Отговори
# 90
Здравейте,

малко отсъствах и колко хубави новини....Pepito21 - много се радвам за зъбчето, толкова време го чакахте и сега си заслужава да се отпразнува! Adriya направо завиждам на написаното от теб за детегледачката...и аз имам, но не мога да се похваля с такъв успех. Моят Бебо също е много привързан към мен и не му беше много лесно да свикне с друг човек , не че сега е свикнал де. Сега много добре разбира, че ходя на работа и като види сутрин детегледачката се залепва плътно до мен и не ме изпуска за секунда....Имам също и някои критики към детегледачката, но май трябва да се правят много компромиси, защото никой не може да ти гледа детето както теб...Иначе наистина си е облекчение, успях да посвърша отдавна планувани задачки...Ще се радвам да споделяш опит как вървят нещата при вас.

Добре дошла на новата мама - Bori 73[/ надявам се също всички болни дечица да са оздравели и да напълним парковете отново Simple Smile
Поздрави на всички и най-вече честит първи роден ден на всички родени днес Simple SmileHug

# 91
  • España (Плевен)
А тази пъпчица да не е бенка. На нас ни се появява от време на време по някоя бенка.
 Не е бенка. И ние имаме 1-2, но това си е черна пъпка като нашите си. Когато дойде време за консултацията ще питам доки за нея.
Честит Рожден Ден и от нас на Ники! Да е здрав, весел и засмян.

# 92
  • Бургас/Пз
Честит първи рожден ден на нашето бързаче Ники! Да е жив и здрав, много щастлив и усмихнат! Да радва всички , които го обичат и те да го слушат много Simple Smile

# 93
Цитат
Честит първи рожден ден на нашето бързаче Ники! Да е жив и здрав, много щастлив и усмихнат! Да радва всички , които го обичат и те да го слушат много

Да ви е жив и здрав!

# 94
Честит първи рожден ден на Ники! Да е жив и здрав, да расте умно и усмихнато момче за радост на всички! И да получи днес много подаръци!   bdbaloni happy bd

При нас беше голям купон. На 3.03 видях че си имаме още едно зъбче, отгоре,  и празнувахме троен празник - Рд на мама, имен ден и националния празник. Бях много щастлива! Simple Smile

Добре дошла на Bori73 и малкия Борис.  wavey

Ади, браво за успеха с детегледачката. Аз съм много ревнива и не бих се сдържала да оставя детето си друг да го гледа. Може би ще е по-различно като не са ми пред очите...

Онзи ден си купихме буийки за прохождане, че не успяхме да се намъкнем в нито една обувка, как се обуват не знам...  Crazy Веси много си хареса продавачката и много й се радва, по принцип няма проблем с чуждите хора, ако и аз съм там. Но онзи ден беше сама със свеки и се разрева, иначе не сме опитвали да я оставяме при някои друг.
Смятам да ходим на ясла, макар че все още не съм подала документи, но все още не съм решила от кога. ДГ е задължителна от 4 г, води се предучилищна. До миналата година беше от 5г, докато пораснат нашите деца може и от 3 г да я направят.

Благодаря за съветите за ядките, ще пробвам пак.

нещо не ми работи ФБ, не ми го отваря изобщо Sad

# 95
  • España (Плевен)
нещо не ми работи ФБ, не ми го отваря изобщо Sad
И при мен така. Явно има някакъв проблем. И като гледам с този проблем темата се раздвижи..  Mr. Green Mr. Green

# 96
  • sofia
Честит първи рожден ден, Ники!
За мама   bouquet!

И аз имам повод да почерпя. Днес, в 8,30 ч. нашият батко стана на 9г.
Почерпете се за негово здраве с една питка с мед и орехи:

# 97
мирта  честит рожден ден на порасналото ви момченце. Пожелавам му много късмет, здраве и много да ви слуша.
 А за теб
pepito21  честит рожден ден на патерици и на тебе.
И честито ви второ зъбче , да все белички и здравички.
Да ви кажа момичета , жената , която гледа Ива в момента ми е вторият избор. Първо си бях харесала една друга жена , много мило и внимателно се отнасяше към детето , но бебка така и не я прие. Не даваше да я гушне изобщо , само се криеше в мен. Накрая реших , че няма смисъл да я мъча. Та сега бях много хприятно изненадана , че прие тази жена веднага. Децата си имат някакъв собствен инстинкт , докато са малки  и не може да им се наложи кой да харесат.
А имате ли идея за детските градини като са задължителни от 4 години , къде ще приемат децата като няма места за всички , или като е предучилищна група ще се посещава направо училище?

П.П. Забравих да честитя първият рожден ден на Ники. Пожелавам му прекрасно детство с много усмивки и щури игри!     

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 10:09 от Adriya

# 98
Мммм много вкусна питка. Честит рожден ден на порасналото ти момче! Да е жив и здрав и много да ви радва!   bigdance2

И като гледам с този проблем темата се раздвижи..  Mr. Green Mr. Green
хаха  Peace Супер!

Ади, и аз съм март, но майка ми имаше РД на 3.03 Simple Smile Не знам къде ще ги приемат децата, и аз не мога да си го обясня как ще стане. В малките градове закриват групи, че няма деца, а в големите обратното.  Rolling Eyes

# 99
Добро утро и от нас-макар,че бебка спинка още Laughing.Знаех си,че фейса е виновен за всичко Laughing Laughing Laughingя вижте какво раздвижване в темата.Да ви се похваля вече си имаме 8 зъбчета като бисерчета.Да чукна на дърво за такъв зор-зъб след зъб,даже горните 4 излязоха на веднъж Ники си е сравнително спокойна.През ноща ми проплаква,но се залъгваме с водичка или биба,малко гушкане и е готова.
Решила съм на 25.03(Благовещение) да и пробивам ушичките та да е още по-красива за рождения ден.Има ли мами ,които вече са го сторили?

# 100
pepito21 тогава честитката е за нея.  Laughing
tania raleva  , аз мисля да й пробия ушите като порасне и започне да разбира повече. С каката имахме проблем с ушите. Набираше много гной в началото и трябваше постоянно да се промиват. Та ако и с бебка е така , незнам как ще ми разреши да й почиствам ушичките , по -скоро ще я измъча така. Та ще почакам сама да си поиска обички. Laughing

# 101
  • España (Плевен)
Еее, вече има ФБ - може да се влиза..  Crazy Mr. Green

мирта, Честит Празник на баткото! Здраве и късмет..  Сега ще тренирате с тортата и свещичките..  Whistling Laughing
А за Детските градини чух, че ще се постараят да осигурят места до като стане време. Ама как ще го направят, не знам..  Thinking
Аз на каката сложих обици на 6 мес., а на Вилито на 5 мес. Всичко при нас е ОК..  Wink
Таня, колко поспаливо детенце имаш.. супер. А ние си имаме 4 зъбчета и сега се мъчим с още едно.  ooooh! ooooh!

# 102
Здравейте, момичета!

bouquet  Благодаря на всички за хубавите думи за порасналото момченце  Ники  Hug.  Подготовката за рождения ден тече с пълна сила и скоро очакваме гостите си  nbirthday.

Честит и весел празник и на баткото на Мирта. Хубав ден на всички !

# 103
  • España (Плевен)
Рождениците ни през МАРТ  Peace

03.03.2011
Елица на мама Екатерина*

07.03.2011
Николай на мама Maminka66

08.03.2011
Давид на мама IRA2

11.03.2011
Емилия на мама i_ana81

15.03.2011
Веселин на мама nadeto25
Зара на мама Лени

18.03.2011
Ралица на мама jorjito

19.03.2011
Ясмин на мама ЕмиЧка 
Павел на мама dix6

21.03.2011
Мартин на мама Mareva
Никола на мама Lilly_R
Алекс на мама edward_fenka1
Лилиaнна на мама Вида 
Виктория на мама tatarcheto

22.03.2011
Ивайло на мама Blumence 
Христиана на мама auraboneva 
Явор на мама elety333
Рая на мама Вети

23.03.2011
Сава на мама marmaladd
Анелия на мама Vandadi 
Деян на мама malkata_mirela
Рая на мама Bloom
Ивелина на мама шмърциплянку

24.03.2011
Анастасия и Дамян на мама vadada     
Георги на мама e.damyanova
Преслав на мама Mwpo
Виктор на мама Natali_ 
Деа на мама geri772
Теодор на мама Stacked 

25.03.2011
Беатрис на мама Tonika 
Божидар на мама Djulia
Димитър на мама VesitoAJ
Ноела Анаис на мама FireBall
Благосвета на мама rori_
Ивон на мама adelina81
Леонид на мама anemothiella

26.03.2011
Теодор на мама hope78bg
Кера-Тамара на мама Дани и Емо

27.03.2011
Давид мама dru4ka

28.03.2011
Ния на мама tosi
Ивайло на мама zohito
Петра на мама chorlamata 

29.03.2011
Даниел на мама i_valentinova
Анабел на мама ana-bel
Пламена на мама Nya_M
Изабел на мама Миш
Ивайло на мама yancheva
Момченце на мама milena725 
Мартин на мама elradi

30.03.2011
Радостин на мама pebo

31.03.2011
Максим на мама Meleean
Андрей на мама Sussann
Преслав на мама Le Soleil 
Ивайло на мама mar4ela

Това са те по списък. Въпреки, че не всички се отчитат в Априлската дружина.
Предложете начин, как да се преброим и да сложим точната цифра на първа страничка...  Thinking

# 104

Честит 1-ви рожден ден на Давидко! Да расте жив и здрав!  newsm59

Аз не съм мислила кога да й пробивам ушите. Като знам за моите колко мъка беше, а сега дори не нося обеци, ми се струва малко излишно. Нека тя си реши иска ли и кога. Simple Smile
А може би и това че свеки казваше "баба за 1 РД ще ти купи златни обички...", ме кара да изчакам, напук!  Crazy  Blush

Общи условия

Активация на акаунт