Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 668
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 615
  • София
да преговаря, но едва ли ще има нерви за това. Все още са в емоционалната буря и двамата.

# 616
  • В тъмната гора.
Хайде, стига с този домашен уют. Stop
Хората се влюбват и разделят и това се случва, дори когато вече имат семейство и деца.
Това, което лично мен ме потресе е изявлението на един баща в национален ефир, който твърдеше, че то - изявлението е провокирано от огромната му любов към дъщеря му и желанието му да се грижи за нея. След което засипа майката на детето си с един тон непристойни думи и обиди, стигна до там, че дори прочете донос срещу нея и всичко това провокирано от безграничната му любов към собственото му дете. Stop
Съжалявам, но ако беше помислил поне малко за детето си, то би и спестил всичко това и би се съобразил с единственото изискване на майка и, а именно срещите им да стават в отсъствието на Ирина, поне докато детенцето порасне достатъчно.
Всичко това което се случи и се каза по време на интервюто беше не заради Ава и съвсем не защитаваше нейния интерес, най-малкото пък щадеше чувствата и. Всичко това се случи,  заради Ирина (да ме прощавате) с цел тя да бъде реабилитирана от "любовница" и "разбивачка на семейства" до честна и искрена в чувствата си жена, която с радост би се грижила за детето на новият си любим, но видите ли е възпрепятствана от лошата майка на детето.
Такова е моето усещане.
Лесно мога да разбера и оправдая напускането на съпругата, заради нова любов - случва се. И не само заради липса на домашен уют и али ти бали... Просто се случва.
Но, не мога да разбера как чувствата и емоциите към друга жена ще надделеят над разума и това което с действията и думите си всъщност причиняваш на собственото си дете, защото ако не днес или утре, то все някога ще гледа и чуе за това интервю.
Всъщност единственото, за което не би могло да се спори е че Иван е наистина безгранично и сляпо влюбен в Ирина, щом не си дава сметка за тези неща.

Peace

# 617
  • София
а аз питам защо все жената да е виновна за това, че мъжът й духнал по друга! Не била домакиня, не му давала каквото иска... дрън-дрън! Не казвам, че жените са идеални, ама някак продължава да си битува възгледът, че щом една жена са я парясали, значи тя не е била добра съпруга, домакиня и майка. А когато една жена наппусне мъжа си, веднага я обвиняват пак, този път обаче как е могла да лиши децата си от баща, нали не я бие, не ги е оставил гладни, и виж какъв добър баща е - дори понякога излиза от работа, за да си вземе детето от градина. Вари го - печи го, все жената нещо не е направила. А пък, ако е много грижовна, ами ето, тя го е разглезила, той не я уважава заради нейното постоянно желание да угажда.  Peace
А, баш, Andariel, баш! Най-интересното е как точно между жениците битува подобно мнение. Laughing

Махнете ги тия простотии с домашен уют, домашни помощници, "Сексът и градът", че става нелепо вече.
На тоя дундав смешник, висок  1.50, му е много, че Вихра изобщо му е обърнала внимание. Сега обаче е към групата "Богати и известни" и е станал неустоим за голям контингент моми. Представяте ли си цял живот си бил дебел и грозен, сега изведнъж ти налитат булки, за които не си си и помислял, че ще можеш да се класираш. И интимният му партньор, цайсатият гном, е с подобно неадекватно поведение.

# 618
Едва ли Иван е охладнял към Вихра щоТ не готви и чисти.

NBM да поиска по-добра гарантирана издръжка както и двата апартамента да се препишат на Ава ,да спре да се заяжда с Иван и новата му любима за да може сърцето и да се отвори за нещо ново ама наистина ново ,а не забравено старо.
Със сигурност би наранила повече Иван ако се държи по-гордо и изглежда спокойна и щастлива.

# 619

На тоя дундав смешник, висок  1.50, му е много, че Вихра изобщо му е обърнала внимание. Сега обаче е към групата "Богати и известни" и е станал неустоим за голям контингент моми. Представяте ли си цял живот си бил дебел и грозен, сега изведнъж ти налитат булки, за които не си си и помислял, че ще можеш да се класираш. И интимният му партньор, цайсатият гном, е с подобно неадекватно поведение.

Това са глупости .
Каква е тогова причината Вихра да налети на стар и беден?

# 620
  • София
честно да ви кажа, като се сетя колко е нисък Иван, направо му се чудя на фасона. Че той е с една глава по-нисък от мен! Както се казваше в един филм - запъртък.

# 621

Това са глупости .
По-добър секс  Laughing Laughing

# 622
Но, не мога да разбера как чувствата и емоциите към друга жена ще надделеят над разума и това което с действията и думите си всъщност причиняваш на собственото си дете, защото ако не днес или утре, то все някога ще гледа и чуе за това интервю.

И аккво ще види след време детето? Баща му казва, че се разделя с майка му, но не и с него. Какво ще му причини казанато?

И моля, не приемайте всичко на сериозно от мен, защото тая тема и въобще случващото се с тези хора ми е толкова безумно, че мога да бъда само иронична, но не и сериозна. Благодаря!

# 623
  • София
Съжалявам, но ако беше помислил поне малко за детето си, то би и спестил всичко това и би се съобразил с единственото изискване на майка и, а именно срещите им да стават в отсъствието на Ирина, поне докато детенцето порасне достатъчно.

той е длъжен да направи нещо (не всичкото, което избълва при Карбовски, но все пак НЕЩО), детето в момента е под непрекъснатото облъчване на майка си, а той няма възможност да се защити. Аз се питам дЕдото дали си общува с детето?

# 624
  • Варна
честно да ви кажа, като се сетя колко е нисък Иван, направо му се чудя на фасона. Че той е с една глава по-нисък от мен! Както се казваше в един филм - запъртък.

Що за глупости! Shocked

# 625
  • София
А "Ава гледа" - добре ли е  Sick

# 626
  • София
Тоне бе, домашната пощница не само чисти и готви понякога  Laughing Може и уют в кревата да внесе, ако съпругата не ще. Ако щеш и уют в душата на мъжа, ако липсва такъв откъм жена му.
Веднага за тенджерите и парцала се хващате  ooooh!
Съни, нали разбираш, че ако си взема дом. помощница ще е жена с опит, тоест на възраст около 45-50 год. Няма да наема 22 год. убавица, която да чисти с престилка на къдрички, а от долу - финтак гола и всеки път, когато види мъжа ми да му пърха сластно с мигли.  Mr. Green

# 627

Това са глупости .
По-добър секс  Laughing Laughing

Сравнение със ...?
Според мен детето би трябвало да си общува с новете партньори на родителите си без някой да му насажда омраза към тях.
Така би било много по-лесно за детето да се адаптира към новата ситуация.

# 628

Е, стига де! Свършиха ви аргументите, та за външния вид се хванахте и точно за нещо, което не зависи от него. Няма как да порасне.
Къде са темите за дебелите, ниските, високите, където навред тръбите, че не външния вид е важен?
Ама когато, както ви е удобно  Tired

# 629
И аккво ще види след време детето? Баща му казва, че се разделя с майка му, но не и с него. Какво ще му причини казанато?
И аз това се чудя.  Crazy То това да нарекат майка ти "харманлийска селянка без мозък", "завистлива злобна лицеремка" (това по памет) не са никакви обиди. А.....забравих: "не я понасям от години, ненавиждам гласа и", "никога не е била любовта на живота ми"....дрън дрън дрън   Crazy

Цитат
Сравнение със...
с Иван. Това трябваше да е шега.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт