Отговори
# 75
Честита баба Марта на всички! Да сме бели и червени!

КАТИ, благодаря за закуската, липсваше ни. Simple Smile

Ние използваме пам на памперс актив бейби, от тях съм най доволна, от пуфис се изрива.

Рави, според мен режима си ви е ок. Ето тук може да прочетеш нашия, Веси яде като пеленаче. А сега с тези зъбки и по-малко. Sad
Възглавница не слагам, спи на равно откакто е в моето легло (вече не помня от кога). Преди слагах, сплатена на две пелена, за да й е по-височко. Когато беше болна слагах за една-две нощи една възглавничка, от комплекта на олекотената завивка, но се изпотяваше повече от нея.

На болните бързо оздравяване и хубави резултати от контролата.  Hug

мирта, много хубава песничка.   bouquet

# 76

Хиляди благодарности на Desi_Mitkova за колажа!   bouquet

Ще се подвизава и на първа страничка за известно време Simple Smile

И другата новина е, че най-накрая успях да включа всички бебета в колажа! Юхууу!  hahaha

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 20:08 от Априлки 2011

# 77
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! ДА СА НИ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ И ВИНАГИ ЗАСМЕНИ НАШИТЕ МАЛКИ СЪКРОВИЩА.

# 78
  • España (Плевен)
Благодаря, Диди  Hug 

# 79
  • sofia
Здравейте!
Тъй като не можах да сложа закуска, слагам обяд. Grinning
Днес Емо става на 11 месеца, вземете си по една домашна кифличка!

Преди малко бяхме на консултация, пораснал е с 1 см. и 100 гр., вече е 8,100 и 73 см. Лекарката и сестрата се майтапят, че бил гигант. Joy

# 80
Имаме си зъбчееее, почерпете се по случая. Simple Smile Ето го

мирта, честита последна месечинка!

Едно въпросче, след като съм смлела овесените ядки на брашно как процедирам с приготвянето им? Днес със целия си акъл ги бухнах в кипящата вода и се получи една буца...

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 15:09 от pepito21

# 81
http://store.picbg.net/pubpic/36/BD/f9b2eec5e70b36bd.JPG

Честита Баба Марта и от нас.Бъдете бели и червени,румени засмени и много,много здрави.

# 82
  • España (Плевен)

Честит Празник! 

# 83
Здравейте аз съм за първи път в този форум!Аз също имам едно ангелче родено на 07.04.2011 г.Много се вълнувам от предстоящия първи рожден ден на Борис.Ще се радвам ако споделите вашите идеи за предстоящия празник на нашите съкровища.Асега хубав ден ви желая newsm51

# 84
  • Бургас/Пз
Едно въпросче, след като съм смлела овесените ядки на брашно как процедирам с приготвянето им? Днес със целия си акъл ги бухнах в кипящата вода и се получи една буца...

Нямам идея защо така се е получило. Аз понякога ги слагам в студена , а понякога и във вряща вода  - не съм имала проблем. Какво съотношение правиш на вода и ядки. Аз на 200г вода слагам 3 супени лъжъци ядки. Меря ги преди да ги смеля. Пробвай и със студена вода. В момента, в който започнат да завират , изключвам котлона и ги оставям за няколко минути на него да набъбнат добре!

