Joy Joy .И все аз герой.   Всъщност Фран ме иронизираше мен, че давам акъл въобще и даваше пример защо. Ама аз съм си пак на същото мнение, че специалистите и двете места са си супер. Ама аз съм от тези, които уважават учението на всяко едно дете, независимо къде учи.

Момичета, както винаги изкарахме чудесно!  Hug
 Да до уточня кои стикери търся: 56, 84, 105, 166, 190
Имам стикери, но не знам номерата. Ще ги проверя по-късно.

Забравих да напиша, че на Софи и трябва само номер 56 вече, но тук една от мамите май го е вече уредила, да не стана пак аз герой.  На Душко чакаме да се срещне с една друга съфорумка и да уточни нещата. Според мен тя е уредена.

А в квартала пред децата наистина станах герой заради стикерите

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 22:55 от Dorothy

# 634
Момичета срещата пак  беше супер ей. И така за стикерите ви. Вчера отивам с една дружка в Била. Плащаме и касиерката пита "Стикери събирате ли". И аз казах дааааааа. Моята дружка  #Crazy #Crazy #Crazy - "Е от кога?????" И аз "от петък". Та сега да ви кажа че са ми се паднали 60, 169, 37, 182, 123, 33, 93, 86. Не разменям - давам ги на когото му трябват.

# 635
  • Там, където ме обичат
Doroty, Всъщност бяха благодарности, а не обвинения, а колкото до объркването,

sorry, sorry, sorry.  Praynig

Moже би се бъркаме, понеже името ти е запомнящо се и мелодичено.  Hug

# 636
  • Там, където ме обичат
Пропуснах да поясня за стикерите и аз ги давам

# 637
  • София
Дороти, и аз да те успокоя като кажа за купона. Прибирам се аз на следващия ден и си представям как започва голямото чистене и оправяне. Бях приятно изненадана. Всичко оправено, пусната прахосмукачка и парцал. Били са 25 човека и към 12 повечето са си тръгнали. Останали са да спят 5 човека. Аз през 2 часа звънях по тел., за да видя как е ситуацията. Към 2 часа, когато позвъних, ми се обади вече спящ глас Simple Smile и даже на следващия ден не си спомняще , че сме говорили. Най-голямото ми притеснение беше, че сме на 11-тия етаж. Но всичко е минало добре. Няма материални щети, няма напили. Ядене изядено, пиене останало. Рапорт даден! Рапорт приет  Laughing
АниІнели стискам палци за НГДЕК!
Боронди, успех и на вас! Да ви приемат по първо желание!
Фоксисилвер, вие какво решихте? Подредихте ли вече желанията?

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 10:19 от zuri

# 638
  • През девет земи в десета
Аз понеже не успявам да се организирам със размяната на стикери, моля, който има излишни и ги дава, да ме има в предвид Hug Laughing Току виж успеем да съберем комплекта на племенника поне Crazy

# 639
  • София
Да споделя какво видях сутринта от прегледа на печата по телевизията по повод приключилите матури: "Набор 93 най-тъп" - на първа страница на вестник Телеграф. Не спирам да мисля за това заглавие. Ами ако видя това за набор 95?! А дали единствено държалите матура са виновни за "тъпотата" си или любимите умници от МОН. Такива разни размисли и страсти..... Споделих.

# 640
  • Там, където ме обичат
Ядене изядено, пиене останало. .....
Фоксисилвер, вие какво решихте? Подредихте ли вече желанията?
zuri, това горното много ми е познато.   Laughing
И при нас като се събират, обикновено в камерен състав, е същото - яденето изядено и безалкохолното изпито.  Mr. Green
Решихме и подредихме. Чакаме компютърът да се завърти.
1 АЕГ!

# 641
  • Sofia
Да споделя какво видях сутринта от прегледа на печата по телевизията по повод приключилите матури: "Набор 93 най-тъп" - на първа страница на вестник Телеграф. Не спирам да мисля за това заглавие. Ами ако видя това за набор 95?! А дали единствено държалите матура са виновни за "тъпотата" си или любимите умници от МОН. Такива разни размисли и страсти..... Споделих.
Joy Joy Joy
prekrasna, така ме разсмя  Hug

Седмокласни мами, Hug пожелавам Ви късмет!

# 642
  • София и там където не се пуши
Аз към себе си нищо като упрек не го приемам, става дума за това, че все ме хвалите. Още малко и патрон ще ме направите, а нямам такива заслуги.

Гадино моля те бавен ми е нета и много ми идват и постове и лични съобщения, та прати ми на лични необходимите ви номера. Дори ако попълвате два албума пращай всичко. На срещата ми ги дадоха на мен всичките и доста народ ми дава и аз съответно разпределям, така става адски бързо. 

# 643
В Продавалник-а се продават готови, наредени албуми със стикери.  Laughing Това като информация за тези, на които не им се занимава да менкат. Аз лично не бих заменила удоволствието от събирането и разменянето  с действието-закупуване на нов албум. Явно обаче за всяка стока си има купувач.

Моята класация е такава: 93-ти набор тъп, 94-ти набор по-тъп, 95-ти набор най-тъп.

Фокси, добро ви е решението.
Нели-ани, Боронди дано и вашите желания се сбъднат.
Така или иначе, след години всички ще разпознаем децата си на страниците на "Телеграф". Някои ще са сред първите, други сред останалите.

# 644
  • Там, където ме обичат
В Продавалник-а се продават готови, наредени албуми със стикери.  Laughing Това като информация за тези, на които не им се занимава да менкат. Аз лично не бих заменила удоволствието от събирането и разменянето  с действието-закупуване на нов албум. Явно обаче за всяка стока си има купувач.

Моята класация е такава: 93-ти набор тъп, 94-ти набор по-тъп, 95-ти набор най-тъп.

Фокси, добро ви е решението.
Нели-ани, Боронди дано и вашите желания се сбъднат.
Така или иначе, след години всички ще разпознаем децата си на страниците на "Телеграф". Някои ще са сред първите, други сред останалите.
Фран, та значи онази закачка ти я сътвори, а?  Naughty
Както писах, аз пък се възползвах. Мога да донеса стикери и на теб.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт