Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 598
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 750
Да спреш да обичаш някого и да продължиш да живееш с него и да го заблуждаваш в продължение на 4 години поради липса на по-добра алтернатива е непростимо. Да сравниш този човек със земята в момента, в който се появи тази алтернатива, е проява на тотална духовна и интелектуална нищета.

И за мен това е непростимо.
Иван си е седял с Вихра, защото му е била удобна. И Вярвам ,че Вихра го е обичала  и  новата му любов е била за нея удар под кръста.

И незнам защо не вярвам за Вихра и възрастния господин.. Laughing

# 751
  • София
Сега прегледах диагонални началото при Карбовски, че хванах от средата по тв-то.
Какво трябвало да направи един баща, ако искал да напусне майката на детето си, обаче искал да се грижи за него, да ставал сутрин с него, да го къпел, да учел с него... Е, Иван тъп ли е или какъв е? Какво може да направи? Да не зарязва майката на детето си, да не си ляга преди да се прибере вкъщи, да не си сваля панталоните на неприемливи места. Или пък при добро желание да спечели родителските права и да си го вземе той да си го гледа. Как може иначе да напусне само майката? Смешнен направо, смешен. Че то това е сериозна работа да имаш дете с някого, не е като да се да ожениш за него.

Отивам да видя и "изповедите" на Вихра.

# 752
  • Испания
Е, няма предаване, в което да не се спомене. Пуснах "Споделено с..." и още на петата минути водещата каза: "Е, и аз не попаднах на мъж..."

Той панаир няма свършване.  ooooh!

Нищо, че някой саркастично коментира тук поста ми от снощи. Продължавам да твърдя, че ако Вихра беше се махнала от НоваТВ ó време и запазеше мълчание, щеше да запази и достойнството си.

Не съчувствам на никого от тримата и никой не печели симпатиите ми.

# 753
  • Варна
Да спреш да обичаш някого и да продължиш да живееш с него и да го заблуждаваш в продължение на 4 години поради липса на по-добра алтернатива е непростимо.

О, много патетично! Simple Smile
Ако сега пусна анкета колко от съфорумките обичат мъжете си, процента на отрицателните отговори няма да е никак малък. Да живееш без любов все още не е непростим грях.

Иван дотук направи един много погрешен ход, който му коства симпатиите на доста хора. Не трябваше да чете този противен идиотски донос. Много грозно беше.
А Вихра е от жалка по- жалка. Това е жена, която изобщо не знае значението на думата "достойноство".

# 754
Да спреш да обичаш някого и да продължиш да живееш с него и да го заблуждаваш в продължение на 4 години поради липса на по-добра алтернатива е непростимо.

О, много патетично! Simple Smile
Ако сега пусна анкета колко от съфорумките обичат мъжете си, процента на отрицателните отговори няма да е никак малък. Да живееш без любов все още не е непростим грях.

Иван дотук направи един много погрешен ход, който му коства симпатиите на доста хора. Не трябваше да чете този противен идиотски донос. Много грозно беше.
А Вихра е от жалка по- жалка. Това е жена, която изобщо не знае значението на думата "достойноство".
Никой никого не е вързал да живее без любов.. Ако го правиш според мен вредиш предимно на себе си. Има и още , но е дълга темата. Може даже и на хората около себе си да вредиш така.

# 755
  • Варна
Да де, нали и аз това казвам. Тук го разпънахте на кръст Иван защо живеел с Вихра без да я обича. Ами, така е преценил, така е направил, за него явно не е било чак такъв проблем, ето и сватба и спретна. На Вихра ако не и е изнасяло положението защо не си е тръгнала? Защо е стояла при мъж, който не изглежда да има чувства към нея? Така е преценила, така е направила и тя. Явно и на нея и е било по-изгодно. Просто, всеки мълчаливо се е съгласил със стауквото.
Ама да ми я изкарвате онеправдана, излъгана, измамена, унижена....хайде няма нужда!  Stop

# 756
Не сме им светили, но по реакцията на Вихра съдя че е доста излъгана.Според мен ако е очаквала такава развръзка едва ли щеше да е толкова наранена и да реагира така бурно.Какво очаквате да стисне ръката на неверния си мъж ли?

# 757
Ама да ми я изкарвате онеправдана, излъгана, измамена, унижена....хайде няма нужда!  Stop
Абе....баш унижена си беше.  Rolling Eyes

# 758
Не сме им светили, но по реакцията на Вихра съдя че е доста излъгана.Според мен ако е очаквала такава развръзка едва ли щеше да е толкова наранена и да реагира така бурно.Какво очаквате да стисне ръката на неверния си мъж ли?

По друг начин си представям наранен човек. И в никой случай, не тичайки от медия в медия, развявайки чаршафите си  Stop

# 759
  • Варна
Питам ви, вие в подобна ситуация как щяхте да се държите?

# 760
Питам ви, вие в подобна ситуация как щяхте да се държите?
Аз на нейното място не бих ставала и водеща в предаване. Въобще медийните изяви биха ми били сведени до минимум, какво остава за всичко останало.  Simple Smile
А иначе, кофти е да обичаш някой, а той да не отвръща. Насила хубост на става.

ПС: А на нейно място също така бих върнала джипа, завързан с панделка.

Не мога да разбера що за простак си, че да се обясняваш за нещо, което си подарил на жена си преди година.  Sick

# 761
  • София
Аз се изумявам как заради една съблечена рокля, което си е  продуцентско решение, Вихра беше едва ли не изпратена на психиатър или пък едва ли не се подготвя за Плейбой. Една камара жени се показаха дибидюс  по разни списания или пък си пускаха еротични клипчета в името на кариерата, а тя просто си свали сватбената рокля, под която дори не беше гола,  и вече я превърнахте в недостойна и ненормална жена.

Аха, значи един развод, който ужким е трагедия голяма за нея и за детето, е много удобен начин да си повдигне кариерата чрез едно демонстративно събличчане, и всичко е ок? А аз все си мислех, че жените с малко дете и в развод, мислят повече как да предпазят детето, а не как да си вдигнат рейтинга. Гнусно ми е, а аз не се гнуся лесно от подобни неща.

# 762

ПС: А на нейно място също така бих върнала джипа, завързан с панделка.

Абсурд, никога няма да му го върна, ама никога, ако ще и бездомник да стане и да трябва вноските да му плаща.

# 763
А иначе, кофти е да обичаш някой, а той да не отвръща. Насила хубост на става.

Ама доказано ли е, че тя го обича? Щот всеки може да си говори, каквото ще.
Иван я използвал ( въпреки, че не си представям за какво може да я използва ), а пък тя него - не.
По ми е вероятно тя да е използвачката и сега да й е трудно да пусне кокала. Лесно не се разделя човек с такъв охолен живот, впредвид и това, че без него едва ли ще може да е нещо.
Не бях чувала за тая жена, докато не стана водеща в предаването на мъжа си.

# 764

По друг начин си представям наранен човек. И в никой случай, не тичайки от медия в медия, развявайки чаршафите си  Stop

А аз точно така си представям една наранена жена, и защо да се крие в миша дупка? Какво повече може да загуби? И защо да не мисли за детето си, вдигайки си рейтинга, в крайна сметка сега само работата и Ава са и останали.

Общи условия

Активация на акаунт