Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 17

• 52 184
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,моля за отзиви за тези,че ММ носи 41-ви номер, а пък този модел почва от 42-ри. Дали пък ще му станат newsm78
Че ще му станат, ще му станат, щом носи 41, а това е 42.  Laughing
Сякаш марката е леееко умалена. Да речем с половин номер. Защото от други 10-ки мъжът ми не се е оплаквал, а за Каримор каза "можеше да са с половин номер по-големи", та ако ти се рискува...
Почти същият модел в момента тук е на по-добра цена.

# 646
Момичета бихте ли ми помогнали, как да ги накарам да си дръпнат парите.
Вчера внесох пари по картата и веднага направих поръчка от немското. Обаче те не са могли да ги дръпнат, защото е трябвало да изчакам бориката в 16.00 часа. Отговориха ми че има проблем с дърпането на парите, днес проверих, парите си стоят в картата.

# 647
каран

Не съм разбрала точно какво стана с борика Mr. Green , но пробвай пак да въведеш карта
 момичета тук по-рано давали инфо, къде точно можеш да повториш плащане, но съм мнооогУ зле с немски и не знам таз' дума)  Но с повторно въвеждане на данни пак става)

# 648
# 649
каран

Не съм разбрала точно какво стана с борика Mr. Green , но пробвай пак да въведеш карта
 момичета тук по-рано давали инфо, къде точно можеш да повториш плащане, но съм мнооогУ зле с немски и не знам таз' дума)  Но с повторно въвеждане на данни пак става)

Внесох ги в 14.30, поръчката я направих в 15.00, а от банката ми казаха че сумата се виждала по картата чак в 16.00 часа. Знам че много пъти е обсъждано, но не мога да намеря

# 650
  • София
Аз имам тези http://www.javari.co.uk/dp/B0051LCO2A?ie=UTF8&ie=UTF8 - 12 номер стелката е 18.5/18.7 см.(много трудно се мери)

# 651
каран

Внесох ги в 14.30, поръчката я направих в 15.00, а от банката ми казаха че сумата се виждала по картата чак в 16.00 часа. Знам че много пъти е обсъждано, но не мога да намеря

Влез си в поръчката Bestellungen anzeigen  и виж дали няма Zahlungsinformation и Zahlungsweise и бутон там за промяна.

Друг начин вероятно е Mein Konto - Zahlungsart ändern - избираш си сметката, с бутон Bearbeiten я променяш/обработваш с бутон  Loschen я изтриваш

# 652
Момичета бихте ли ми помогнали, как да ги накарам да си дръпнат парите.
Вчера внесох пари по картата и веднага направих поръчка от немското. Обаче те не са могли да ги дръпнат, защото е трябвало да изчакам бориката в 16.00 часа. Отговориха ми че има проблем с дърпането на парите, днес проверих, парите си стоят в картата.
Влез горе в дясно в Mein Konto. След това в колонката от дясно избери четвъртия ред Zahlungsart ändern. След това ще ти поиска да се логнеш. Влез и ще ти покаже кредитната ти карта. Избери левия бутон Bearbeiten  и въведи отново данните на кредитната си карта.

kusmetHug

# 653
  • Sofia
Някой беше поръчал тези Tom Tailor ботуши, а дали ги получи?
Зимата мина, ама ми харесват.  Mr. Green
Пристигнаха днес ботушите. На пръв поглед са хубави, на дължина са ми ок, ама широооки за моите крака - хем пише нормална ширина ooooh! Но трябва да се пробват вкъщи с чорап и стелка. Ако искате снимки, казвайте.

# 654
Dzuls , така се надявах да се появиш - помня, че ти взима - мерси за меренето  Hug
П.С. Подплатата действително ли е толкова плътна, че в амазоните само това чета - че и 2 номера нагоре взимали. При гумената част нали има топличко?

# 655
  • София

Аз имам от сивите С12 евро 30 пише, но съм прекалила с големината, пуснати са в размените /ако ги искаш  Wink/ http://www.javari.co.uk/Toddler-Xtreme-Brown-666-Child/dp/B0051L … CF4M%2CB005ACD2CG. Стелката е трудна за мерене, 18.5 18.7 някъде да е.

# 656
Аз замислям 12ка за другата зима - сега в 9ка влиза. Може би и аз ще се улея в такъв случай.
Betelgeize , кой номер сте в момента?

# 657
  • София
Аз замислям 12ка за другата зима - сега в 9ка влиза. Може би и аз ще се улея в такъв случай.
Betelgeize , кой номер сте в момента?

Моя човек в момента е С8, българска номерация не знам много точно, че само пантофи има 25-26. Много се чудих С11 или С12 за другата зима, че имам инфо че са умалени, което се оказа и вярно. В последния момент смених С11 с С12, и сбърках.

# 658
От апреските взех С7, подметката отвън е 16 см. Вътре не можах да бръкна. Според мен са умалени и подплатата е пухкава, да.

# 659
  • София
Някой купувал ли е такива самоходки или поне нещо на същата марка http://www.javari.co.uk/Rebels-Womens-stepUP-Casual-stpup-wmns-2 … 9EOK%2CB005BQFXDM. В амазон има доста мнения че са умалени, и размерите които са дадени всъщност са US не UK  newsm78. Върти ми се нещо че имаше пуснати такива синички в размените, ама сега не ги откривам или пък бъркам  Thinking.
А за тези някой впечатления дали си отговарят http://www.javari.co.uk/Glorious-Womens-Phase-Ankle-Glo20022/dp/ … EOK%2CB005BQFXDM?

Общи условия

Активация на акаунт