# 85
pepito21 честито ви зъбче. Това първото ли е?
Аз не смилам предварително овесените ядки. Използвам финни , добре се сваряват , а после ги пасирам заедно със зеленчуците.
Гледам още една нова мама се присъединява към нас. Добре дошла да е.
Относно рожденият ден и аз мисля , че още е малка за големи сбирки в заведения . По скоро мисля , че така ще се превъзбуди и изнерви. За това мисля да отпразнуваме първата й годинка в тесен семеен кръг у дома. Има време ,като порасне сама ще иска партита и тогава ще се наслади истински.
При нас новото е , че от няколко дни си имаме детегледачка. Аз ангажирах жената два месеца преди да тръгна на работа с идеята да свикнат двете. Досега сама съм гледала малката и тя е много недоверчива към чужди хора , даже в повечето случаи , ако някой се опита да я гушне , се разплаква. Та по мои сметки очаквах някъде към края на първия месец да разреши на жената да я гушка , но за мое най-голямо учудване тя много я хареса още от първият миг. Веднага й се усмихна , а след десетина минути й разреши да я гушне. Започнаха да си играят много хубаво. Даже малката вече въбще не се сеща за мен , като тръгне да пълзи на някъде , се обръща към жената и я подканя със закачлив поглед , да я последва , само нея търси вече , за мен въобще не се сеща. Успявам да си свърша доста работа в къщи , даже ги оставям сами в къщи и ходя на пазар. Много съм щастлива , че така добре се разбират. Жената е много разбрана и интелигентна и много добре се занимава с малката. Спокойно ще мога да се върна на работа.
П.П. забравих да спомена каква хубава мартеничка си има tania raleva

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 20:29 от Adriya

# 86
  • sofia
pepito21, честито зъбче! Само здрави и бели да ги нареди Веси.
tania raleva , толкова хубава мартеничка си имаш! Браво! Heart Eyes
Bori73 , добре дошла с Борис. На много хубав ден е роден юнака. Аз съм пристрастна, защото това е и моя рожден ден.
Adriya, радвам се, че Ивето си е харесала детегледачката. Това е много важно, за да бъдеш и ти спокойна като се върнеш на работа.

Аз мисля да ползвам и втората година майчинство, после пък ще си използвам насъбралата се отпуска, която ще е над 100 работни дни и така мисля да избутаме до септември другата година, когато Емо ще е на 2 г. и 5 м. Тогава майка ми ще е вече пенсионерка и е обещала да го гледа докато съм на работа. Ако ли не, ще трябва да тръгне на детска градина, макар да не ми се иска толкова малък.

# 87
  • España (Плевен)
Привет майчета..  Hug

Добре дошли на мама Bori73 и малкия Борис.
мирта, кифличките са страхотни. По новините нали бяха споменали, че градината вече ще е задължителна за децата. Ама за колко годишните беше - 3 или 4.   Thinking
pepito21, честито зъбче. Аз също давам фини ядки. Кипвам водата и заливам. Към тях съм сложила сирене, масло и захар.
Adriya това с детегледачката е супер, ама така си го описала, та се питам не ревнуваш ли в някой момент? Аз лично бих..  Mr. Green Wink

Ние пък започнахме да правим браво с ръчичките. Много е сладка... А като се учим на "здрасти" ме гледа умно, умно и пак прави "браво".  Mr. Green Mr. Green  А ние получихме една черна пъпчица на брадичката и съм в голяма чуденка защо и какво да я правя. Погледа ми е все там. Вие какво мислите? От какво може да се е получила и какво да я правя?

# 88
К А Т И за сега поне не ревнувам , честно да ти кажа много ми тежеше тази привързаност , която с всеки изминал ден става все по-голяма. Имах голяма нужда да изляза за малко сама или дори само факта , че друг я пази да не се удари , или да си играе с нея и да я храни ми позволява да се отпусна от това  постоянно напрежение и отговорност.
А това за ДГ ако станат задължителни , се чудя как ще стане като няма места за повечето деца. Аз се регистрирах в системата и си пуснах кандидатурите , за да видя как става , но ако ви кажа колко деца има с повече точки от нас , въобще не мисля че имаме някакъв шанс. Аз не мисля да я пускам на ясла , а като стане поне на три - на право на градина. Но реших да се регистрирам , за да " опозная " системата от рано и без това няма да ни приемат , поне да се обуча . Mr. Green
А тази пъпчица да не е бенка. На нас ни се появява от време на време по някоя бенка.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 14:23 от Adriya

# 89
Честит Рожден Ден, Ники!
Бъди здрав, щастлив и радвай мама и тати всеки ден с весела усмивка и радостни игри!

Общи условия

Активация на акаунт