Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 53 191
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Харесала съм си тези боти
http://www.javari.co.uk/Camper-Womens-46392-Negro-46392-001/dp/B … 8JWS%2CB0050GJPGE
носи ли ги някой? Отговаря ли си марката на номерацията?

Този модел съм го пробвала в мола. УК5 /БГ38/ ми беше добре,УК4 ми беше малък,  нося между 37 и 38

Благодаря ти!  bouquet

# 391
Харесала съм си тези боти
http://www.javari.co.uk/Camper-Womens-46392-Negro-46392-001/dp/B … 8JWS%2CB0050GJPGE
носи ли ги някой? Отговаря ли си марката на номерацията?

Този модел съм го пробвала в мола. УК5 /БГ38/ ми беше добре,УК4 ми беше малък,  нося между 37 и 38

Благодаря ти!  bouquet

имам половинки с такава подметка. Съгласна съм с горното мнение - с една идея умалени - заложи на по-големия номер, ако си между два. Аз нося №7, и от тези №7 ми стават, но малко ми стискат  Close

# 392
Днес се поразходих в мол Сердика и поизмерих няколко чифта обувки на различни марки.
Pepe Jeans - мерих затворени, защото имам чехли и исках да видя те дали си отговарят - точно ми паснаха.
Мерих и EMU и въпреки всеобщото мнение, че отговарят, според мен са умалени поне с половин номер. 37 номер пръстите ми опряха отпред, а 38 номер ми бяха леко свободни. Да ви кажа - не ми харесаха. Аз нося Bearpaw, те са дебели, пазят си формата, не се кривят и огъват. А тези бяха едни много меки, гънеха се като чорап и въобще не ми допаднаха.

Не знам дали тук сте го коментирали, но в магазин Саламандър продават обувки Тамарис, който има възможност може да иде да измери, ако се чуди кой номер е за него  Peace
О, щях да забравя, мерих едни rubber duck, които си купи моя приятелка и УК 4 са ми доста свободни, малко са уголемени, но не мога да преценя с половин или един номер.

# 393
Тези само аз ли ги виждам сиви? Пък пише кафяво/кафе  Rolling Eyes Много им се чудя, но определено търся кафяво, а не сиво, та не знам на описанието ли да вярвам или на снимката...

А като номер как са? Аз съм между 38 и 39 (в смисъл, че имам и от двата номера обувки и ботуши). На 39 съм се спряла по принцип, но щом имаш същия модел, ако е и 38 или 39, ако е удобно, да измериш стелката  Praynig

Имам подобни 5-ца, само че боти - http://www.javari.de/Mustang-1053212-200-Damen-Stiefel/dp/B004ZJ … p;nodes=533331031
И аз съм между 38 и 39 и тези определено ми стискат, но ги нося  ooooh!. Не бих казала, че са меки, даже напротив /макар, че на мен от снимката ми се виждаха супер меки/.  За удобни - стават, на външен вид изглеждат добре. Може пък обувките да са по-сполучливи  Peace

Специално за модела ,за който  говорихме изказах мнение.Само тях имам от  тази марка.( http://www.javari.de/Mustang%201053211%20306%20Damen%20Kaffee/dp … ZJWBKO,B004YJOCQG   )
Отвътре са много меки и удобни,направо са като пантофи за крака.Имат нещо като миниатюрни възглавнички.Относно номерата,в амазон се споменава от двама ,трима човека,че са умалени.Затова си взех със номер по-големи,не ми хлопат,но и на крака ми е свободно,(каишката придържа добре).Моите ги взех декември месец за 30 евро от немският амазон.Много им се чудих дали да ги поръчам,но не съжалявам изобщо,харесват ми и то много. Peace

# 394
  • София
Тези само аз ли ги виждам сиви? Пък пише кафяво/кафе  Rolling Eyes Много им се чудя, но определено търся кафяво, а не сиво, та не знам на описанието ли да вярвам или на снимката...

А като номер как са? Аз съм между 38 и 39 (в смисъл, че имам и от двата номера обувки и ботуши). На 39 съм се спряла по принцип, но щом имаш същия модел, ако е и 38 или 39, ако е удобно, да измериш стелката  Praynig

Имам подобни 5-ца, само че боти - http://www.javari.de/Mustang-1053212-200-Damen-Stiefel/dp/B004ZJ … p;nodes=533331031
И аз съм между 38 и 39 и тези определено ми стискат, но ги нося  ooooh!. Не бих казала, че са меки, даже напротив /макар, че на мен от снимката ми се виждаха супер меки/.  За удобни - стават, на външен вид изглеждат добре. Може пък обувките да са по-сполучливи  Peace

Може ли да ми кажеш колко е тока, защото в описанието пише 1см, което е абсурдно, то се вижда.... аз съм доста висока и за мен е много важно... благодаря предварително  bouquet

# 395
Мерси, susie   bouquet Определено ми бяха много полезни коментарите ти. Поръчвам смело 39  Simple Smile

# 396
 Blush Аз пак да питам за потвърждение на инфото...правилно ли съм запомнила, че Jane Klain са умалени?  newsm78
Тези ги въртя от няколко седмици, цената ме изкушава, а вече имам подобни
Всъщност си търся чанта, пък и поводи идват  Mr. Green
Гледам тази как ще ходи на ботушките ми.
Търся и как да излъжа домашните да ми я подарят, но нещо никой не кълве.  Mr. Green

# 397
Харесах една чанта, но в момента нямам пари в картата. Какво ще ме посъветвате дали да я поръчам сега, за да не свърши и после да се мъча с напомнянето да си дръпната парите или първо  да захраня сметката и да рискувам да свърши?

# 398
Миа-риа, зависи колко мн искаш чантата  Mr. Green
Ако в момента означава за няколко часа, че нямаш пари, защо не? Поръчвай, те и без това няма да ги дърпат веднага. Отиди и внеси пари до края на деня и няма какво да се притесняваш.
До колкото разбрах доста време изчакват, докато издърпат парите  Peace

Mr. Green И аз вчера си взех тази, за която писах по-горе...  Whistling

# 399
mia_ria, пускай смело. Имаш поне 8 дена да платиш после, че дори и 10-11 май даже пазят. Ако не сработи бутонът случайно, с едно мейлче веднага си теглят и обработват поръчката.

# 400
  • София
Здравейте, знаете ли как вървят като номера детските Skechers - дали са уголемени или си отговарят, че смятам да поръчам за следващата зима... Благодаря ви!

# 401
  • София
Mr. Green И аз вчера си взех тази, за която писах по-горе...  Whistling
моля те да споделиш, като я получиш, че аз имам едни ботички, ще се вържат чудесно с по-светлия цвят, но ме притеснява, че е като торба и не виждам никъде джобчета  Praynig

# 402
Да се похваля и аз и да благодаря на Бижу   bouquet  bouquet че беше пуснала линк към тия ботушки http://www.javari.co.uk/dp/B0055CEMB6?ie=UTF8&ie=UTF8   37 номер отговарят точно на 38. Сутринта си ги взех от пощата и вече съм ги обула и ми топлят на краката. Удобни леки и топли.

# 403
Мацки, чакам една поръчка от френското Джавари, която беше с крайна дата на пристигане 24.02., още не съм я получила, писах им, казаха да чакам до 10.03. Като ви четох масово се оплаквахте, че пратките от там закъсняват, а има ли някой с неполучена въобще и след най-крайния срок? Rolling Eyes
По ваши наблюдения за колко дни пристигат от френско?

# 404
Да се похваля и аз и да благодаря на Бижу   bouquet  bouquet че беше пуснала линк към тия ботушки http://www.javari.co.uk/dp/B0055CEMB6?ie=UTF8&ie=UTF8   37 номер отговарят точно на 38. Сутринта си ги взех от пощата и вече съм ги обула и ми топлят на краката. Удобни леки и топли.
Ама много се радвам, че всичко е наред с ботушките! Simple Smile И ти благодаря, ча писа за размера, че голяма полемика се заформи с размерите на Скечерс ...

Общи условия

Активация на акаунт