Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 646
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 630
Това са глупости .
Каква е тогова причината Вихра да налети на стар и беден?
По-добър секс  Laughing Laughing
Сравнение със ...?

В рсвнение с липсата на всякакъв  Mr. Green

# 631
Ако беше напуснала Вихра предаването в момента, в който е разбрала какво става между Ирина и Иван, и не беше правила никакви изявления, щеше да бъде спестен целия този панаир и тя щеше да запази достойнството си.

Ако искаш и да спре да диша, защото притеснява влюбените  Grinning.

# 632
  • София
Днес се замислих - какъв е успешния ход на Вихра сега?

Няма какво да я мислим, Иван й даде летящ старт в кариерата (а тя беше доста некадърен водещ) - тя трябва да му дава пари.
Да си седне на д-то, да се концентрира върху това, което работи, да спре да тормози детето и да се успокои.

# 633
И аккво ще види след време детето? Баща му казва, че се разделя с майка му, но не и с него. Какво ще му причини казанато?
И аз това се чудя.  Crazy То това да нарекат майка ти "харманлийска селянка без мозък", "завистлива злобна лицеремка" (това по памет) не са никакви обиди. А.....забравих: "не я понасям от години, ненавиждам гласа и", "никога не е била любовта на живота ми"....дрън дрън дрън   Crazy

Цитат
Сравнение със...
с Иван. Това трябваше да е шега.  Simple Smile
Дядото е от преди Иван.
А тези обиди кой ги е раздавал?

# 634
  • София

На тоя дундав смешник, висок  1.50, му е много, че Вихра изобщо му е обърнала внимание. Сега обаче е към групата "Богати и известни" и е станал неустоим за голям контингент моми. Представяте ли си цял живот си бил дебел и грозен, сега изведнъж ти налитат булки, за които не си си и помислял, че ще можеш да се класираш. И интимният му партньор, цайсатият гном, е с подобно неадекватно поведение.

Това са глупости .
Каква е тогова причината Вихра да налети на стар и беден?
Де да я знам, не ми е роднина. Щом на нисък и дебел е налетяла...

Как да не е от значение външният вид? Нали целта е да си комбинираш гените.

# 635
  • Варна

Пусни снимка на мъжа си да видим дали си се справила. Mr. Green

# 636
  • София

Пусни снимка на мъжа си да видим дали си се справила. Mr. Green
Справила съм се. Mr. Green

# 637
  • Варна

Ама това си е твое лично мнение, ако пуснеш една тема, едва ли всички ще мислят така.
Предлагам да се въздържаме от коментари за външния вид. Rolling Eyes

# 638
  • София

Ама това си е твое лично мнение, ако пуснеш една тема, едва ли всички ще мислят така.
Предлагам да се въздържаме от коментари за външния вид. Rolling Eyes

Уу, то не остана за коментиране... Тогава трябва да се въздържаме и кой е тъп, прост или селянин. Laughing

# 639
  • До морето
Добре де, аз едно не мога да разбера - как така се усеща, че вече не си обичана? Ако демонстративно подминаваш мякой, игнорираш го, карате се всеки ден и т.н - ок! Ама чакайте да видим тази картинка - Май месец предлага брак, август- пищна сватба, декември - джиб с панделка, подарен пред офиса, говориш за второ дете, януари, купиваш съседния апартамент, за да се разширите, март - се изнасяш и яростно отричаш да има друга жена, май става ясно, че таковаш колежката на жена си и пак август- даваш обчирно интервю колко си влюбен, как децата са само придатък за около 20 години и после който откъдето, затова ти трябва да си гледаш собствения кеф.

Не знам какъв трябва да си, за да усещаш, че такъв човек ненавижда гласа ти и не може да те понася от 4-5 години, освен това както стана ясно не са били от най- нормалните семейства- запои, купони, предавания до по нощите и т.н. Гледала съм и съм чела много интервюта на Иван и Вихра по вестниците или по техните предавания - Иван винаги е говорил само хубави неща- как го търпи, какво велико спокойствие има, как го уравновесява, как винаги е до него, как Ава за нея е всичко, даже на този кастинг за ББ, по горе, каза, че ако трябва да се влиза, задължително с Ава, защото Вихра не се отделяла от нея.

# 640
  • София
като стана въпрос за външен вид, ето още една гледна точка: за да си паразит (от женски род), трябва да си много красива, и е желателно в допълнение да имаш по-специални умения в леглото, ако го съчетаеш с приятен характер - ще си живееш добре. Вихра НЯМА външност за такъв живот, тя няма да помирише повече човек с толкова пари и затова със зъби и нокти стиска детето, защото само чрез него ще може да поддържа някакъв добър стандарт  Twisted Evil (айде сега - кълвете)

idealno_loshata, няма вече значение - връзката е мъртва, той не й дължи повече обяснения. Аз пък съм виждала как се стикат зъби и се търпи за да не се изпусне комфорта, в който се живее.

# 641
  • Пловдив
Добре де, аз едно не мога да разбера - как така се усеща, че вече не си обичана? Ако демонстративно подминаваш мякой, игнорираш го, карате се всеки ден и т.н - ок! Ама чакайте да видим тази картинка - Май месец предлага брак, август- пищна сватба, декември - джиб с панделка, подарен пред офиса, говориш за второ дете, януари, купиваш съседния апартамент, за да се разширите, март - се изнасяш и яростно отричаш да има друга жена, май става ясно, че таковаш колежката на жена си и пак август- даваш обчирно интервю колко си влюбен, как децата са само придатък за около 20 години и после който откъдето, затова ти трябва да си гледаш собствения кеф.

Не знам какъв трябва да си, за да усещаш, че такъв човек ненавижда гласа ти и не може да те понася от 4-5 години, освен това както стана ясно не са били от най- нормалните семейства- запои, купони, предавания до по нощите и т.н. Гледала съм и съм чела много интервюта на Иван и Вихра по вестниците или по техните предавания - Иван винаги е говорил само хубави неща- как го търпи, какво велико спокойствие има, как го уравновесява, как винаги е до него, как Ава за нея е всичко, даже на този кастинг за ББ, по горе, каза, че ако трябва да се влиза, задължително с Ава, защото Вихра не се отделяла от нея.

Усеща се в отношението на другия, особено когато сте само двамата. Това че с някого ти е удобно, далеч не значи че обичаш. Вихра беше казала в едно интервю, че Иван е силно моногамен. Мисля, че той просто е смятал, че е достатъчно дето е намерил жена дето да го търпи какъвто е, и затова е останал при нея. Както той сам каза, не е вярвал, че ще срещне любов.
Само да уточня, че с това не казвам, че одобрявам поведението му от последната седмица.

# 642
  • София

Уу, то не остана за коментиране... Тогава трябва да се въздържаме и кой е тъп, прост или селянин. Laughing
 Това че си се родил много нисък, висок, с къси крака и малки гърди не е като да си останал необразован и тъп. Или може би трябва да се сърдиш на майка си, че не е избрала правилните гени, а тя пък ще е сърдита на своята майка и така до 10- то коляно.

# 643
Туцка, нещо много си и набрала на Вихрето Shocked

# 644
Аз все си мисля ,че любовта безвъзвратно си е отишла ,когато спреш да се караш и да имаш изисквани към партньора ?
дано не разбирам дали е така .

Общи условия

Активация на акаунт