Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 587
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 765
Това как ще се държи човек зависи от конкретното лице.Няма еталон на поведение в подобна ситуация.Разбира се, че е наранена.Дори да е била наясно с чувствата на Иван отдавна, дори в някаква степен да се е примирила, надали е очаквала подобно публично унижение и не виждам нищо срамно или недостойно в държанието и.Тя прекалено явно показва, че все още го обича и сякаш не може да повярва какво се случва.Не мога да седна да я оплювам заради това, чувствата не изчезват за миг, дори при изцепки, като тези на Иван.

А и как ще се държа, зависи от другата страна.Ако ми се вее по пресата с любовни обяснения към новата ежедневно, ако се държи по подобен нагъл начин и се опитва да ме изнудва с издръжка и т.н., ще съм много по-остра в реакцията си от Вихра.Е, надали ще е публично, защото не съм известна личност. Laughing
Ако искаше, Иван можеше да спести униженията на Вихра.Той държеше, още държи, да афишира новата си връзка пред цяла България и не виждам как щади детето си с подобно поведение.Няма никаква мисъл за Ава, просто е адски влюбен и податлив на влиянието на новата си изгора.

# 766
  • София
още веднъж виж погледа й в камерата, докато стоеше гола, пък после ми разправяй! Няма нужда да се завира в миша дупка, но чак да си пиарства със събличане... Когато една жена няма с какво друго да впечатли, единственото, което й остава е да се съблече публично.

# 767
Събличането не е за да си покаже прелестите, не го приемайте толкова буквално.

# 768
И двамата се държат супер неадекватно, просто съм без думи!  #Crazy
Вихра със събличането - супер неуместно и грозно!  ooooh!
Иван с четенето на някакво писмо от незнам-си-кой-си, което кой знае дали е вярно, с обидите му!  ooooh!
Оставам с впечатлението, че той е искал да се разделят и споразумеят цивилизовано, но тя е почнала с панаирите и изнудването и той се е ядосал, че не му дава детето и отвръща на удара с обиди! Ако Вихра не иска той да води детето в новата му къща, това би могло да стане само, ако успее да го уговори лично с него, не вярвам съда да излезе с подобно измислено решение. Че къде да го води - в гората всяка седмица, или само по моловете!?!? #Crazy
И тези хора дете са направили, а не мислят за него, а първо - за рейтингите!  Crazy

# 769
  • София
още веднъж виж погледа й в камерата, докато стоеше гола, пък после ми разправяй! Няма нужда да се завира в миша дупка, но чак да си пиарства със събличане... Когато една жена няма с какво друго да впечатли, единственото, което й остава е да се съблече публично.

Тук малко пресоли манджата..  Има си аудитория жената, значи впечатлява и с друго.
Нямала достойнство и други подобни от постовете по-горе. Истината е, че това е част от начина да изживееш болката, която е нетърпима. Щото на думи сме много отворени, даже 90% от жените, ако ги пита човек, казват че имат много висок праг на поносимост на болка, което не отговаря на истината. И колко от вас са стигали до над прага на търпимост, че да могат да говорят за достойнство. Когато човек е там, търси с какво да се успокои и не подбира разумно, което не му отнема достойнството, а само показва, че страда.

# 770
  • София
Иван се изложи, ама много (най-вече с доносчето), но вие непрекъснато пропускате факта, че от много месеци срещу него се води индиректна война от Вихра чрез жълтата преса.  

# 771
Не съм чела всички коментари и в каква посока е дебата, но бях изумена от събраните гласове за Иван. Нима всички Вие, жени сте съгласни при евентуален развод малките ви момиченца да си отидат с баща им при новата майка?
... Преди осем години  приятелско семейство се раздели. Беше направо гръм. Съпругът си събра багажа и отиде при друга жена. И той безкрайно честно си признал, че новата е пожар в леглото, а съпругата му била дърво / грубо/. Същото като при Иван и лайфку-чката Ирина.  Приятелката ми сподели с безкрайна болка и мъка цялата му честност. Въпреки удара и отношението ,тя разясни на пет годишното момиченце, че баща й я обича много, но си е отишъл защото не обича мама... Нямаше драми, още преди решението на съда, бащата взимаше детето за цял ден и  след около два месеца той  пожела  детето за петък и събота в новото му жилище. Всичко хубаво, но в неделя както при мама и тате отишла в леглото при тате, но новата и тате били голи и после тя я накарала да излезе, защото децата не идват така при бащите си. Детето го изживя трудно, като казваше, че тате не я обича и т.н. Няма промяна на убеждението и сега.
А сега си представете вашите момиченца и детето на Иван  в тази ситуация и гласувайте.

# 772
  • София

Тук малко пресоли манджата..  Има си аудитория жената, значи впечатлява и с друго.
Нямала достойнство и други подобни от постовете по-горе. Истината е, че това е част от начина да изживееш болката, която е нетърпима. Щото на думи сме много отворени, даже 90% от жените, ако ги пита човек, казват че имат много висок праг на поносимост на болка, което не отговаря на истината. И колко от вас са стигали до над прага на търпимост, че да могат да говорят за достойнство. Когато човек е там, търси с какво да се успокои и не подбира разумно, което не му отнема достойнството, а само показва, че страда.

ами, изтъркано е! То, коя не се съблече вече, с повод иб безз повод, само и само да привлече вниманието! То бива мераци за рейтинг, ама това събличане е направо отчаяна стъпка, таззи аудитория направо я подцениха. Интервюто беше доста изкуствено, но поносимо, а събличането не само че не изглеждаше добре, а направо вулгарно, съчетано с предизвикателния флиртуващ поглед. Един час разправя как е предимно майка, която се тревожи за детето си, как вече минало-заминало с Иван, и накрая цопна тази глупост със събличането. Много непоследователно поведение. Или го го играй майка, или бясна кучка, но двете заедно изглеждат ужасно!

# 773
Според мен събличайки роклята искаше да покаже, че е загърбила миналото.След това не съм я гледала, но дотук трябва да спре  Stop иначе става вече мелодраматична и да си продължи по пътя.

# 774
Не, че я защитавам, но тя едва ли го е измислила - заради новата работа сигурно се е съгласила. Wink

# 775
  • София
да, бе, направо са я изнудили! Суета, чиста суета! От самото начало беше ясно, че щом е с тази рокля, после ще ясъблече! Елементарно!  Peace

# 776
  • Варна
Колко е обичала Вихра не е ясно, но е факт, че никой нямаше да чуе за нея ако не беше Иван. Както изглежда тя има много какво да губи, най- вече в материален план. Та в тази връзка ми е адски трудно да повярвам, че всичките и номерца от селски вечеринки са продиктувани единствено и само от загриженост за детето.

# 777
да, бе, направо са я изнудили! Суета, чиста суета! От самото начало беше ясно, че щом е с тази рокля, после ще ясъблече! Елементарно!  Peace
Не са изнудили, просто така са написали в сценария. Simple Smile

# 778
# 779
  • София
А тя, горкичката сливи е имала в устата си, та не е възразила! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт