Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Получих тези:

http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__gw/279-6996419-1112232/ … 14%26pageCode%3Dd

Бяха на цена 56-58 евро. Много са удобни като извивка. Единствено отзад на обувката е твърдо и леко ме разрани преди да се усетя да сложа лепенка.

# 31
  • София
Тези чехли пише 8 като номер, но дали е 41-42 или детско 8  newsm78, http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?node=216824031&nodes=2 … 48%26pageCode%3Dd.
Alexa_a, за обувки с мембрана, мъжа ми има едно нещо като пяна и с това ги чисти + една чиста гъбичка имаше в комплекта с пяната, без боя и други гъбички напоени с нещо, да не се развали мембраната /уж/.

# 32
Нямааааа гиииии Crossing Arms Tired

edit: тук тук тук сааааааа,после повече .

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 10:25 от sparkling eyes

# 33
Мерси за новата тема   bouquet .Като  гледам темпа на писане,няма да я  откара за  дълго  Mr. Green  Peace
Продължавам да чакам поръчка от 03.02 от немското.... Confused май няма да я бъде,усещам   Sad
Някой беше питал за Мустанг.На мен  ми харесват като качество.Номерата си отговарят,на някои модели са със половин номер умалени,доколкото разбрах

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 10:51 от Susie

# 34
Играта на нерви завърши с резултат -1 лира за мен Laughing, тези детски ги дебна от много време, с кода излизаха на по-добра цена, но сега видях, че се изчерпват вече, кажете ми, че са добре подплатени от вътре и ще прежаля лирата, а и залагам много на факта, че са португалски
http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Boys-Junior-Youth/s/ref= … 50%26pageCode%3Dd

# 35
Тези чехли пише 8 като номер, но дали е 41-42 или детско 8  newsm78, http://www.javari.co.uk/s/ref=dp_msr/?node=216824031&nodes=2 … 48%26pageCode%3Dd.

В название е Diesel Toddler/Junior, то ест детски са)

# 36
Аз пък не съм съгласна с общото мнение за Skechers. Мисля, че марката като цяло е за по-широки крака, и ако идва идея по-дълга от другите, може на някой да му дойде като номер уголемена. Но за хора с широки стъпала и в горния диапазон на момера, не бих казала, че има нещо уголемено. Ще видя как съм се нацелила с маратонките 8-ца, но на мен поне апреските са си ми съвсем по мярка, а и доста коментари имаше за тях в Амазона да си отговарят на номера. Та не зная къде е истината за тази марка, но съм по-склонна да вярвам на не повече от половин номер уголемяване за стандартен крак. Моят не е в категорията стандартни иначе, та много категорично мнение не смея да изказвам.

Някой питаше за Supremo детското. Като изключим изкуствената материя, качеството им е добро. Същото важи и за Mustang.

# 37
  • София
имам не получени чехли от 02,02  Rolling Eyes

# 38
Добро утро !
Да си повторя питането и в новата тема,ако си купиш продукт на една цена от немското javari , до 14 дена ли беше може да им пишеш, ако цената е паднала и ще ти възстановят сумата ? или аз нещо ми се иска да е така.... следя една чанта всеки ден пада с 1 евро ,но ме е страх да не свърши ,а от друга страна ами ако падне още повече цената.... ?

можеш да си следиш в амазон колко бройки остават. ако е само една, като я грабнеш ти, няма да има друга, на която да пада цената и няма да ти възстановяват нищо. ако има повече, ще си спокойна, че може да изчакаш още

# 39
Добро утро !
Да си повторя питането и в новата тема,ако си купиш продукт на една цена от немското javari , до 14 дена ли беше може да им пишеш, ако цената е паднала и ще ти възстановят сумата ? или аз нещо ми се иска да е така.... следя една чанта всеки ден пада с 1 евро ,но ме е страх да не свърши ,а от друга страна ами ако падне още повече цената.... ?

Можеш да я потърсиш в немския амазон и там да следиш наличността на чантата.  Peace

Аз вчера получих тези ботички, шипнати в петък http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Pepe%20Jeans?node=21337 … 89%26pageCode%3Dd - страхотни са и си отговарят на номера. Леко са ми големки понеже са 36 номер, а аз нося 35, но с една стелка мисля че ще са ок.

# 40
yoshko, скъпа Hug ти и Rocport не намираш за уголемени, а за мен са гигантски уголемени... Rolling Eyes
За мен 8 на Skechers е между 42 и 43! 7 е между 41 и 42... За Rocport мнението ми е същото! Съжалявам, че съм изтрила онази снимка на червените сандали, за да покажа колко голяма ми беше осмицата, поне с 2 см! А аз съм с широк крак и нося 40/41 зависи от обувката. А маратонките Skechers, които върнах миналата година, трябваше да накарам мъж ми да ги обуе и да снимам, защото той носи 43, но купувам 44 заради проблеми с краката.
Не помня ника, но една мацка от Варна поръча последните апрески на Skechers №4 за 38-ми и ще ги получи съвсем скоро. Обеща да пише за впечатления. Peace

# 41
Момичета, къде съхранявате всички кутии и обувки? Rolling Eyes Голям проблем е и прибирането вкъщи с кутиите....Как се оправяте с подобни ситуации?

# 42
  • Варна
Да се запиша и аз. Dzuls   bouquet
Чакам 2 поръчки от немско с DHL . Не мога да разбера защо толкова се бавят от немско поръчките . От Англия си пристигат за 3 дни , а от Германия 2 - 3 седмици.
Да се изжаля получих много хубави ботуши тези Samsonite. Страхотна изработка и кожа , но са ми много големи . поръчах 39 , но отговарят поне на 40 - 40.5. С други думи за протокола на 1 - ва страничка  Samsonite са уголемени поне с 1 номер .За жалост вече няма по-малки номера и не мога да си поръчам правилния номер. Та изжалих се.

# 43
  • София
някой има ли впечатления от тези или от марката http://www.javari.de/Marco-Tozzi-Schuhe-Handtaschen-Accessoires/ … 36%26pageCode%3Dd  (сори за дългия линк  ooooh!

# 44
  • София
Да се запиша, да не ви изпусна Simple Smile
Чантичката ми поръчана от немското на 12.02. изпратена на 13.02 е в куриера. Надявам се да ми я достави до обяд, че нямам търпение вече. Ох, като малко дете съм...

Общи условия

Активация на акаунт