10-ТОКЛАСНИЦИ - продължение

• 42 467
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
  • София и там където не се пуши
То да ви кажа съфорумски деца ми изброи 6-7 души и едно съседче по-малко по набор. Да познавам ги децата и майките им. Друг е въпроса дали ще ги пуснат, но София ме убеди. Вече ще уточняваме да е през деня, нямам смелост да направя и съфорумска среща в същото време  Joy .

# 601
  • Sofia
Дори, кажи кьде е вилата! И да идем да пиинем по едно кафенце там  Joy

# 602
  • Там, където ме обичат
Моят въобще не се прави, ами си е дърво Joy Joy-няма купони с пресписване, няма намеци за самостоятелно летуване.
Това все едно аз съм го писала Mr. Green

# 603
  • София
Дани беше на такъв рожден ден преди около месец - на едно момиче от класа му до 7-ми клас, на тяхната вила. Купонът беше обявен с преспиване и някои деца действително са останали да спят там, но ние го взехме към 22 часа с колата (както и повечето други родители). Не е мрънкал по тоя въпрос.
Иначе е изявявал мераци за самостоятелни ваканции с приятели, но засега не му позволяваме. (Имаше едно момче, чиито родители имат вила на морето, и изкара почти цялото си миналогодишно лято сам там, като посрещаше различни групи приятели. Аз обаче на тоя етап все още не съм ок с такъв вариант. )

# 604
  • През девет земи в десета
Моят въобще не се прави, ами си е дърво Joy Joy-няма купони с пресписване, няма намеци за самостоятелно летуване.
Това все едно аз съм го писала Mr. Green
ние сме същата работа ooooh!

# 605
  • гр. София
Момичета,извинявам се ,че променям темата,но вие знаете и можете всичко. Hug
Имам нужда от ВИК Майстор.Сещам се ,че Птичката е в ремонт,но ако някой се сеща за конкретен човек ще ви бъда благодарна.

# 606
  • София
ellytza и аз съм в ремонт на кухня. Ужассс просто. Миналата седмица приключихме с местене на тръби. Имаме още малко задачки за ВиК майстора, но мога да ти го заема за малко hahaha Довечера ще му изровя номера от телефона на половинката и ще ти пусна на лични. Кварталите ни са съседни и сигурно ще се навие.

# 607
И така петък 17.30 среща в мр Пица 17.30 в градината.

Бързо казвайте за да запазим маса - това е на ул Верила до НДК.

Тези които имат и стикери да ги носят, че София В с работата си не може да си зарадва детето. За Душко сме на финала почти.

София В
Дороти
Ани-нели
Роси
Лейди,
Скубиду
Елица
Боронди след 19 часа
Душко
Зла Гад

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 08:11 от Dorothy

# 608
  • През девет земи в десета

София В
Дороти
Ани-нели
Роси
Лейди,
Скубиду
Елица
Зла Гад - Пиги, но не съм 100% сигурна

# 609
Пишете ме и мен, но мога след 19 часа

# 610
П О В Т А Р Я М
  петък 17.30 среща в мр Пица 18.00 в градината.

това е на ул Верила до НДК.

Тези които имат и стикери да ги носят, че София В с работата си не може да си зарадва детето. За Душко сме на финала почти.

София В
Дороти
Ани-нели
Роси
Лейди,
Скубиду
Елица
Боронди след 19 часа
Душко
Зла Гад
Дива
Титико

Последно в зимната градина (за гадните пушачи се пуши) от 18 часа е запазена маса. За лятната искали за събота и неделя задължителна консумация и голямо капаро  #Crazy . Браво на Graziella Toskanskih за запазената маса   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 18:13 от Dorothy

# 611
  • София
Браво на Graziella Toskanskih! Пак се събираме силна група  Laughing Zuri, Детективката и други там мами на "малки" деца да не се крият по другите теми, а да се записват овреме  Naughty

# 612
  • България
 До колкото разбрах у zuri ще има тийн-рожден ден, та тъкмо й е време да освободи терена Wink

# 613
  • София
 Laughing
Благодаря ви за поканата! Hug
Как ме разконспирирахте. Wink
Аз в петък съм на концерт. А после не съм добре дошла гостенка на купона. Дороти, и пред мен стояха тези вълнения, че ги оставям сами цяла вечер. Но гледах от страни дискусията и си правех изводи. От друга страна това не е първи купон на тази групичка. До сега са правени няколко купона с преспиване и без родители в чужди къщи. За сега сериозни поражения не е имало освен няколко потрошени мебели. Ще го преживея. А и ще съм цяла вечер на разположение и с включен тел. Най се притеснявам за кучето  Sad. Да не експериментират дали пие алкохол  Wink

# 614
  • София
zuri, честит рожден ден на прекрасната ти щерка! Много здраве, щастие, късмет! Много добри приятели е веселие!  bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт