Отговори
# 180
  • София/Варна
Здр, да чукна на дърво, моята девойка последните вечери си поспива - хапва си към 12 часа и после към 5 и си спи в кошарата. Обаче в какви невероятни пози спи! Снощи дори седна насън, после се килна напряко на леглото и така си остана до сутринта.

Относно диетите, сакън - недейте с Дюкан! Правих я на два пъти, точно, когато беше модерна и резултати те са - 1/3 от косата ми опада, все още не мога да си я възстановя. Освен това се омазни безумно, и кожата ми също, а винаги съм имала много чиста кожа. И най-лошото, от намаления имунитет получих възпаление на щитовидната жлеза, лечението на което пък ми докара отново излишни килограми.

По-добре пробвайте със зоната /или както я наричат тук на Огнян Симеонов/ или друга, която е по-баласирана. Отслабването няма да е бързо, но поне няма да е за сметка на здравето.

# 181
Ние мислим рождения ден на Борис да го правим на самата дата след 5 часа. Мисля в детски клуб, тъй като и а аз нямам място за 30 човека и 5 деца вкъщи. 12.04 се пада в четвъртък, но нали пък в петък се почива така че мисля че няма да има проблеми за гостите ни, а и в събота на става че таткото ни е роден тогава. После пък дяд оми и малката ми братовчедка са именици, абе въобще очертава се купонджииски април.... !!!  Tada    newsm18    

Отностно Зоната, мога да кажа че това не е диета, а начин на хранене. Преди години мъжът ми свали 30 кг.

# 182
  • sofia
Здравейте!
Днес нашия батко не е на занималня и досега учихме таблицата с 4. Свят ми се зави. #Crazy Обаче на него му е все тая, че не я знае. Tired

На Емо фонтанелата не се е затворила. Давам му Вигантол по 1 капка дневно.

Мисля, че ако РД на толкова малко дете е в парти център, родителите  ще трябва да са плътно с него, няма начин.
Ние категорично ще сме вкъщи. Преди 1 седмица се изръсих 300 лв. за големия. Confused Ужас, много е скъпо в тези детски клубове. Close

# 183
Amabilis  много ми стана смешно как спи твоята девойка.
 slavabg За рождения ден , както казах и по-рано ще е в къщи в тесен семеен кръг. Не искам да причинявам излишен стрес на детето , в момента е на фаза , в която се страхува от непознати. Всъщност то си зависи и от детето , моето мисля , че ще се уплаши от толкова хора. Но ако така или иначе си решила да събереш толкова хора , мисля че е по-добре в клубче , за да не се занимаваш с приготовленията , а и за да си до детето.  Дано си изкарата хубаво.
мирта ние таблицата с 4 я взехме преди две седмици. То и аз карам втори клас за втори път , трябва да седя да уча с нея иначе ужасно я мързи.Вярно е , че много ги товарят , но няма как.

# 184
  Здравейте! Минавам набързо само да ви почерпя за рождения си ден- ставам на цели 31 години  Crazy Ето тортата- генерална репетиция за РД на малкия, малко ме поизмъчи- снощи до 1 я правих, но не съжалявам  Simple Smile Весел, слънчев и усмихнат ден на всички!

# 185
  • España (Плевен)
  Честит Рожден Ден, Иве!
Да си здрава, щастлива и много обичана! Тортата е прекрасна. Поздравления...    bouquet

# 186
Честит рожден ден на Мама Иви!
Честит рожден ден и на всички бебчета родени днес!
Ние всички сме болни,вкл и Йоана. Тази нощ за първи път от началото на седмицата тя спа спокойно. Аз вчера бях много зле,но днес съм ОК! За хремата на Йоана много и помогна кърмата-капвам по 2-3 капки в ноздра.
За РД- изобщо не мисля да се изхвърлям за нещо,което тя няма да помни. Ще се съберем само фамилията. На 25 март брат и има РД, а всичките му съученици вече празнуват на заведение, така че там ще трябва яко да плащаме. Мисля,че за Йони далеч по-спокойно ще бъде в къщи с познати лица. Има време и за парти центрове и за всичко,когато стане по-осъзната.Сега мама ще си поръча любимата си торта,защото този ден е и неин празник Simple Smile
И в добавка за зодиите- аз съм Телец и далеч не съм такъв инат като Йоана(или поне така си мисля  Rolling Eyes)

# 187
  • sofia
Mama Ivy , честит рожден ден!
Да си много здрава и щастлива.  bouquet
Да те слушат вкъщи твоите мъже и само на ръце да те носят!
А тортата е прекасна, сигурна съм, че за РД на малкия ще измайсториш още по-прекрасна.

# 188
  • España (Плевен)
И в добавка за зодиите- аз съм Телец и далеч не съм такъв инат като Йоана(или поне така си мисля Rolling Eyes)
И аз съм Телец...  Peace  Също като теб бвл смятам, че и аз не съм такъв инат като Вили, но отстрани може и да не мислят така..  Mr. Green  hahaha

# 189
А ориентирали ли сте се вече към конкретни парти центрове? В нета има толкова много, че изобщо не мога да се ориентирам. Препоръчайте нещо изпитано, поне да се запозная с условията и цените. Благодаря предварително Simple Smile

# 190
  • sofia
За кой район питаш? Или местонахождението няма значение?
Аз лично харесвам "Приказка без край":
http://www.prikazka.net/
За последно ходих преди 2г., в "Гео Милев". Не знам как е сега.
Понякога се сменят собствениците и съответно и условията. Но сега като се замисля на теб няма да ти е нужна анимация например.
Хубава е "Пухената къща": http://www.puhenakashta.com/.
От "Слон-балон" се разочаровах тази година. Никаква я нямаше анимацията.
Ако ме питаш, навсякъде е горе-долу едно и също. Както и цените, зависи и какво поръчаш.

# 191
  • София/Варна
Както казва мъжа ми "Телците не са като Овните - те са мили инати" Laughing А  как няма да  имам поглед върху нещата - двете ми баби, бог да ги прости, бяха Овен и свекървата - също...

За РД докато е малка си мисля, че в семеен кръг е най-добре. Тортата ще е от майка ми - тя е сладкар и поне с това няма да се занимавам. За парти център - за втория рожден ден може. Сега само ще се превъзбуди и нищо няма да разбере.

# 192
bvl, скоро да оздравявате!
Mama Ivy, ЧРД! Желая ти щастие и здраве! Страхотна торта си направила!
Amabilis,  Laughing и моята мома е каскадьорка докато спи! Пролазва, спи на коленете си, обръща се рязко, сяда. И всичко това, за да ме намери и да цока, ако не ме намери рев....
Адрия, Мирта, вие сте на 2 различни фронта  Mr. Green

Като казахте, че излиза скъпо в детски клуб, при нас не е така  Simple Smile. Вторият етаж на едно заведение е с детски кът, наемът на залата е 20 лв. за колкото време искаш, можеш да си занесеш храна, а напитките от тях, излиза доста изгодно  Laughing
Има и друг детски клуб, но там затварят клуба за 20 деца  ooooh! в противен случай РД тече с всички решили да го посетят в този ден и час. Много неподходящо за малки деца.

Слава, сестра ми е доволна от Таласъмчета в Изток.

# 193
Mama Ivy  честит рожден ден ,пожелавам ти здраве и да си много обичана и щастлива. Тортата е уникална , голяма си майсторка. Браво.
slavabg  покрай каката обиколихме доста клубчета на рождени дни , но най-много ми хареса в Островът на съкровищата.
Мира:)  , случвало ми се е с едната ръка да пиша задачи  , а с другата да  дрънкам с дрънкалки , защото и двете искат внимание едновременно. Но пък голямата разлика си има и много плюсове - голяма ми е помощничка с бебка и много се грижи за малката.

# 194
  Благодаря ви за пожеланията!  Hug  К А Т И, букета е прекрасен, много пролетен и слънчев, благодаря!
  За РД на малките също мисля, че са малки за големи празненства, но от друга страна това е най-запомнящия се рожден ден и най-мил за нас родителите. Така че празника е повече за нас. Ние и с големия ми син, и с малкия, да е живот и здраве, правим рождения ден с кръщенето, а при баткото и прощъпулника правихме тогава. Беше голяма атракция за всички гости  Grinning, но като гледам малкия няма намерение да се пуска още. Пък знае ли човек, току виж ни изненадал  Mr. Green Та, празненството ще е с най-близките роднини (пак се събират около 25 човека  Crazy), след църквата ще се почерпим в заведение и това ще е.
  Тортата няма да я съобразявам да става за Преско, мисля, че му е рано още за торти, пък ако става за него, за гостите ще е блудкава  Simple Smile Така че за него тази година се полагат безсолните пюрета и безвкусните каши  Mr. Green
  Един бърз отчет от Преско- на 11 мес беше 9.800 кг и 77 см, пълзи, ходи по мебелите, но не е стабилен все още да се пусне сам. Има 4 зъбчета, като знам колко още остават направоооо  ooooh!
  За килограмите- аз бях качила 16 кг, забременях 55 кг, след раждането бях дълго време 60 кг, а сега съм пак 54.5- 55 кг, но искам да стана 53... Мислех това да стане до 7.04, но като гледам няма да успея. Най-трудно се свалят последните 2-3 кг, дано успея.
  Хайде стига съм писала, че стана дълго. Чакам да се наспи малкия и да излизаме на разходка- страхотна пролет е навън  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт