Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 206
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Моля за коментар за http://www.javari.de/Boxx-3-525-10-78-100-Damen-Stiefel/dp/B004Z … p;nodes=344075031 , ако някой ги има да каже как са - топли ли са, отговаря ли номера, леки ли са?
Вече се триумя  Rolling Eyes
http://www.javari.de/Life-Stride-Zachary-49644002-Stiefel/dp/B00 … p;nodes=344075031
http://www.javari.de/Antonio-Dolfi-Modische-Ankleboots-Stiefel/d … p;nodes=344075031
За кое гласувате?

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 19:31 от Ylena

# 586
  • Sofia
Някой беше поръчал тези Tom Tailor ботуши, а дали ги получи?
Зимата мина, ама ми харесват.  Mr. Green

Аз, ама не съм дошли още, само че сивите поръчах. Глася ги за другата зима, да са ми топли краката и да си пазя кожените ботуши Mr. Green

# 587
  • София, Хаджи Димитър
Не мога да се нарадвам на пристигналите ми днес ботички от немския сайт. Направо само дето не ги целунах и като малките деца няма да легна да спя с тях. hahaha Прелестни са! Качествена и прецизна изработка, красиви, удобни, изобщо - съвършени! Crazy Поръчани на 24-ти, днес DHL ми ги донесоха.  bouquet
Бижу, моля те да споделиш дали стават за широк крак и по-дебеличък  глезен.EmbarassedМного ми харесват и на мен-със здраве да си ги носиш.

# 588
Бижу, моля те да споделиш дали стават за широк крак и по-дебеличък  глезен.EmbarassedМного ми харесват и на мен-със здраве да си ги носиш.
Моят крак не е тесен и смятам, че и по-широк би влязъл в тях. А за тесен глезен не са, защото глезенът ми пък е тесен, а има достатъчно свободно място за два пъти по-широк глезен! Ако ходех с поли, нямаше да стоят добре, защото са ми широки в глезена, но аз ходя само с панталони и дънки, а и имам проблемна вена от вътрешната страна на единия глезен и това, че са широки идеално ме устройва.

ПП. Някой може ли да да де определенията на ширините, които се означават с букви? В сайта за тези боти не е дадена буква за означаване на ширината, но на подметката отдолу пише 7Н, а в таблицата в първия пост, Н няма като означение.

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 20:33 от Бижy

# 589
  • София
Може ли едно въпросче - получих тези Еl naturalista, но двете обувки имат видима разлика във височината на кожената част. И сега незнам какво точно да им напиша, дали ще ми върнат парите с пощенските или ще ми намалят цената - те ли решават или аз трябва да си кажа?
Аз имах проблем със сандали на El Naturalista. Едната каишка беше по-дълга от другата и ми хлопчеше сандалът. Писах им и ми отговориха, че понеже моделът вече е изчерпан и не могат да ми пратят нов чифт ще ми възстановят парите. Направиха го веднага. Макар аз да предпочитах друг чифт. Пиши им  Peace

# 590
  • Бургас
Някой беше поръчал тези Tom Tailor ботуши, а дали ги получи?
Зимата мина, ама ми харесват.  Mr. Green

Аз, ама не съм дошли още, само че сивите поръчах. Глася ги за другата зима, да са ми топли краката и да си пазя кожените ботуши Mr. Green

Ще очаквам отзиви, щом пристигнат.  Peace

# 591
  • София, Хаджи Димитър
Благодаря ти,Бижу!  bouquet

# 592
За http://www.javari.de/Sale-Shoes-Handbags/b/sale/ref=topnav_sd_sa … ts%26pageCode%3Dd какво ще кажете?!
По принцип ми трябва нещо ежедневно, но да става за рокля например.
А някоя чанта за формат А4?!

# 593

ПП. Някой може ли да да де определенията на ширините, които се означават с букви? В сайта за тези боти не е дадена буква за означаване на ширината, но на подметката отдолу пише 7Н, а в таблицата в първия пост, Н няма като означение.

по английски таблици Н означава за широк крак. В първия пост таблицата е за американска номерация. но видях и обувки, където Н означава половин номер, то ест 7Н значи 7.5, пак американска номерация)

момичета, за чанти  Maanii имате ли впечатления? Че ние сега спряхме се на такава

http://www.javari.de/Maanii%20885218%20Schultertaschen%20Schwarz … Z6YBUA,B004Z6YGO6

и ще съм много благодарна за отзиви, ако случайно някой има на тази марка Simple Smile

# 594
  • Бургас
Maani имат хубави чанти, качествени са.  Peace
Тази, специално, и аз я гледах, но не ми допадна това, че късата дръжка не може да се махне.

# 595
по английски таблици Н означава за широк крак. В първия пост таблицата е за американска номерация. но видях и обувки, където Н означава половин номер, то ест 7Н значи 7.5, пак американска номерация)
Благодаря, в случая означава 7,5 защото този номер поръчах, като даден еквивалентен на 7UK и наистина е толкова. Peace  bouquet

# 596
Мимита

Благодаря ти много Hug  Дъщерята я хареса, така че сигурно ще я взема) А и казваш, че са  качествени) А пък късата дръжка нека да стои, като я има Mr. Green По-добре би било без нея, но и така не е зле)

# 597
И днес, въодушевена от успешната покупка, пуснах нова, само че от немското, да го преслушам и него  Laughing Тези за малката, обувките, на които се чудех от доста време и тази чанта.
С внимание ще чакам отзивите ти за mustang. И аз ги съзерцавам от едно дълго време...  Crazy

Щом ги получа, съм насреща за коментари  Peace

Все още нямам блокирани пари за сутрешната си поръчка. Нормално ли е?
За двете ми поръчки от английско ми блокираха парите след около час-два. За първи път поръчвам от немско, та съм в чуденка. Изтрих си данните на картата от сайта веднага след поръчката, но не мисля, че това е проблем. Пари имам достатъчно по картата. Някакви идеи?

# 598
Изтрих си данните на картата от сайта веднага след поръчката, но не мисля, че това е проблем. Пари имам достатъчно по картата. Някакви идеи?
Е, как ще си триеш данните веднага след поръчката?!  Rolling Eyes Те не ги дърпат на секундата, а след около 10-15 минути. Като видиш, че са дръпнали парите, тогава трий данните. (а защо си триете данните, не разбирам)

# 599
Изтрих си данните на картата от сайта веднага след поръчката, но не мисля, че това е проблем. Пари имам достатъчно по картата. Някакви идеи?
Е, как ще си триеш данните веднага след поръчката?!  Rolling Eyes Те не ги дърпат на секундата, а след около 10-15 минути. Като видиш, че са дръпнали парите, тогава трий данните. (а защо си триете данните, не разбирам)

Уфф, де да знам и аз защо - като жабата дето видяла, че конят си вдигнал крака да го подковат... Mr. Green Прохождаща съм в този сайт и в общи линии се уча от темата...
Как да процедирам сега?

Общи условия

Активация на акаунт