Отговори
# 150
  • sofia
ani_d , то оправия иначе няма, ако не го оставя да пореве. Сега да чукна на дърво е по-добре положението.
Amabilis, в началото и Емо доста си пореваваше докато разбере, че няма да стана да го разнасям. Със сигурност е ревал и повече от 15 мин. Даже като споделих каква тактика съм решила да прилагам, майка ми ми предложи да ми услужи с тапи за уши. Laughing Е, справям се и без тях.
Овне - инатливо, но и аз съм овне - инатливо, преплели сме си рогата, както се казва. Joy
Adriya , дано не се разболеете сериозно. И аз все съм на тръни големия да не домъкне някой вирус. А колкото до сребърната вода, при Гала слушах с половин ухо за нея. Разбрах, че  се прави на основата на колоидното сребро. То и Коларгола е на същата основа - онези гадни кафеви капки за нос, които се правят в аптека.

Да ви питам майки на повече от едно дете - как се справяте с играчките на по-големите и достъпа на бебетата до тях? На мен това ми е голям проблем. Баткото си играе с конструктури с доста дребни  елементи. Падат на земята, уж съм му казвала да внимава. Страх ме е дребния да не изяде нещо и да се задави. Оня ден изяде дунапрена от микрофона на слушалката. Хем го държах и пак не разбрах как го направи. ooooh!

Мен пък от снощи ме боли зъб. Ще посетя след малко зъболекар. Така ми е оттекла дясната страна на лицето, че все едно ми е криво. За първи път ми се случва такова нещо. Rolling Eyes
Лек ден на всички!

# 151
  Хайде и аз да се запиша, че отдавна не съм писала  Simple Smile
  За сребърната вода- ползвам я отдавна, още с баткото. В началото купувах готова от аптеката, а миналата година си купих този уред за сребърна вода: http://megashop-bg.com/news.php?id=29  В пъти по-доволна съм от резултатите, ползвала съм я и за конюнктивити, и за разстройство. За мен готовата сребърна вода е доста слабичка, и това колко е прозрачна потвърждава това (водата с уреда става мътносива).
  Мен вече ме тресе емоцията около наближаващия рожден ден на Преско. Вчера запазихме час в църквата за кръщене- ще съчетаем РД-то с кръщене. Правя планове за домашна фонданова торта, да видим дали няма да се изложа... Confused Днес започвам генерална репетиция за тортата- рожденичка съм в петък и съм решила да си направя подарък от мен за мен  Mr. Green В петък ще почерпя, надявам се да има с какво  Crazy
  Приятен слънчев ден на всички!  sun

# 152
  • Сопот, Пловдив
И аз ще правя скоро генерална репетиция за тортата за рождения ден, но аз съм замислила аз да приготва една торта подходяща за малки дечица, от бисквити, плодово пюре и кисело мляко, от която ще си хапнат Мартинчо и другото малко детенце от гостите, а за останалите ще поръчам готова торта, хич ме няма в украсите, не се наемам да я правя аз.

# 153
Майките на Телци,радвайте се, че не са Овни Simple Smile Тогава щяхте да разберете що е то инат Simple Smile

Ох, така е ooooh!

# 154
  • Сопот, Пловдив
Само майка и на Телец, и на Овен може да каже кое е по-инато  Mr. Green  Crazy . Ама то и това е относително  Grinning . Факт е, че и с двете зодии трудно се излиза на глава в дадени моменти.  Animal Cow

# 155
  • España (Плевен)
Охх, момичета с това хубаво време не остава време за къщните работи. Малката заспа и аз разхвърлях кухнята за секунди. Пооправих се и седнах да ви чета.  Mr. Green 
Втори ден излизаме сутрин за по 2 часа. Правим разходка по слънцето. Разхождаме си се и в парка, хванати за ръка. Много и харесва. Днес една приятелка ни даде колани за прохождане. Мислех, че ще ни е удобно, но се оказа, че не е така. Първо реве от тях и не ги иска, но не е само това. Навежда се надолу и така върви. Лице в лице със земята. Май ще й ги върна..  Confused 
Адрия, ние също бяхме така. Даже още сме с хремичка. Но лека. Имахме и кашлица. Беше тежко. Нощите особено не се издържаше. Само се въртеше и не можеше да диша. Ние спим по корем, но й сложих тънка възглавница. Нямаше кой знае какъв ефект, но я оставих. Сега още сме с нея. Оправяйте се...  Peace
Ройс, аз също гледам каквото дават по ТВ. Цял ден телевизора работи на БТВ. Каквото дават там и аз де зяпам, де с малката  и така. Наканила съм се да поканя една приятелка на Кино. Тази седмица излиза БГ филм - "Чужденецът" - много ми се ходи. Та ще видим как ще стане..  Crazy
Мирта, ние също сме така. Каката като си дойде от градина се внимава много с играчките. Разбира се и аз съм я предупредила да внимава и си го изпълнява. За сега всичко е наред и нямам проблеми. Много се грижи за нея и внимава. Малко я тормози с постоянното гушкане и целуване. Малката не и харесва и само се сърди..  hahaha
Здравей, Иве. Ние кръщене ще правим на лято. Ще поизчакаме малко с това. Сега само с рождения ден. Но и той ми е далеко. Все още не знам какво ще правим. А тортата ще я поръчам. Едва ли ще яде Вилито от нея. Има време за торта...  Peace

