Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 681
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 660
Туцке, или си много си ограничена или завиждаш на хората за добрия стандарт:ooooh:

Внимавай с тона, уважаема! Аз теб или друг в тази тема не съм обидила  Wink

Ами не бе не. Ти обиди само едно 20% от жените  давайки квалификации "женски паразит" без да си им била нито в къщите, нито на работата, нито в главите, нито на вечеря у тях да ти сготвят  ooooh!

# 661
и как точно се предполага, че причината ще е И в мен?

Не ми се щеше да го казвам, за да не излезе, че защитавам Иван, но истината е, че Вихра нито за миг не е била жена на място, при която да се задържи един мъж. Увлечена в желанието си за "модерност", на практика те никога не са били семейство в истинския смисъл на думата. Той - по работа и по запои, тя - жестоко пристрастена към интернет още от 2004-2005, с по сто постинга на ден, през останалото време - увлечена от амплоато си на звезден съпорт, джиткане с приятелки напред-назад, диети, шопинг и "самоусъвършенстване"... Няма лошо, но детето е на частна ясла от съвсем малко, Вихра дори не го водеше и взимаше лично. Домакинството се поддържаше от домашна помощничка, ядеше се само навън... Никога не е била тази прекрасна и отдадена майка, за която сега се опитва да се представи. Иван е излизал от снимки, за да води Ава напред-назад, докато Вихра е на срещи с приятелки тип "Сексът и градът" (това е любимият и сериал)...

Пак казвам - не заемам ничия страна. Това са факти. "Модерните" семейства от този вид не оцеляват именно по вина и на двамата - защото няма топлина, уют, разбирателство, няма единни цели... Всеки се вживява в своята си "модерност", гордеят се колко разкрепостени родители са, защото детето рисува по стените и има свободата да ходи с памперс до n години...

Кой, ако не жената, трябва да създаде този уют? Домашната помощничка ли?

Остана само и снимки да лепнеш и няма да имаш равна.

# 662
  • В тъмната гора.
~Мишел~, познаваш ли Вихра лично? Седяли ли сте на една маса, гледала ли си я в очите? Споделяла ли ти е лично на теб подробности от ежедневието им?
Само с "да" и "не" ми отговори, не с километрични фермани, ако обичаш.

Не че има лошо "звездите да ни говорят" - и в пряк, и в преносен смисъл  Joy

Явно ти си от обкръжението й, щом си толкова навътре в нещата. BirdsFlu на 39, мъж...  Rolling Eyes

# 663
Може би можем и снимки да лепнем.
Бърдс Флу е право в 10ката.
Нали не мислите, че някой тук ще каже 'да в средата съм' и ще го подкрепи и със снимки

# 664
А "Ава гледа" - добре ли е  Sick

Е той каза, че токущо го е видял смс, иначе е писан преди предаването. А през цялото време си ровичкаше телефона, за да видел колко минути му остават още да говори. Как път тогава не го видя смс-а, а изчака края на предаването.

Ама наистина е много нагъл тоя Иванушка.

# 665
Цитат
Еее, нали все пак, като се изказва мнение, трябва да знаеш поне за какво се говори. Прави ми впечатление, че доста хора се изказаха просто по принцип. Ама иначе се изказаха настоятелно де.

Не повечето, а болшинството се изказваме по принцип, единствените, които знаят за какво точно се говори и иде реч са Вихра и Иван, а всички останали правят своите предположения на чули-недочули, разбрали-недоразбрали, на база личностен опит и собствени разбирания и на това, което "любезно" им е поднесено в медиите и нета...така, че изобщо не можем да говорим за достоверност на изказванията...просто всеки си изказва мнението на база неговата информация по случая пречупена през неговата собствена призма...

# 666

Е той каза, че токущо го е видял смс, иначе е писан преди предаването. А през цялото време си ровичкаше телефона, за да видел колко минути му остават още да говори. Как път тогава не го видя смс-а, а изчака края на предаването.

Що да е нагъл ?
Не е ли супер нагло да заплашваш по този начин и да запушваш устата на бащата на детето си ?
Кой е манипулатор и изнудвач в случая ?

# 667
  • София
Вихра каквато ще да е, но Иванушка е далеч от представите ми за мъжко поведение.  Peace Пълен смешник.

# 668
  • София
И двамата си омазаха медийния имидж. Иван доста повече. Имат само по един правилен ход - да се извинят един на друг за простотиите в медиите и да се доверят на адвокатите за останалото.

# 669
Ирина пише и чете в този форум, тъй че си мерете приказките Naughty

# 670

Подарява автомобил в панделка, пък след година обяснява как плащал бил лизинг, видиш ли много щедър бил Sick Егати и мъжката постъпка, честно. Sick
Той утре ще се хване и за тоалетната хартия.  #Crazy

# 671
  • София
... иначе е писан преди предаването.
ама това от къде го знаем?

Ако някой се е разпознал в определението ми за "женски паразит", моля да ме извини  Rolling Eyes

# 672

Що да е нагъл ?
Не е ли супер нагло да заплашваш по този начин и да запушваш устата на бащата на детето си ?
Да му запушваш устата за какво? Да обижда майка му?
Всъщност може Ава въобще да не е гледала. А смс-ът да е написан именно, защото Вихра си е познавала половинката и я е хванало страх докъде може да се стигне. Е, била е права. Половинката й прекали.

# 673

Що да е нагъл ?

То не е далечко от ума  Mr. Green Ама ще ти подскажа, да не се мъчиш.

Все някога Ава ще го гледа, дали сега, дали след години...

# 674
... иначе е писан преди предаването.
ама това от къде го знаем?

Ако някой се е разпознал в определението ми за "женски паразит", моля да ме извини  Rolling Eyes

Еми той го каза.

Да си нахъсана толкова много в спора, пък да не дочуваш с едното ли, с двете ли уши, незнам. Остава да можеш и да четеш, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт