Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 683
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 645
Като ви чета, оставам с впечатлението, че Вихра е била длъжна да прави всичко у тях, а Иван само да бъде обслужван  Laughing в крайна сметка той е точно толкова домакин, колкото и тя.
На мен в статията за домашните помощници ми направи лошо впечатление самото представяне, може би е заради начина, по който са го написали журналистите, но звучеше сякаш най-гадното нещо е да имаш дете и семейство, затова човек трябва да наеме цяла свита, за да му мие и задника.
Лично за мен, ако човек (независимо дали е мъж или жена) е толкова зле настроен към това да имаш семейство и не му е кеф да се грижиш за него, значи нещо куца. Но това си е лично за мен, едва ли е правило.

Пък за ръста, за всеки влак си има пътници, аз пък винаги съм харесвала само мъже 170-175  Blush

# 646
Коя статия ,човече?
Вихра е казвала ,че не готви не чисти и т.н. и двамата са били обслужвани и едва ли това има нещо общо с любовта или липсата на такава.

# 647
  • София

Уу, то не остана за коментиране... Тогава трябва да се въздържаме и кой е тъп, прост или селянин. Laughing
 Това че си се родил много нисък, висок, с къси крака и малки гърди не е като да си останал необразован и тъп. Или може би трябва да се сърдиш на майка си, че не е избрала правилните гени, а тя пък ще е сърдита на своята майка и така до 10- то коляно.
За "необразован" нищо не съм писала, макар че пак трябва да се сърдиш на майка си.
Та дори и затова, че не е дошла от Харманли, да те роди в София поне. Laughing

Ех, някои хора много сериозно я възприемат тази тема. Sunglasses

# 648
  • София
Туцка, нещо много си и набрала на Вихрето Shocked

мне  Hug, само спортен хъс по темата - не ги познавам хорицата, само Иванчо ми е слабост времето на "Сблъсък"

# 649
като стана въпрос за външен вид, ето още една гледна точка: за да си паразит (от женски род), трябва да си много красива, и е желателно в допълнение да имаш по-специални умения в леглото, ако го съчетаеш с приятен характер - ще си живееш добре. Вихра НЯМА външност за такъв живот, тя няма да помирише повече човек с толкова пари и затова със зъби и нокти стиска детето, защото само чрез него ще може да поддържа някакъв добър стандарт  Twisted Evil (айде сега - кълвете)
Shocked Shocked Shocked
Да си паразит в женски род, както ти го наричаш, единственото, което ти трябва е да си умна, манипулативна и достатъчно хитра, защото не трябва само да хванеш приемника, а да го задържиш и изцедиш, с едната гола външност и умения по музикално майсторство Laughing Wink има само да те подмятат от креват на креват и толкоз... а външния вид е въпрос на доукраса. Wink (Клъв Laughing Wink )

# 650
  • София
И аккво ще види след време детето? Баща му казва, че се разделя с майка му, но не и с него. Какво ще му причини казанато?
И аз това се чудя.  Crazy То това да нарекат майка ти "харманлийска селянка без мозък", "завистлива злобна лицеремка" (това по памет) не са никакви обиди. А.....забравих: "не я понасям от години, ненавиждам гласа и", "никога не е била любовта на живота ми"....дрън дрън дрън   Crazy

Цитат
Сравнение със...
с Иван. Това трябваше да е шега.  Simple Smile
Дядото е от преди Иван.
А тези обиди кой ги е раздавал?
Иван, в интервюто при Карбовски.

# 651
Явно не съм слушала внимателни ,защото не съм чула да я нарича "харманлийска селянка без мозък", "завистлива злобна лицеремка"

# 652
Ами пусни си го пак и слушай внимателно.

# 653
не е до чехлите, драга, но има една камара жени, които вече са се самозабравили, не стига, че не работят, не си гледат децата, ами и претенциите им са до небето. Разбира се(по протокол) тук пишещите са изключение  Grinning  (и за да не ти влизам в тона  Sunglasses)

Туцке, или си много си ограничена или завиждаш на хората за добрия стандарт:ooooh: И къде видя във Вихра женски паразит? Жената работи. Но дори и да не работи трябва ли сега на Туцка  да се дава  отчет защо ползва домашна помощница и какво прави в свободното си време.

# 654
  • София
Да си паразит в женски род, както ти го наричаш, единственото, което ти трябва е да си умна, манипулативна и достатъчно хитра, защото не трябва само да хванеш приемника, а да го задържиш и изцедиш, с едната гола външност и умения по музикално майсторство Laughing Wink има само да те подмятат от креват на креват и толкоз... а външния вид е въпрос на доукраса. Wink (Клъв Laughing Wink )

а, да и това, ама първо за да клъвне ( Grinning)-  външност - и то доста добра

# 655
Че после ще се изпитваме Laughing Laughing Laughing, ама и двойка да имаме пак ще минем в горен клас, нали... Whistling Laughing

# 656
Коя статия ,човече?
Вихра е казвала ,че не готви не чисти и т.н. и двамата са били обслужвани и едва ли това има нещо общо с любовта или липсата на такава.

Стара е, бяха още заедно, не мога да я намеря в нета. Тази снимка беше към нея.
Ами не знам, така беше представено, че нито детето искат да си гледат, нито им е добре у тях Simple Smile просто едва ли не и на него, и на нея им е адски неприятно да си мръднат пръста, ако засяга собственото им семейство, дете (и за него имаше определен човек, ако не се лъжа) или дом.

# 657
  • София
Туцке, или си много си ограничена или завиждаш на хората за добрия стандарт:ooooh:

Внимавай с тона, уважаема! Аз теб или друг в тази тема не съм обидила  Wink

# 658
Че после ще се изпитваме Laughing Laughing Laughing, ама и двойка да имаме пак ще минем в горен клас, нали... Whistling Laughing

Еее, нали все пак, като се изказва мнение, трябва да знаеш поне за какво се говори. Прави ми впечатление, че доста хора се изказаха просто по принцип. Ама иначе се изказаха настоятелно де.

# 659
не е до чехлите, драга, но има една камара жени, които вече са се самозабравили, не стига, че не работят, не си гледат децата, ами и претенциите им са до небето. Разбира се(по протокол) тук пишещите са изключение  Grinning  (и за да не ти влизам в тона  Sunglasses)

Туцке, или си много си ограничена или завиждаш на хората за добрия стандарт:ooooh: И къде видя във Вихра женски паразит? Жената работи. Но дори и да не работи трябва ли сега на Туцка  да се дава  отчет защо ползва домашна помощница и какво прави в свободното си време.

Туцето е от фен-клуба на Иван. Заради доброто старо време. И май умее да готви Wink Mr. Green Mr. Green Туцка де Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт