Отговори
# 225
Слава, аз ще правя пробно този крем за тортата:
оризово мляко + банани (може и + плодово пюре) + нишесте
рецепта за оризово мляко
1 чаша ориз (пълнозърнест), хубаво измит и накиснат за една нощ във вода
*3-4 чаши вода
и ако желаем може да добавим нещо от:
*подсладител по наш избор (мед, фурми, кленов сироп, банан...)
*разни овкусителни от типа на канела, ванилия на пръчица, джинджифил, кардамом, какао, рошково брашно.....

След като накиснем ориза, отцеждаме го и го поставяме в блендера, сипваме водата и добавяме другите неща. Блендираме няколко минути и прецеждаме през тензух или цедка.

от http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=337.0

ПП! За да не ти се разлива крема спазвай пропорцията на етикета.

# 226
  Честит първи рожден ден на Кирил!   bigdance2  Да расте здраво, усмихнато и щастливо дете, голяма радост за мама и татко! Весел празник!   ura 
  Честито и на всички рожденици от последните дни, които не съм поздравила тук  nbirthday
  Мен вече яко ме тресе емоцията около първия рожден ден на Преско. Правя пробни торти, организираме празненството в заведението и разпределяме задълженията между най-близките. Как неумолимо тече времето, все едно вчера се родиха малките ни мишлета, а вече излизат от бебешката възраст и се превръщат в будни и палави ходещи човечета  Party Laughing
  Добре дошла на smurf123welcome Тук можеш да споделяш вълненията покрай твоето мъниче, както и да намираш отговори на много твои въпроси  Wink Напиши повече за вас- момченце или момиченце имате, кога ще празнувате рожден ден, от къде си  Simple Smile

# 227
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден,
Кирил, Даниел, Анабел, Пламена, Изабел, Ивайло и Мартин!!!

Привет и от мен на smurf123...  Hug  Наистина, разкажи повече за вас...

Ние се разхождаме доста активно. Имаме си една програма за деня, която от седмица си я изпълняваме..  Mr. Green  Сутрин като станем първата ни работа след тоалета е да отидем на входната врата и да се опитваме да я отворим. Нямаме търпение да излизаме. Сядаме на килимчето в коридора и чакаме да й обуя обувчиците. Но.. ние още не сме закусили, та първо това и около 10:30ч. вече сме по улиците или в някой парк и обикаляме катерушките... После обяд, нани-нани, следобедна закуска, пак излизаме и взимаме кака от градина. С нея пак малко в парка и хайде вкъщи да видим малко и тати.  Mr. Green Crazy  И разбира се за мама няма грам почивка. На обяд като спи гледам да наготвя и чааааак 22-22:30ч. съм в леглото...  ooooh! Tired Confused    Ето малко снимки ОТ нас   Peace   Лекинката от нас...

# 228
Добре дошла на новата мама Simple Smile
Честит рожден ден на днешните празнуващи априлчета!
Днес моето момиче никак не се храни,но за сметка но това изпи доста таратор за вечеря.
Сега спи по никое време н 21 часа. Кой знае после кога ще заспи  newsm78
Общо взето след смяната на времето заспива в 12-12.30 часа вечер,което просто убива мен и особено баща и,който става в 6.30.А сякаш на пук той опита ли да заспи тя започва да го вика,да се катери по него Simple Smile

# 229
  • sofia
Честит рожден ден на Кирил!
Да бъде много здрав, щастлив и късметлия!
За мама   bouquet

smurf123, добре дошла с твоето априлче при нас.

Да ви се похваля, че днес станах леля за втори път на едно мартенско априлче. Девойката се казва Елица. Heart Eyes
Даже днес обяснявах на Емо, че вече е батко и ме напуши смях какъв дрислив батко е. baby_neutral

Кати, страхотни девойки си имаш. Имате ли попадение в гърнето?

# 230
  Mирта, честита племенница! Да ви е жива и здрава!!! И аз станах леля преди три месеца и така обяснявах на Преско, че е вече батко  Mr. Green
  К А Т И, големи красавици са ти момичетата! Вели с тези котешки очииии, много мъже ще падат от погледа и  Wink

# 231
Благодаря момичета  Hug
ние сме на 9/04, т.е. малкият Сами е роден тогава (трябва да спра да говоря в множествено число, че наближава време и за работа и е доста стряскащо за околните  Laughing). засега още не е проходил, само се водим за ръце и лази с удивителна бързина. сутринта не можах да го хвана на време и стигна до пръста на саксията, въобще не очаквах че белите ще почнат толкова скоро..  Rolling Eyes Май зъбите пак са го почнали, защото днес беше кисел на моменти, иначе е много усмихнато, общително и весело бебоче (за мен още е бебок, поне докато не върже някоя и друга дума..)

Честит рожден ден на Кирил- да е здрав и весел  Grinning

# 232
Здравейте, С малко-голямо закъснение бих искала да се включим с моята дъщеря Стефания във вашата група. Рожденият й ден е на 28 април.Simple Smile

# 233
 rallyto Добре дошла!
Мирта,честита радост Simple Smile Да ви е живо и здраво мартенското априлче!

# 234
  • España (Плевен)
  Честит Рожден Ден на Радостин!
                                                                                                                Много, много щастие... 

Благодаря ви момичета..  Hug  С гърнето нямаме кой знае, какъв напредък. Просто в момента си я слагам, за да свикне. Иве, тя с този "телешки" инат май, май няма да се дава лесно... Mr. Green  Горко им на младежите...
Днес времето при нас е облачно и не се знае кога ще завали. Но ще излезем за малко и с моя късмет точно тогава ще завали..  Mr. Green Mr. Green

rallyto и Стефания, Привет от нас..  Hug

# 235
И аз да се включа макар и с година закъснение  Embarassed
Малката трябваше да МАЙ-че ,но избърза с цял месец и се роди точно на разпети петък(като мен  Grinning )
Опитва се да ходи,но повече се кълчи и спуква всички от смях.Шишета не познава,от чашка се дави,и се борим с лъжичката.За съжаление ще трябва да тръгва на ясла и гледам да е все повече с мен.Иначе е финна госпожица -8.320 и 75 см. на 11 месеца

ps.Малко ме е срам ,ама не знам как да си сложа лентичката отдолу  Малко помощ ? Embarassed

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 15:49 от lizi_beti

# 236
ps.Малко ме е срам ,ама не знам как да си сложа лентичката отдолу  Малко помощ ? Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421758.0

# 237
 lizi_beti Добре дошла!
Днес имам истинско спящо дете:)Така аз си свърших доста работа.

# 238
  • sofia
lizi_beti , добре дошла и от мен. "Познавам" те от темата за захранването. Grinning
bvl , завиждам ти. Днес Емо е със сън два пъти по 45 мин. Нищо не мога да свърша с това спане. Поне като е хубаво времето се разхождам навън, а той спи.
Защо пак се развали това време????? #Cussing out

# 239
  • España (Плевен)
Привет lizi_beti   Hug   Малката на 22.04 е родена, нали? Ние сме на 21.  Wink Ще празнувате двоен празник...   Grinning  А как се казва?
Ние като ходихме на консултация се мерихме 10.500кг, същото като предния месец. Мъчеше ни един зъб и почти не хапвахме, а и започнахме по-активно с обиколките...  Peace 
bvl и ние доста поспахме днес /от 2 до 5 следобед/ и аз с нея. Въпреки, че имах да готвя, но сега я свърших тази работа..  Blush Mr. Green Mr. Green
Днес излизахме и ни обрули един вятъъър. Ужас. Много лошо време, да взема да се оправя... 
Лека вечер, момичета..   Peace

Общи условия

Активация на акаунт