Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 53 240
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен.
NadeNceto_, както и другите момичета са ти казали обувките са с безплатна доставка. Провери да не би по погрешка да си метнала два чифта в кошницата.
Силно подозирам, че от френско пак ще ми откажат балерините, имам мейл, че не ми е наред картата, а тя си е напълно редовна.
kkk_taralejka, имах предвид едни детски Скечърс, които бяха доста намалени, но вече ги няма. Иначе тези от дамската не изглеждат никак зле. Аз разбрах, че търсиш ботуш за теб, ако не е така, извини ме.
Питаше и за свеки, т. к. ти си я познаваш по-добре, ето тук са всички обувки за широк крак, номер 40/40.5.
Ето нещо намалено, само номер 41, от 99 евро на 35.

Hug Добро утро! Много благодаря за всичко! С ботушките приключих, но ако изпадне нещо що пък не Wink Сега съм на тема обувки, сандалки, маратонки и т.н Laughing

# 196
  • София

Мноооооооого благодаря! Обзаведохме майка ми със страхотни обувки!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
# 198
  • Бг
 ^Милена^, да естествена кожа са.
Оффф, писна ми от тез франсета, какво не ми харесват на картата, не знам.
anisunshine, при теб плащането мина ли на балеринките, че при мен от вчера дава проблем с картата, а всичко й е наред.

# 199
  • зад парка
А проследяването какво ти изписва, поне от германия си има начин да видиш къде ти е пратката и дали е влязла в бг.
Пратките са без проследяване,обикновени.
До сега само една е пратена с dhl,но тя пътува към България,не идва при мен.Проследяването на тази поръчка ми е до границите на Германия,но и тя още не се води закъсняла

Една пратка от моите също е от немското и е без проследяване Sad Да не са спрели да пращат с DHL? От днес е пратката. Ако до утре не сложат номер за проследяване, ще им пиша мейл да ги питам. Само това липсва - да изчезнат по пътя/ в пощата/, не стига, че са скъпи обувки...

По повод на изпращането от Германия: сега говорих за една от моите пратки с DHL. От Германия пратките се изпращат по пощата и транзитното време там е между 5 и 10 работни дни. След това идват в DHL в България. За пратка с номер на DHL - Tracking Number или Sendungsnummer /не знам дали е номер за проследяване/ , изпратена на 17.2. ми казаха, че ще дойде най-вероятно на 1.3. , а е поръчана на 14-ти или 15-ти февруари /от английския сайт/.

# 200
За пратка с номер на DHL - Tracking Number или Sendungsnummer /не знам дали е номер за проследяване/ , изпратена на 17.2. ми казаха, че ще дойде най-вероятно на 1.3. , а е поръчана на 14-ти или 15-ти февруари /от английския сайт/.

Да, номер за проследяване е! Моите боти бяха шипнати на 16/02, а си ги взех снощи  - 22/02. Без трекинг номер. От немските пощи е клеймото.

# 201
Моята пратка от 14.02 от немския сайт е в София вече.
На 14.02 е направена поръчката. На 15.02 са изпратени. От 15 до 21.02 са били в Германия. Вчера са пристигнали в София. Днес очаквам да ми ги доставят.

# 202
  • София
^Милена^, да естествена кожа са.
Оффф, писна ми от тез франсета, какво не ми харесват на картата, не знам.
anisunshine, при теб плащането мина ли на балеринките, че при мен от вчера дава проблем с картата, а всичко й е наред.
Да мина без проблем всичко. Нещо по картата ти има проблем  newsm78
Платих си както обикновено. Сега съм си харесала и едни за мен... ама няма ли да пускат код за отстъпка тези германци вечеееее... скъпички ми идват, но пък много ми харесват...  Mr. Green

# 203
  • София
Моля за съвет,
поръчах на 3.2. детски обувки до адреса на Г. в Англия. Няма ги и в последния им курс, който е тръгнал на 11.2. Да им пиша ли на Джаварци  Thinking  Как процедирате в такъв случай  ooooh!

Мерси   bouquet

# 204
  • София
Моля за съвет,
поръчах на 3.2. детски обувки до адреса на Г. в Англия. Няма ги и в последния им курс, който е тръгнал на 11.2. Да им пиша ли на Джаварци  Thinking  Как процедирате в такъв случай  ooooh!

Мерси   bouquet
според мен първо изчакай Г. да приключат обработката, може и да изскочат от някъде  Peace

# 205
@nni
  В пратки без име има някои детски обувки, виж за всеки случай Simple Smile

# 206
  • София

Имам този модел, номер 36. Отговарят си на номера и са подходящи за тесен крак.

# 207
# 208
# 209
момичета може ли да се пазарува с карта на РАЙФАЙЗЕН  ако може по точно с каква???
благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт