Тема за Иван-Вихра-Ирина

• 124 572
  • 1 571
  •   1
Отговори
# 780
Колко е обичала Вихра не е ясно, но е факт, че никой нямаше да чуе за нея ако не беше Иван. Както изглежда тя има много какво да губи, най- вече в материален план. Та в тази връзка ми е адски трудно да повярвам, че всичките и номерца от селски вечеринки са продиктувани единствено и само от загриженост за детето.

Ако нея я вълнуваха единствено парите, най-лесно щеше да бъде, да си осигури финансовото спокойствие с обещание за мълчание и съобразяване с желанията на Иван спрямо детето им и т.н.

Аз пък въобще не мога да повярвам, че Ирина е харесала точно такъв тип като Иван, да не говорим да е влюбена.Очаквам историята да има развитие-я Иванушка ще се окаже много скоро в положението на Вихра-изоставен и унижен, я "любовта" на Иринчето ще се окаже добре преценен ход.

# 781
  • София
Е, Andariel, ми поизперкала е жената. И то пък едно събличане, нищо се не видя... Laughing
А "предизвикателният флиртуващ поглед" доста пресилено си го категоризирала.

Къде-къде по-изперкали съпруги съм виждала в подобни ситуации, на хапове, на алкохол, изпаднали в полубезпомощно състояние. И аз, дано не ми се случва, със сигурност ще изкукуригам повече от нея. Изобщо възможно ли е човек да излезе нормален от такова драматично стечение на обстоятелствата.

Пък Иван да беше обяснил сам на детето си, не да се изсули и после да се жалва в интервюта, че бил зарязал майката, а не него.

# 782
А тя, горкичката сливи е имала в устата си, та не е възразила! Laughing
Продължавам да не разбирам защо да възразява, а защо Ирина не възрази да се среща с женен и изобщо що не стоя до мъжа си?Да сигурно от луда обич към Иван не не към парите му глупости или за повече ефирно време...Размрънкали сте се Вихра та Вихра...Била такава онакава, ми кажете нещо за Сарачинова  Grinning

# 783
  • София
За Сарачинова ли? Като водеща направо ми докарва уртикария - толкова е флегматична, провлачена, никакво въображение. Но засега излиза най-хитра, че си трайка. Не зная дали е посъветвана или й идва отвътре, но мълчи и чака да се измирише.

# 784
Но засега излиза най-хитра, че си трайка. Не зная дали е посъветвана или й идва отвътре, но мълчи и чака да се измирише.

О, че е най-хитра, няма спор.Глупакът е Иванушка.

# 785
За Сарачинова ли? Като водеща направо ми докарва уртикария - толкова е флегматична, провлачена, никакво въображение. Но засега излиза най-хитра, че си трайка. Не зная дали е посъветвана или й идва отвътре, но мълчи и чака да се измирише.
ето тук  сме едно мнение, но според мен това че си седи на завет не заблуждава драгия зрител или поне мислещия такъв, но да хитра е к..ката спор няма.Ни лук яла, ни лук мирисала.

# 786
  • София
 ~Sonya~ , според мен не е за пари. Прочети кой и какъв е мъжът на Ирина.

# 787
може и да си права, но е факт и че Иван не е бедняк  Wink

# 788

Пък Иван да беше обяснил сам на детето си, не да се изсули и после да се жалва в интервюта, че бил зарязал майката, а не него.

Много ми е интересно какво щеше той да обясни, как ще убеди детето, че зарязва само майка му, но не и него? Аз не обичам вече майка ти, тебе продължавам да те обичам, но няма да живея вече с вас, а ще ми идваш на гости - на гости на мен, на новата ми жена и нейните деца, които, за разлика от теб, ще живеят с мен. Детето хич няма да се почувства зарязано, ама изобщо. Whistling

# 789
  • София
а изобщо чули ли сте за мъж, който да е провел подобен разговор с детето си? Защото аз не съм. Всички си бият шута най-малодушно и оставят майката да се оправя.

