Отговори
# 105

Нека в живота ви винаги присъстват
 хармонията и багрите на пролетта!
 Честит 8-ми март!

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 08:43 от Adriya

# 106

Mили обичани жени, бъдете като тревата - изправяйте се, когато ви газят! Бъдете като кокичето - намирайте топлина, дори и в снега! Бъдете като звездите - близки и далечни, дарявайки любов и светлина! Честит Празник;))))

# 107
  • España (Плевен)

# 108
Честит празник, мили мами! Бъдете много обични, желани, уважавани!

ЛЛ ни насочи да ходим на очен преглед с Иво след като стане на годинка, защото аз съм късогледа и се предавало по наследство. Той за сега не ми изглежда да има някакви признаци на проблем с очите, но явно ще трябва да ходим по-често на профилактични прегледи. Много ми е интересно как сега ще му прегледат очите, като не познава нито букви, нищо... Но явно си има начин. Някой има ли като нас -  да ходи на ранен преглед?

Весело празнуване днес Simple Smile

# 109
  • Бургас/Пз
Честит празник мили майки!

Леле, Кати, от този списък , който си пуснала си признам най-чистосърдечно, че някои момичета дори не се сащам кои са и изобщо дали някога са писали тук или във ФБ. Дали наистина има смисъл да стоят в списъка след като те едва ли си спомнят за тази темичка. Сигурна съм обаче , че има и такива, които чесо наминават , но само четат без да пишат. Така че май ще е трудно да се актуализира списъка , за да няма обидени!

# 110
  • sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

Благодаря ви за честитките за нашия батко. Надявам се да остане все тъй добричък, но пубертета се задава с пълна сила, та ще видим. Grinning

# 111
  • España (Плевен)
Леле, Кати, от този списък , който си пуснала си признавам най-чистосърдечно, че някои момичета дори не се сещам кои са и изобщо дали някога са писали тук или във ФБ. Дали наистина има смисъл да стоят в списъка след като те едва ли си спомнят за тази темичка. Сигурна съм обаче , че има и такива, които често наминават , но само четат без да пишат. Така че май ще е трудно да се актуализира списъка , за да няма обидени!
Ами аз погледнах профила на 1-2 мамчета. Едната не е писала от както е родила, а другата си пише в др. теми + мартенската. И аз си нямам на идея как да го направим. Освен една по една да се прегледа.  ooooh! Tired Thinking

# 112
  • София
Привет и то мен и честит празник на всички мами!!! Честита годинка и на Давидко!!! Колко ли е вълнуващо!!!???

Ние на 25-ти ще кръщаваме Калоян в църква. Сигурно ще падне рев, но няма как!!!

# 113
Здравейте!
Да дам отчет от ДК. Почти за един месец е наддала 400 гр и е пораснала с 1 см, вече е 8400 (с дрехите) и 72 см. За храненето каза, на обяд след МП да дохранвам с друга храна - каша, нишесте, плодово пюре, а не с мляко. Дори и да не е веднага след като е яла (30-40 гр от МП), а когато огладнее, но мен ме притеснява, че така ще намалим течностите като цяло. За сега пие мляко на всяко хранене и за деня и се събират 600-650 мл, вода не пие. Колко течности трябва да поема на тази възраст, в това число вода, мляко, чай, сок и т.н.?

ЕлБиЕн, имате ли зъбки?

# 114
 pepito21, какво е МП  newsm78 ? Има ли запек, защото ако има може и да е от малкото прием на течности, но ако си е ОК значи няма проблем  Simple Smile

# 115
Честит Първи Рожден Ден на Емилия на мама i_ana81

Да бъде жива и здрава, весела и все засмяна! Весело празнуване!

# 116
pepito21, какво е МП  newsm78 ? Има ли запек, защото ако има може и да е от малкото прием на течности, но ако си е ОК значи няма проблем  Simple Smile
Ох, как ме караш да се замисля. В момента не, но понякога имаме "кюфтенца" в пам. Или една по-твърда част и нормалната си само в първия пам.
МП - месно пюре Simple Smile

А, да попитам сокове/чайчета давате ли, и кога? Аз не съм давала до сега, по принцип съм против соковете, не виждам смисъл от тях, но пък ако трябва да увеличим течностите, бих се прежалила и дала.   Whistling Друг е въпроса как ще се приеме.

Честит рожден ден, на порасналото Еми! Да е жива и здрава!   nbirthday

# 117
  • София
Pepi, имаме 4 зъба. Да няма някакво суеверие при кръщаването!?

# 118
Не. Поне аз не знам за такова, ама надали има. Просто съм пропуснала, дали ви излязоха зъбчета, затова попитах.  Blush

# 119
  • Червено знаме 11:)
Ехо,и аз съм тук,не ме трийте,не ме трийте,моля Laughing Laughing Laughing
Честит рожден ден на Еми!!!
Да е жива и здрава,много щастлива и обичана!!!
И ние ще правим кръщене на 25 март,дано времето е хубаво,а за реването сигурно няма да ни се размине,ама то какво кръщене ще е ако няма реване,аз на такива не съм присъствала,колкото по-силно и по-дълго реве бебчо,толкова по-добре е кръщенето Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт