Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 791
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 735
Ами именно, явно досега изобщо не са адаптирали детето към новата ситуация, а са имали 1 година, в която бащата напълно се е съобразявал с изискванията на майката ( сигурно с мотива, че най-добре знае какво е добро за детето и че има нужда от време). Само че аз нещо не разбрах как са я използвали тази година.

# 736
  • София
10 c's, мога за се сетя как Иван е използвал поне първите месеци на въпросната година - носейки се на крилете на любовта с новата си изгора. Надали е напирал тогава да прекарва повече време с дъщеря си. Дано да греша.  Peace

# 737
Ами именно, явно досега изобщо не са адаптирали детето към новата ситуация, а са имали 1 година, в която бащата напълно се е съобразявал с изискванията на майката ( сигурно с мотива, че най-добре знае какво е добро за детето и че има нужда от време). Само че аз нещо не разбрах как са я използвали тази година.

Ами веднага да се явят в изповедалнята и да дадат отчет.  Mr. Green

# 738
... Как да кажа за жената, която в моите представи е ш---на к..ка, че е готина леля, на която моето дете може да разчита, когато е при тати. Поне в началото не мисля, че ще я окича с медал добрата, нова жена на тати.

А ако ти си зарязала "тати", как ще обясниш на детето за новия ти мъж?
Същото е. Няма значение кой кого. Хората се срещат и разделят. Важното е да го правят културно.
Децата лесно се адаптират, но най-лесно е родителите да ги използват. Преекспонира се с това дете.

# 739
Точно за това мисля, че отчет е излишен, всмисъл вижда се, че никак, след като година след това в-са изобщо стои.

# 740
Иван се държи като влюбен пубер и детето му е най-малката грижа.Желанието всички да харесват новата му възлюбена и да не си позволяват никакви коментари по неин адрес, изразено с обидни реплики спрямо бившата му, показва колко е незрял и безумно влюбен.Не го оправдавам, но обяснението защо е такова поведението му, не е много сложно.
Подобно наглед безумно и необяснимо държание, имат много мъже, които ненадейно ги удря любовта и на дърти години се държат като пълни инфантили.

Вихра се държи достойно, колко жени биха приели спокойно подобни унижения.Отдавна не я обичал, бил с нея заради детето, била селянка, еди каква си и всичко това казано в национален ефир.
Както и Ирина, ако е влюбена в Иван и не я интересува друго, а и според много мнения тук му оказвала добро влияние-не мисля, че би подкрепяла агресивното му поведение към Вихра.Напротив-като жена и майка, трябва да и е много по-лесно да разбере позицията и притесненията на Вихра, и би съветвала Иван да внимава с изказванията си.
Сарачинова има влияние върху Иван, това е пределно ясно, но хич не виждам да е благотворно.

А и намесихте качествата на Вихра като водеща-аз също не я харесвам, разбира се, че заради Иван седна на креслото на толкова гледано предаване.
Обаче, Иринчето-тя какви качества за водеща има? Подобно флегматично и апатично поведение, не се сещам да има друг водещ, в която и да е телевизия или предаване.На мен ми е интересно нея кой я е уредил в телевизията...

И съм убедена, че Ирина е толкова кортка, не заради благородния си характер и добротата си, а заради г-н Сарачинов. Mr. Green

# 741
Ирина трябва да е съвсем безмозъчна, ако влезе и с една дума по въпроса в медиите.
Не вярвам и ССФ да се метне на тепиха, за по-интересно на 'народа', ако е в такава ситуация.

# 742
Обаче, Иринчето-тя какви качества за водеща има? Подобно флегматично и апатично поведение, не се сещам да има друг водещ, в която и да е телевизия или предаване.На мен ми е интересно нея кой я е уредил в телевизията...
Не че е по темата, но на мен и Ани Цолова ми действа по същият начин.  Laughing

# 743
... Как да кажа за жената, която в моите представи е ш---на к..ка, че е готина леля, на която моето дете може да разчита, когато е при тати. Поне в началото не мисля, че ще я окича с медал добрата, нова жена на тати.

А ако ти си зарязала "тати", как ще обясниш на детето за новия ти мъж?
Същото е. Няма значение кой кого. Хората се срещат и разделят. Важното е да го правят културно.
Децата лесно се адаптират, но най-лесно е родителите да ги използват. Преекспонира се с това дете.

Ако аз зарежа тати заради друг мъж, надали ще хукна веднага да водя детето при него. Особено като знам колко е привързано към баща си.
Културните раздели в повечето случаи са тогава, когато и двамата са били готови за това. В случая, поне едната страна е много наранена, а когато емоциите вземат връх, нещата могат да излязат извън нормите за културно поведение. Така си мисля де. А относно адаптацията на децата няма общовалидно правило. И ако всеки погледне от ъгъла на своите преживявания, не мисля, че има лесна адаптация, особено в тази възраст.

# 744
Ани Цолова ми е любимка  Wink, но много ще разводним темата ако говорим за работата на Вихра и Ирина. Вихра все пак е човек, нормално е да не е очарована от ситуацията...каквото повикало такова се обадило.Кога Иван се сети, че не я обича?Когато се намеси Ирина, ако нея я е обичал, нужно ли е да се жени за нея година преди раздялата? Защо не си тръгна първо без да намесва Ирина ми е много любопитно, щом е имало някаква неприязън между него и съпругата му?

# 745
За втори път гледам интервюто http://www.vbox7.com/play:7ed226e04a ....откривам много патетични изрази и начин на говорене, които не са характерни за Иван. Най-вероятно са му набити в главата през дългите, любовни нощи.
Направо ме догнуся от цялата миризлива история. В началото ми бяха смешни и забавни, сега са ми жалки. Уви пътят до резила е кратък и за тъпите и за "елита"
Аз съм до тук в тая тема. Пази боже Praynig

# 746
Културните раздели в повечето случаи са тогава, когато и двамата са били готови за това. В случая, поне едната страна е много наранена, а когато емоциите вземат връх, нещата могат да излязат извън нормите за културно поведение. Така си мисля де.

Па то така все единия може да не е готов и какво правим? Чакаме до кога?

# 747
Културните раздели в повечето случаи са тогава, когато и двамата са били готови за това. В случая, поне едната страна е много наранена, а когато емоциите вземат връх, нещата могат да излязат извън нормите за културно поведение. Така си мисля де.

Па то така все единия може да не е готов и какво правим? Чакаме до кога?

Не чакаме, единия си прави кефа, другия се спасява както може.

# 748

И съм убедена, че Ирина е толкова кортка, не заради благородния си характер и добротата си, а заради г-н Сарачинов. Mr. Green

И родителите му.

# 749
Да спреш да обичаш някого и да продължиш да живееш с него и да го заблуждаваш в продължение на 4 години поради липса на по-добра алтернатива е непростимо. Да сравниш този човек със земята в момента, в който се появи тази алтернатива, е проява на тотална духовна и интелектуална нищета.
Много жалко, харесвах хапливия хумор на Иван и Андрей. Вихра не съм гледала, веднъж пробвах, стори ми се доста повърхностна и ограничена. Мнението ми за нейните лични качества не се е променило, но й съчувствам искрено, поведението на Иван е наистина недостойно и долно. Sick

Общи условия

Активация на акаунт