Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 128 126
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 285
Пипи, двата поста са мои, т.е. аз вчера ги видях на живо в кварталният детски клуб.
ОК. Peace

# 286
  • Варна/Лондон
Последно кой е ника на Ирина, че разбрах, изтървах нещо... Joy
Flegmata

# 287
Flegmata
Joy

# 288
  • София
Flegmata
не ги  подвеждай де

# 289
  • пустинен пъпеш
“Майката на детето ми пропуска да каже, че живее в апартамент, за който аз плащам по 3000 лева на месец на банка. Отделно взима 400 лева от наем за друг апартамент, на който пак аз изплащам заема – около 1000 лева. И за колата й вноската е към 1000 лева”, обяви Иван.

# 290
Ще излезе, че Иванчо от доходи 15 бона има заеми за 10  Laughing

# 291
  • Варна/Лондон
“Майката на детето ми пропуска да каже, че живее в апартамент, за който аз плащам по 3000 лева на месец на банка. Отделно взима 400 лева от наем за друг апартамент, на който пак аз изплащам заема – около 1000 лева. И за колата й вноската е към 1000 лева”, обяви Иван.

Тц, тц, верно ли? Аз казах ли ви?! Mr. Green

# 292
Няма ник вече - знаци са.  Mr. Green Администраторите промениха и ника и името на профила (бяха различни).

Куха лейка, представяща се на възвишена и образована "аристократка". Твърде превзети са и постовете, за да са искрени.

# 293
Пипи, двата поста са мои, т.е. аз вчера ги видях на живо в кварталният детски клуб.

ох, толкова е жалко, че си единствената  на живо видяла тези звездни персонажи, че направо ми се къса сърцето.
Тази тема ще се основава на личните ти 10 минутни наблюдения в/у чашата на Ирина Сарачинова /докато си чакала 'синковеца' да се наиграе в 'клубчето'/ сигурно и в следващите 2000 страници. Със съответният  профайлинг разбира се с акцент на проф-, включващ анализ освен на погледи и жестове,  и на зодии, но и безпогрешната ти интуция на форумка в майчинство. Водка или Спрайт. Това е въпросЪТ

# 294
Няма ник вече - знаци са.  Mr. Green Администраторите промениха и ника и името на профила (бяха различни).

Куха лейка, представяща се на възвишена и образована "аристократка". Твърде превзети са и постовете, за да са искрени.
Да. Точно. Една истинска аристрократка или дама, никога не парадира, защото това е въпрос на възпитание и достойнство. А и една истинска дама си личи от далеч - просто няма нужда от демонстрации.
Фуканията са за селските девойки, комплексарки, които искат да покажат колко са се издигнали в очите на слепите. Mr. Green

Сигурна съм, че и двечките хвърлят по едно оченце тук. Mr. Green

# 295

ох, толкова е жалко, че си единствената  на живо видяла тези звездни персонажи, че направо ми се къса сърцето.
Тази тема ще се основава на личните ти 10 минутни наблюдения в/у чашата на Ирина Сарачинова /докато си чакала 'синковеца' да се наиграе в 'клубчето'/ сигурно и в следващите 2000 страници. Със съответният  профайлинг разбира се с акцент на проф-, включващ анализ освен на погледи и жестове,  и на зодии, но и безпогрешната ти интуция на форумка в майчинство. Водка или Спрайт. Това е въпросЪТ
Не съм в майчинство, не работя по собствен избор......... Mr. Green
Интересно как бяхте възмутени от лицемерието на Вихра, а от алкохола на Ирина в 11.00 на обед понеделнишки, не.
Какъв е този апартамент с месечна вноска 3 бона?

# 296
  • Варна/Лондон
И в другата тема каза, че не работиш. Не си само ти. Кажи поне Ирина напи ли се като мастия? Тя най-малко го отнася, ред й е. Laughing

# 297
В края на август 2011 бяхме в Пирин (Сандански). Ирина беше там с двете деца и още две възрастни жени. Крайно безлична на живо, нямаше да я позная ако мъжа ми не се беше загледал. Едната сутрин бяхме на закуска на съседна маса. Едната възрастна жена(дебела с очила) не спря да злобее по адрес на Вихра. Буквално 45 мин. само това се коментираше на масата. Нямаше как да не го чуем, почти викаше. Коментари от сорта - Оная го е ушила, всичко е на нейно име, всичко ще му вземе, много е алчна, как не я е срам да иска всичко......
Скандала беше в разгара си и бяхме силно впечатлени от коментарите на тема имотното сътояние на Иван.

# 298
  • # супернатурална #

Иван - няма как да го харесам след простотията при Карбовски. Казват, че любовта извисява и ни прави по-добри. Не важи за него. Разбирам, че е бесен заради детето. Не разбирам как не можа да застане в ефир и да каже нещо такова:
"Вихра, благодаря ти за всичките ни години заедно! Благодаря ти и за детето, което е най-хубавото нещо в живота! Оценявам всичките ти саможертви, но просто продължавам без теб. Сигурен съм, че никога няма да създадеш пречки в отношенията с дъщеря ни, защото си добър и стойностен човек." Щеше да й извие ръцете елегантно и отново да демонстрира, че му дреме за детето най-искрено.
Но не. Той, софийският тарикат, дето никога не е бил известен с някоя простотия, реши че като определи бившата си като "харманлийска селянка", "куха" и т.н., ще се докаже като мъж и баща. Грозно! С тази уста, после ще целува детето си и ще го учи на правилно и грешно..

PeaceМного вярно! Не знам що за ПР е Ирина, но ако се конкурирате, направо си и изяла хляба  Peace

# 299
  • София
Много ми е неприятна Ирина, но все пак в нейна подкрепа да кажа, че джинът/водката в понеделник за нея не са били понеделнишки, а нещо като петъчно-съботни  Laughing Нали работят най-много през уикенда и предполагам, че в понеделник релаксират  Peace
Иначе на мен Вихра ми харесва като излъчване, мисля, че е много по-искрена от Ирина и наистина го обича(ла).

Общи условия

Активация на акаунт