# 790
  • Брюксел / София
Не харесвам никой от въпросния триъгълник: Вихра ми е досадна, Иван го намирам за меко казано дебилен, а Иринчето ми е крайно флегматчна.
Мисля, че интервюто на Вихра беше премерено като изключим събличането, което си беше излагация.
Поведението на Иван е безумно: извади някакъв донос, намеси друго семейство само и само да обясни, че Вихра била не знам каква си. За мен този човек е изперкал тотално-много е влюбен в Ирина, част от думите му са все едно говори Ирина – изобщо е под нейно въздействие. Смехотворно е да казва, че е напуснал само Вихра, но не и Ава. Не знам как детето ще разбере, че баща й отива да живее при друга жена, която му е новата любима, ама там има и две деца. Т.е. предполага се, че те също са му любими защото той живее не само с Ирина, но и с тях, а не с Ава. Така, че обясненията на Вихра "татко ти си има ново семейство, той ни изостави" са си точно на място. В интервюто тя спомена, че е казала на Ава, че баща й я обича, потвърди, че Иван винаги е бил прекрасен баща, така че се държа адекватно. Вярно, че можеше да си спести събличането, ама не го спести. А Иван вместо да се държи като мъж, да прояви разбиране, че Вихра е наранена и да й даде време, той се занимава да вади кирливи ризи, да намесва трети лица и да обвинява Вихра в нещо, в което тя не е виновна, че нямало да бъде пълноценен баща. Ами няма да е, но по негова собствена вина защото нещо го е връхлетяло и той е решил да го последва... В крайна сметка, когато човек взима дадено решение трябва да си дава сметка и за последствията. И резултат от неговото решение е това, че от пълноценен баща на Ава ще бъде съботно-неделен такъв и толкова.     

# 791
а изобщо чули ли сте за мъж, който да е провел подобен разговор с детето си? Защото аз не съм. Всички си бият шута най-малодушно и оставят майката да се оправя.

Аз не съм чула за нито един Peace.
Най-смелия беше присъствал на разговора с децата и беше мълчал, докато майката обяснявала и успокоявала. После ми се жалваше, че бил много разстроен, та затова.

# 792
За бившия на Ирина се знаеше към началото на миналата година  че е провалил се митничар, тоест вече безработен, не казвам че в момента е такъв, но за тогава на Иринчето може вече да й се е сторил безпереспективен, т.е. не е гьон сурат с лакти да пробива, докъто Иванушка с чалга номера, жълтини, скандали и крясъци си докара доста "работа" и тя с него гладна няма да остане, като прибавим и желанието й да блесне с кракота и ум пред "драгите зрители", може дисертация да напише за "лайф куоч" изпитано на практика от самата нея.

# 793
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм чела всички коментари и в каква посока е дебата, но бях изумена от събраните гласове за Иван. Нима всички Вие, жени сте съгласни при евентуален развод малките ви момиченца да си отидат с баща им при новата майка?
... Преди осем години...

Аз съм съгласна.Откъде,накъде ще лишавам детето си от бащина обич,само защото не одобрявам новата му жена.Eгоизъм и липса на трезво мислене би било от моя страна.
Какво се е случило преди години слабо ме вълнува.Защо обясняваш някаква чужда история,като че ли при всички разделени семейства нещата се случват по този начин?

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 04:35 от Coquelicot*

# 794
  • София
Не съм чела всички коментари и в каква посока е дебата, но бях изумена от събраните гласове за Иван. Нима всички Вие, жени сте съгласни при евентуален развод малките ви момиченца да си отидат с баща им при новата майка?
... Преди осем години...

Аз съм съгласна.Откъде на къде ще лишавам детето си от бащина обич,само защото не одобрявам новата му жена.Що за егоизъм и липса на трезво мислене би било от моя страна?

Какво се е случило преди години слабо ме вълнува.Какво си тръгнала да се обясняваш с някаква чужда история,като че ли при всички разделени семейства нещата се случват по този начин?

Както сама казваш, какво си тръгнала да обясняваш какво би направила ти евентуално, може би..

Детето не е лишено от бащина обич, никога не е ставало дума за това и нито една от страните не го е твърдяла.

Общи условия

Активация на акаунт