# 156
  • Бургас/Пз
Кати, тази торта е твоя нали??

Много е хубава, очаквам с нетърпение какво ще спретнеш на Вили Grinning

# 157
  • España (Плевен)
Ани, иска ми се да можех да я направя, но за съжаление не е моя. Просто я постнах в темата за тортите..  Peace 

# 158
  • Бургас/Пз
Ани, иска ми се да можех да я направя, но за съжаление не е моя. Просто я постнах в темата за тортите..  Peace 
Еее, тъкмо си мислех, че ще обменяме опит:)

# 159
  • София/Варна
Майките на Телци,радвайте се, че не са Овни Simple Smile Тогава щяхте да разберете що е то инат Simple Smile
Тя мойта беше за овен, че колко я молих да се роди телец! В края на краищата я преносих с 2 седмици и ето ми на - теле! И то рогато! Разликата май е в размера! Joy

# 160
ДВ , ние още сме с хрема .Като е будна не е проблем , но като заспи мнго се дави и цяла нощ съм дежурна да я гушкам , за да може да диша. Утре ще я водя на лекар .
За зодиите - Ивка е овне , но все още не си е проявила инатливия характер . Много е добричка и лесно се залъгва за сега.
КАТИ и аз бях взела такива каиши за прохождане за каката , но и при нас беше същата работа , по скоро увисваше на тях и така и не ги ползвах. И аз съм решила другата седмица да ходим на кино с голямата . А пък другият уикенд сме запланували да ходим и на СПА във Велинград , дано до тогава малката да се оправи , че мисля да я топна в минералния басейн.
И нашата кака като се върне от училище веднага налита да гушка и целува малката , а тя така й се радва само пищи и я преследва по стаите като кученце. Сутрин като изпратим каката и бебка седи в проходилката пред външната врата и мрънка за нея. Не съм вярвала , че толкова много ще се обичат.Няма никаква ревност , само се търсят двете и много хубаво си играят.
Кръщане и ние ще правим лятото , искам да е топло времето , да не я простудим , като я топват голичка във водата.
мирта  играчките на нашата кака са на високо или са прибрани и малката няма достъп до тях , но когато е разхвърляла стаята си , просто затварям врата , за да не може малката да влиза там.За сега нямаме проблем. И мен ме мъчи един зъб. Миналата седмица ми подновиха паднала пломба и явно доста го разчовърка на дълбоко до нерва , стана ми много чувствителен от топло и студено. Дано и ти по-бързо да се оправиш , много е неприятно.
Момичета възхищавам се на тези от вас , които ще си правят сами тортите за РД . И аз имам голям мерак да се пробвам с фондана , но все ме е страх , че няма да се получи. Но ще пробвам по-натам. До тогава ще ви следя за идеи.
Ох забравих да почерпя за днешната ни месечинка.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 20:25 от Adriya

# 161
  • София
Аз само се моля Калоян да започне да прави поне 4-5 часови паузи през нощта, защото яденето на всеки 3 часа вече твърде дълго продължи. Днес например е заспал в 8 и до сега се е будил два пъти вече. Вчера между 10,30 и 1,30 през нощта изобщо не спа. Дано със затоплянето и прекарването на повече време навън да се измаря повече детенцето и да спи на по-дълги интервали.
Аз, разбира се, точно вчера имах неотложна работа, бях решила да приготвя сурова торта (изненада) за РД на баща му (днес) и я правих в 2 часа посред нощ. Стана много вкусна и ММ я хареса, което е супер, защото аз съм ако на вълна суровоядство, а и той има килограми за сваляне.
За детето ще има и 'истинска' торта, обаче, само дето не съм решила още каква... newsm78

# 162
  • Сопот, Пловдив
Тя мойта беше за овен, че колко я молих да се роди телец! В края на краищата я преносих с 2 седмици и ето ми на - теле! И то рогато! Разликата май е в размера! Joy

И Симон Мартин беше по термин Овен(даже един гинеколог ме наплаши, че било много едро бебе и можел да се роди още през март, та очаквах, че може и да е Риби). Аз обаче цяла бременност намилах, че в никой случай не искам да е Овен, то детето ме чуло, закъсня десет дни и се роди телче  Mr. Green . Размера си му беше ама съвсем в норма, не знам какво са гледали гинеколозите, не беше едро бебе, ако се беше родил през март, щеше да е много дребен. Даже ако не бях абсолютно сигурно кога съм забременяла, щях да се зачудя дали не ми е сгрешен термина и да е бил по-късно.

# 163
  • España (Плевен)

Закускатааа...   Peace 

Ехх, момичета днес ще е гадно времето..  Tired 
Разходките ще са ограничени.
Въпреки, че ние вече направихме една бърза разходка -
оставихме кака на градинка.  Crazy Mr. Green
Я да ви питам и за килограмите. Някой диетки прави ли?
Имате ли за сваляне? Аз имам доста да се мъча, за да постигна добър ефект.
От няколко месеца съм на Лунна диета и се опитвам да я спазвам,
ама нещо не ми спори..  hahaha

# 164
Кати, ако знаеш как обичам череши  Heart Eyes.
Аз бях на диетата на Огнян Симеонов 1 месец и свалих 6 кила, чувствах се много енергична и лека, ядене на корем и отгоре, никакъв глад. Горят се само мазнини, освобождава се много обем. Като резултат обличам панталони, които съм ги носила като по-слаба. Аз забременях 65 кг. (нормалните за мен са 57-58 кг) сега съм 63 кг. Като започна пак същата диета ще сваля до 60, но сигурно ще изглеждам като 57 кг.

Общи условия

Активация на акаунт