10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 467
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
  • гр. София
Ама  моля ви ,какви са тези на ЛС? Нали знаете,е съм луда майка на бъдеща седмокласничка и се вълнувам предварително.Искам и аз да съм информирана. Laughing
Или да пиша и аз на лични на Ani_neli.

# 571
  • София
Ама  моля ви ,какви са тези на ЛС? Нали знаете,е съм луда майка на бъдеща седмокласничка и се вълнувам предварително.Искам и аз да съм информирана. Laughing
Или да пиша и аз на лични на Ani_neli.
Ели, споко, ще помагаме!  Laughing Нали знаеш, че тази информация има срок на годност една година  Laughing И определено ти пожелавам от все сърце да нямаш мойте размисли и страсти! Hug

# 572
Привет момичета  Hug
Не мога да преценя докъде ще му стигне бала , защото още не е сигурна 6 по мат  #Cussing out
който спи цяла година и сега се сеща че иска по-висока оценка е трудно ,
На срещата ни коментирахме 32 срещу 133  заради руския език
Иначе си мислех за НТБГ или НФСГ
foxysilver  ако бях на твое място щях да заложа на 2 АЕГ  / лично мнение /
Ani_neli    аз отхвърлих категорично 31 СУЧЕМ , и др    колебанието ми е само м/у  32 и 133
а за другите ще видя дали ще има 6 по мат
Вече ми писна да го мисля , каквото стане  ooooh!

# 573
  • През девет земи в десета
Ani_neli    аз отхвърлих категорично 31 СУЧЕМ , и др    колебанието ми е само м/у  32 и 133
понеже моите деца (големите) са учили в 32-ро, мисля че по добрия вариант ще е 133-то. Това обаче си е само мое мнение, все пак нещата може да са се променили към по-добро newsm78

# 574
Виждам, че седмокласнта тема е налазила успешно десетокласната. Ей, голяма зараза е  Simple Smile За моята девойка, поради доволно ниските резултати от НВО, автоматично отпадат всякави такива дилеми за ЕГ. Минаваме на вариант СОУ (изкл 73-то СОу). Е, има и възможност за НГДЕК, до 21.05 ще разберем, но аз това училище не го харесвам особено  Simple Smile Ще ползвам информацията на  Титико за 32 СУО. Ако имате идеи за СОУ -паралелки. Давайте! Ще съм Ви много, много благодарна! Хубав ден! Hug

Ломоносов.. там учиме и сме много доволни.
Тази година дори всяка събота им организират курс по технически английски...
Лично, най съм доволен че поне училището ни е на една спирка разстояние.

# 575
  • София
Ани-нели, стискам палци за дъщеря ти Praynig Praynig
Вариант е и 35-то Не зная до колко ви е наблизо

# 576
  • Там, където ме обичат
Нямаме удобен транспорт за 1 АЕГ Sad . Затова пита и разпитвам  Praynig

# 577
Фокси, остави го аргумента транспорт, гледай другите неща, ако питаш мен. Вярно е, че е гот детето да стига за 10-на минути до училище, ама не може това да е водещо при избора на училище. Детето има съученици, които пътуват от Перник, от летището, от края на Павлово, от Младост 4 всеки ден до Позитано. Утре ще станат студенти, а няма унита във всеки квартал.....

# 578
Фокси, остави го аргумента транспорт, гледай другите неща, ако питаш мен. Вярно е, че е гот детето да стига за 10-на минути до училище, ама не може това да е водещо при избора на училище. Детето има съученици, които пътуват от Перник, от летището, от края на Павлово, от Младост 4 всеки ден до Позитано. Утре ще станат студенти, а няма унита във всеки квартал.....

До сега се въздържах от мнение по темата, понеже нямам нито лични, нито други наблюдения и за двете гимназии, но мнението на Казабланка съвпада с моето на 100%. Материалната база и отдалечеността на училището/след 7-ми клас/ в което евентуално ще учи детето ми, за мен биха били на последно място. Други, много други неща са далеч по-важни.

Хубаво е да се включи някой потребител с поне три деца, две от които са учили или учат в 1-ва АЕГ и във 2-ра АЕГ. Да направи анализ, сравнение, да сподели дори къде и защо би насочил третото си дете и да даде съвет. Трудно, много трудно ще се намери човек, който би сравнил двете гимназии и би дал лично мнение.
Успех в избора на Фокси.
Успех на децата и на Боронди и Ани_Нели.

# 579
  • София
Привет момичета!  Hug

Как сте в напиращата жега? Оо,. аз съм супер! Само като си спомня за минус 25' градуса преди няколко месеца и веднагически се охлаждам  Mr. Green

Ние избрахме математика за профилиращ предмет. Както винаги аз не съм разбрала какво точно следва от това, но решението е на ученика, а и повечето деца от класа са избрали този предмет

Седмокласнички, излезели статистиката?
С вас сме , момичета!  Hug Ще наредим желанията!  Simple Smile

# 580
  • София
Lady-B, браво на момчето ти за избора на математика! Знам си аз, че е умно момче и се е метнал на майка си  Hug
Статистиката не е излязла. Тази година МОМН излезе с нов вид гаф - лесен тест за готвилите се паралелно от училище ученици ( най-общо казано), и труден за всички останали. В резултат на което има голям брой 6 и съответно голям брой 2, на двата полюса. И така, отчниците не могат да бъдат класирани. Та заради това, те измислят една безумна формула (отделно дето квесторите са рязали точки за невъобразими неща) за да "оправят" нещата и ги оакват още повече. Та за това няма статистика, министъра мълчи и всички чакаме. Това да се гаврят с най-образованите и умни деца е гадно и безкрайно тъпо. Та това е в резюме.
Мен лично не ме касае защото моето чаве е в средата и при всчики положения чакаме 2 класиране, освен ако не стане чудо и да влезе в НГДЕК на първо, но това на практика е невъзможно. По оценки има 25 преди нея след "чертата", но това не са балове, там ще е друга подредбата. И така.

# 581
  • гр. София
Момичета,с вас сме! Hug
Дано децата ви в крайна сметка бъдат доволни от избора на у-ще.Всичко друго е бла-бла...

Лейди,а в гимназията на Теди нямат сега никакъв избор,защото той е направен още при самото кандидатстване.Което за мен е малко тъпо. WinkТа нима един бъдещ осмокласник е много наясно какви профилиращи предмети му се изучават в 11 и 12 клас.

# 582
  • There I was on a July morning
Момичета, аз няма да се включвам със съвети, защото нямам лични впечатления от коментираните училища, само ви пожелавам да направите най-добрия избор за децата си   Hug

Профилиращите предмети при нас отдавна са избрани - математика и информатика. Дъщеря ми искаше да си ги сменя, но няма такава възможност, а аз мисля, че това са хубави дисциплини.

# 583
Пак сме седмокласни страсти, а?  Simple Smile Стискам палци най-вече на мамите - за децата съм сигурна, че ще намерят най-доброто за себе си, където и да се класират. Дъщеря ми завърши 133-то, не й стигна бал за "по-елитно", но попадна на невероятна класна, която направи страхотен клас. И до ден днешен се събират всеки месец, ако са в София. Изучиха се по всякакви университети по света и у нас и са чудесни млади хора. Казвам ви го, за да не страдате толкова много, ако случайно не сте попаднали в Топ 3, да речем.

Да ви изкарам малко от 7 клас. Simple Smile Днес бяхме на Витоша с 13 от съучениците на сина ми. Страхотно преживяване, видях ги по съвсем различен начин. Ако имате възможност да организирате нещо подобно, не се колебайте. За половин ден научих повече, отколкото за цяла година разговори вкъщи.

# 584
  • София и там където не се пуши
Моят иска РД на вилата сами  #Crazy , чакам мнения  newsm78 .

Проверил, нямало такъв закон, който казва, че пълнолетен трябва да има с тях  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт